Večer slavi banksterja Kovačiča in stekle pse desnice, stampedo pa nad Zahoviča. Bodo Viole vse to res mirno prebavile?!

Bojan Požar, Maribor, 20.03.2018 06:00
Vodstvo nogometnega kluba Maribor se je zaradi "afere Zahovič" sestalo včeraj ob 19. uri in Zlatka Zahoviča so do nadaljnjega suspendirali. Dokler se športni direktor ne vrne s smučanja in dokler se z njim ne pogovorijo. Menda so bili okoli tega soglasni, čeprav naj bi dva člana izvršilnega odbora manjkala. Po naših informacijah za vodstvo kluba niso največji problem neprimerne besede, ki jih je Zahovič na zadnji tiskovni konferenci kluba izrekel novinarju Ekipe-SN Dejanu Mitroviću, ampak to, kar je sledilo. Ko naj bi Zahovič "šel proti klubu" in proti predsedniku kluba Dragu Cotarju, nekdanjemu dolgoletnemu predsedniku uprave Zavarovalnice Maribor, danes Zavarovalnice Sava.
Da so bile besede Zlatka Zahoviča, izrečene novinarju Mitroviču, res neprimerne, se strinja tudi večina Zahovičevih kolegov iz nogometa, vendar dodajajo, da ga po svoje tudi razumejo glede na "skupno zgodovino" Zahoviča in Ekipe, češ, samo spomnimo se, kaj so mu novinarji Ekipe že vse počeli ...

STEKLI PSI NISO PROBLEM IN BEDAK BERGANT

Nato pa je sledila tista znana slovenska novinarska histerija, kot del črednega nagona slovenskega žurnalizma, ki očitno trpi hude frustracije, saj je večina njih, torej novinarjev in urednikov, zaposlena pri tajkunih, lastnikih časopisnih medijskih hiš, kjer ne smejo preiskovati vodilnih tajkunov in politikov, zlasti tako imenovanih "velikih rib", razen, seveda, Janeza Janše in SDS (vir), potem pa se vse te novinarske frustracije zreducirajo na afere tipa Zahovič-Mitrovič. Tudi ni naključje, da je to histerijo in stampedo začel Matija Stepišnik, odgovorni urednik mariborskega časopisa Večer, ki po drugi strani povsem odkrito slavi, ko mariborsko sodišče oprosti mariborskega banksterja Matjaža Kovačiča, nekdanjega predsednika uprave Nove Kreditne banke Maribor. Medtem ko ni noben problem, če kolumnist časopisa Večer Marko Crnkovič za vso politično desnico napiše, da so stekli psi, pa novinarji istega časopisa zaženejo tak stampedo zaradi Zahoviča?! Stampedo je šel tako daleč, da je med sinočnjimi Odmevi na TV Slovenija voditelj Igor E. Bergant pri obračunu z Zlatkom Zahovičem uporabil pesem glasbenika Zorana Predina, ki je pred leti, spomnimo, na mednarodni tekmi košarkarskega kluba Olimpije brutalno fizično napadel sodnika, danes pa spet mirno sedi v prvih vrstah tekem Olimpije v Stožicah, Bergant pa zanj pravi, da je malce goreč navijač košarke?! Še dobro, da je Jaša Lorenčič, bivši novinar Večera, za Berganta včeraj tvitnil, kako je Bergant "dokazal, da je bedak", čeprav je ta svoj tvit kasneje, kot kaže, izbrisal. Gre pa tudi za iste novinarje, ki Zlatka Zahoviča pred začetkom sezone klicarijo in fehtajo za brezplačne vstopnice za tekme NK Maribora.
No, ta usklajeni stampedo na Zlatka Zahoviča tik pred derbijem z Olimpijo v Ljubljani (31. marca v Stožicah) je čista demontaža športnega direktorja in posledično mariborskega kluba. To je za Večerov medijski avtogol (0:1). Viole, razvpiti navijači NK Maribora, pa vsega tega zagotovo ne bodo kar tako prebavili. Še dobro, da je bilo vodstvo kluba toliko modro, da si je pustilo odprta vrata. Res pa je tudi, da zdaj nihče ne ve, v kakšnem stanju je trenutno - Zlatko Zahović ...
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • biggbrader
 • 22.03.2018 17:53:53
Najbolj mi je všeč, ko se "hebejo čefurji" med seboj.
 • V€ć€R= 40% TODOROVIć +30%hakl+30%hakl=KPJ=FORUM 21
 • 21.03.2018 12:10:36
= lastniška sestava nje.
Razumemo pojem ali vsaj okvirni pomen lastništva nečesa?
 • Morda sLJoveNJaćkog žurnalizma, NE slovenskega nje
 • 21.03.2018 12:09:10
Na njih torej ni česarkoli slovenskega in NIS0 novinarji.
Kolikokrat še?
Zakaj podtikati?
Čemu, bolan bre?
.
SL0VENSKI N0VINARJI so na DE M0 KRA CI JI, N0VI24tv in še kak se najde,
gotovo pa tvoj (ex?) frend CR NK 0 VIć (& co.) ni niti SL0 niti N0 VIN AR.
 • Na svetu ni kake slovenske novinarske histerije.
 • 21.03.2018 12:05:06
Na tem svetu je samo ena in edina (( K )) (0) ((MI)) (NT) € (RN) ((IS))((TI)) (ČN) (A) hi. s ter i ja
 • Wow, atonće bre, o ti dupe serbusno, ti, vidi vidi
 • 21.03.2018 12:03:07
Kaj pa če bi si, ritardino smetilće samoukinilo in nehalo usmrajevati splet? Jeli, ritard?
Zgineš nje.
A te SERBUSNEGA ritarda kdo sili gledati oklepaje?
Pa nije valjda. Ajd, ritardće, iš...
 • Aton
 • 20.03.2018 18:02:31
Naj ta z oklepaji že izgine...
 • Aton
 • 20.03.2018 18:01:27
Bergant in Predin sta pokazala, kakšna bi morala biti pravilna Zahotova reakcija ...
 • Igor E BUrgant
 • 20.03.2018 14:18:40
RDEČI TALIBAN!
 • igog
 • 20.03.2018 14:17:50
Kaj ma Maribor od VEČERA?
KUP RDEČIH IZDAJALCEV!
 • igog
 • 20.03.2018 14:15:56
VEĆEROVI PODREPNIKI SO GROBARJI MARIBORA IN VIJOL!!!
1 2 3
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Zlatko Zahovič je trenutno na smučanju. In menda nihče ne ve, v kakšnem stanju je ...
Vstop v galerijo slik