Najbolj bran članek prejšnjega tedna
Topolko, glavni krivec za maketo, najeto seksi svetovalko Tanjo od novoletne ...
Kako se plačuje na Direkciji za ceste (ministrstvo za infrastrukturo ...
11
Najbolj komentiran članek prejšnjega tedna
Miro Cerar, malo si najebal, zdaj boš v resnici dojel, kdo je Bojan ...
... Zame osebno bo neprecenljivo gledati, kako bodo slovenski politiki ...
32
staNews[0] = 'STAEU še brez odločitev o Poljski, naslednja razprava v aprilu

20. March 2018 - EU še ni sprejela odločitve o Poljski zaradi njene sporne pravosodne reforme, naslednja razprava bo aprila. Danes se sicer izteče rok za odziv države na pomisleke EU. V Bruslju še čakajo na uraden odgovor in poudarjajo, da bela knjiga s pojasnili, ki jo je Varšava predala pred dvema tednoma, ni odgovor na pomisleke komisije.

'; staNews[1] = 'STAV zadevi Balkanski bojevnik najdaljše zaporne kazni Tošiću in Beljkašu

20. March 2018 - V zadevi Balkanski bojevnik je Okrožno sodišče v Ljubljani v obsodilni sodbi izreklo najvišje zaporne kazni prvoobtoženemu Draganu Tošiću in soobtoženima Draganu Beljkašu ter Jakobu Remškarju. Prva dva sta dobila po 16 let in pol zapora, Remškar pa 11 let in pol zapora. Vsem bodo upoštevali čas, preživet v priporu. Sodba še ni pravnomočna.

'; staNews[2] = 'STAAvstrijski proizvajalec smuči Kästle v češke roke

20. March 2018 - Avstrijski proizvajalec smuči Kästle ima novega lastnika. Kupila ga je češka skupina Consilsport v lasti bogataša Tomaša Nemca, ki je pred časom prevzela že češkega proizvajalca alpskih in tekaških smuči ter snežnih desk Sporten. Novi lastnik naj bi Kästlu pomagal razviti večjo paleto izdelkov ter omogočil prodor na tuje trge.

';