Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STADanes z Belgijo za prvo uvrstitev na SP

28. May 2017 - Slovenska moška odbojkarska reprezentanca bo danes, ob 17.30, igrala svojo zadnjo tekmo na kvalifikacijskem turnirju za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki bo prihodnje leto v Bolgariji in Italiji. V dvorani Stožice se bo pomerila z Belgijo, ki je do zdaj tudi zmagala štirikrat, neposredno uvrstitev med najboljše ekipe na svetu pa prinaša zmaga.

'; staNews[1] = 'STAO zmagovalcu Gira bodo odločale sekunde v kronometru

28. May 2017 - S posamično vožnjo na čas se bo v Milanu končala izredno zanimiva kolesarska dirka po Italiji. Zmagovalec 100. izvedbe bo znan po zadnjem kolesarju 29,3 kilometrov dolgega kronometra iz Monze do Milana. Prvi favorit za zmago v zadnji etapi in končno zmago je Nizozemec Tom Dumoulin, čeprav mora nadoknaditi skoraj minuto zaostanka.

'; staNews[2] = 'STAV Cannesu se bo s podelitvijo nagrad sklenil filmski festival

28. May 2017 - V Cannesu se bo s podelitvijo nagrad drevi zaključil 70. mednarodni filmski festival, ki je od 17. maja narekoval korak filmski javnosti. Letošnjo izdajo je zaznamoval ne le jubilej, ampak tudi nekaj novosti, med njimi vključitev dveh Netflixovih filmov v tekmovalni program. Za zlato palmo, glavno festivalsko nagrado, se poteguje 19 filmov.

';