Sin direktorja slovenske policije je storil samomor

Bojan Požar, Maribor, 22.09.2016 06:00
Objavljeno: Live
Komentarji: 0
Ocena:
Galerija slik: 1

Primož Fank, 19-letni sin generalnega direktorja slovenske policije Marjana Fanka, je storil samomor. Po naših zanesljivih informacijah je do tragičnega dogodka prišlo včeraj popoldne v Mariboru, na policiji pa zaradi varstva osebnih podatkov ne dajejo informacij.
Spomnimo, januarja letos so mediji množično poročali o incidentu Primoža Fanka v znanem mariborskem lokalu Trust na Gosposvetski ulici, kjer je razgrajal, se prepiral in pretepal, nato grozil dvema policistoma, ki sta ga prijela in pripeljala na policijsko postajo. Oče Fank je medijem takrat dejal, da dogodke močno obžaluje in da bo moral sin sam nositi odgovornost za svoja dejanja. Poleg tega je javno zagotovil, da sta policista, ki sta privedla njegovega sina, ravnala zakonito in da nikakor ne bo vplival na njihovo nadaljnje delo, povezano s sinovom obnašanjem.
Na policiji so Primožu Fanku napisali plačilni nalog v višini skoraj 1500 evrov za kršitev javnega reda in miru, kasneje pa so ga tudi dvojno kazensko ovadili. Ovaden je bil za kaznivo dejanje povzročitve lahke telesne poškodbe in kaznivo dejanje preprečitve uradnega dejanja ali maščevanja uradni osebi, ker se je Fank mlajši upiral aretaciji ter žalil policiste, toda po vložitvi ovadbe se je zapletlo. Mariborsko okrožno državno tožilstvo namreč z ovadbo "ni bilo zadovoljno" in jo je vrnilo na policijo, naj jo dopolnijo.
Pojavile so se številne špekulacije o domnevnem posredovanju očeta Marjana Fanka, medtem pa so na tedniku Reporter objavili tudi celoten zapisnik aretacije Primoža Fanka.

Mlajši sin Marjana Fanka, ki je januarja letos postal tarča črne kronike, je včeraj storil samomor.
Vstop v galerijo slik
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Prijava
Komentiranje članka ni možno.
  • Ni komentarjev