Twitter
Prijava
staNews[0] = 'STANa zahodu Avstrije do oktobra zaradi obnove zaprt najdaljši cestni predor

24. April 2017 - Na zahodu Avstrije so danes začeli z obnovo najdaljšega cestnega predora v državi, ki bo trajala predvidoma do začetka oktobra. Obvoz predora Arlberg, ki je dolg 14 kilometrov, bo podobno kot že leta 2015 potekal čez istoimenski prelaz. Avstrijska družba za avtoceste Asfinag pa voznike poziva, naj se prelaza zaradi zastojev raje izogibajo.

'; staNews[1] = 'STALe Penova in Macron nadaljujeta kampanjo

24. April 2017 - Francoska predsedniška kandidata, ki se bosta pomerila v drugem krogu, Emmanuel Macron in Marine Le Pen, že nadaljujeta predvolilno kampanjo. Le Penova je danes na shodu na severu Francije dejala, da se okoli Macrona skuša zbrati "gnila republikanska fronta". Medtem pa je Macronov tiskovni predstavnik kritiziral gospodarski populizem Le Penove.

'; staNews[2] = 'STASyngenta v leto 2017 z rahlim padcem prihodkov

24. April 2017 - Švicarski proizvajalec pesticidov in semen Syngenta, ki ga kupuje kitajski kemični koncern China National Chemical (ChemChina), je v leto 2017 krenil z rahlim upadom prihodkov. Ti so bili v prvem četrtletju za en odstotek nižji kot v enakem obdobju lani, so danes v Baslu sporočili iz Syngente.

';