Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STAMadžarska ima izdan nalog za aretacijo nekdanjega Trumpovega svetovalca

19. January 2018 - Madžarske oblasti imajo že od leta 2016 aktiven nalog za aretacijo Sebastiana Gorke, ki je bil včasih varnostni svetovalec ameriškega predsednika Donalda Trumpa. Sumijo ga zlorabe orožja. Madžarska spletna stran 444.hu je v četrtek prva poročala, da je eden od njenih bralcev zasledil nalog za aretacijo na spletni strani lokalne policije.

'; staNews[1] = 'STAErjavec: Primer Šami je treba urediti v skladu s pravnim redom in ne po politični poti

19. January 2018 - V kabinetu premierja Mira Cerarja podobno kot na MNZ še ne komentirajo odločitve vrhovnega sodišča o primeru Šami, saj postopki v zvezi s tem še potekajo, so navedli za STA. Medtem pa po mnenju zunanjega ministra Karla Erjavca odločitev sodišča potrjuje, da je treba zadevo Šami urediti v skladu s pravnim redom in ne po politični poti.

'; staNews[2] = 'STAEvropski poslanci v Anhovem o problematiki Salonita

19. January 2018 - Na obisku v Kanalu so se danes mudili štirje evropski poslanci iz Slovenije. Sešli so se s predstavniki Društva EKO Anhovo in prisluhnili njihovim težavam v boju proti onesnaževanju okolja zaradi kurjenja odpadkov v Salonitu Anhovo. Da bi prišli do pravih podatkov, so podprli prizadevanja po neodvisni raziskavi. Pozneje so obiskali tudi Salonit.

';