Mejra Festić bi šele zdaj nekaj razkrivala. Računa pa na SMC, zaradi bratranca Janeza Janše.

Bojan Požar, Ljubljana, 12.12.2016 06:00
Objavljeno: Live
Komentarji: 20
Ocena:
Galerija slik: 2

Čeprav je predsednik države Borut Pahor za novega viceguvernerja Banke Slovenije predlagal Jožefa Bradeška, člana uprave banke SID, Mejra Festić, sedanja viceguvernerka, ki februarja prihodnje leto na Banki Slovenije ostaja brez službe, preprosto ne da miru in čaka na svojo drugo priložnost. Pred jutrišnjim, torkovim glasovanjem v državnem zboru, kjer kandidat za viceguvernerja potrebuje najmanj 46 poslanskih glasov, pa je največja vladna stranka SMC razklana. Del poslancev stranke Mira Cerarja namreč ne želi glasovati za Bradeška, ker je Jožef Bradeško bratranec Janeza Janše, prvaka SDS.
Volitve so tajne, na tajnih volitvah pa se vedno lahko marsikaj zgodi. Razklanost po naših informacijah izkorišča Mejra Festić, ki računa, da če pade Bradeško, potem bi lahko Pahor ob vnovičnem predlogu za viceguvernerja - namesto Bradeška - predlagal prav njo. Pri lobiranju meša meglo, kot pravijo naši viri, in obljublja, da bo razkrila "vse svinjarije na Banki Slovenije", karkoli naj bi že to pomenilo, če bo spet izvoljena za viceguvernerko. To obljublja šele zdaj, čeprav Festićeva že šest leta dela na Banki Slovenije! Toliko o verodostojnosti takšnih obljub.
Pri tem je treba vedeti, da nihče od nekdanjih viceguvernerjev ni več prišel skozi kadrovsko sito za nov mandat, ker so "bili zraven" pri bančnih poslih, Festićeva pa očitno misli, da ona lahko dobi še en mandat. Znotraj poslanske skupine Socialnih demokratov pa naj bi za Mejro Festić lobiral poslanec Janko Veber.
Medtem pa Festićeva skupaj z možem Michaelom Toschem, bivšim fantom Tine Maze, v vseh mogočih in nemogočih pozah pozira na Facebooku. Tosch pa zraven objavlja svoje fotografije ob grobovih znanih osebnosti in kratke videoklipe o eksorcizmu ...
Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku
Pozirata v vseh mogočih in nemogočih pozah: Mejra Festić in Michael Tosch na Facebooku
O viceguvernerki Mejri Festić smo pred kratkim poročali v dveh člankih o spornem nakupu stanovanja v mariborskem Hutterjevem bloku. Ta dva članka si lahko preberete tukaj in tukaj.

Mejra Festić (levo Michale Tosch) lobira proti Bradešku in ponuja razkritja na Banki Slovenije.
Vstop v galerijo slik
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Prijava
captcha
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.
 • macek
 • 12.12.2016 21:45:44
 • Štabna droljica ima vse kvalifikacije in "argumente", da počne rabote ki jih kot kaže obvlada. Tudi druži se, kot kaže, s tapravimi. Skratka bedni meglen ponedeljek.
  Mi je pa polepšal dan tale komentator na NOVI.
  PIA PIA
  Bivša cmerarju: "Ti si nesposoben, cela tvoja vlada je nesposobna, ministrica za zdravstvo, minister za gospodarstvo, ministrica za notranje zadeva, minister za zunanje zadeva, finančna ministrica, minister za pravosodje, vsi ste nesposobni. Če bi bilo svetovno prvenstvo o nesposobnosti bi ti osvojil drugo mesto." Cmerar začudeno:"Zakaj pa drugo?" Bivša:" Ker si nesposoben!"
 • Mefisto
 • 12.12.2016 21:02:32
 • Ljubi moj petelinček Viktorh. Počakajva nekaj dni, tako me peče rinček, da bom na slavnosti pri svečani zaobljubio večnega zakona, težko sedel.
 • Viktorh
 • 12.12.2016 21:00:55
 • Mefisto, ne zameri mi, da javno izpovem svojo ljubezen, ki gori za tebe. Najina zadnja srečanja so v meni vžgala silno telesno slo in samo ti me lahko potešiš. Kdaj me boš zaprosil, da se vzameva tudi uradno na magistratu! Balo imam pripravljeno.Vzel bom tvoj lepi priimek.
 • Viktorh
 • 12.12.2016 20:03:30
 • Mefisto 12.12.2016 16:23:44
  Saj mu ne moreš zameriti.
  Postaja mi všeč.
  Deluje nemočno, kar je pač posledica pomanjkljive izobrazbe in razgledanosti. Obvlada le med 500 - 600 besed, ki jih ponavlja.
  Toda, vsak portal ima svojega klovna, on je naš. Sprejmimo ga.
  Smejmo se mu, saj si ne more pomagati.
 • LEVL
 • 12.12.2016 19:57:11
 • Osebno jo poznam. Navkljub lepi fasadi, je njena mentaliteta in srce slabo. Je delala na Univerzi v Mariboru v pisarni za študentske zadeve in na ekonomiji učila, čeprav so predavanja bolj ali manj odpadala, plača je pa verjetno bila redna. Več nas je imelo z njo slabe izkušnje, tudi od zaposlenih na Univerzi je bilo slišati, da je težka. Ko kaj ni bilo po njeno je pa okoli pisarila emaile in grozila s tožbami, ker je imela kao vplivnega partnerja. Naši v parlamentu - Danilo Turk pa jo je seveda imenoval za viceguvernerko, ker je verjetno mafija v ozadju zrihtala vse papirje, on pa je samo podpisal. Skratka, ni pomembno kako in kaj. Žalostno pa je, da delavni, sposobni in predvsem pošteni ljudje ne dobijo priložnosti, da bi se dokazali in kaj prispevali k skupni blaginji državljanov, temveč se po domače ritolizniki, preračunljivci in oportunisti napajajo iz davkoplačevalskega denarja. Pa ne mislim tu na javni sektor, temveč na del njega, ki je na položajih, na tistega, ki dejansko krade in nam otežuje življenja. Na podlagi takšnih lobijev, preplačevanju in odtekanju denarja, preko privatizacij in prijateljskih kreditov iz denarja, ki nam ga mesečno odtegujejo in z vedno novimi dajatvami dušijo gospodarstvo in razvoj, ostanke - drobtinice padejo na nas, ravno toliko, da shajamo iz meseca v mesec, če sploh in vsi čutimo posledice. Koliko priložnosti je že bilo izgubljenih, koliko delovnih mest, upov nadobnih in sposobnih študentov pokopanih? Kako naj si mlad par ustvari družino, če si ne more s povprečno plačo kupit stanovanja, kako naj bolni se zdravi, če so zaradi vodilnih in njihovih manipulacij v zdravstvu predolge vrste? Zakaj so nekateri zdravniki in vse medicinske sestre preobremenjene (in še premalo cenjene?). Zakaj dober delavec, ko zaradi stečaja podjetja le s težavo dobi službo in če jo, je slabo plačana? Kje so vzroki vsega tega? Kje so vzroki propada podjetij in izgubljene prihodnosti državljanov? Možen odgovor je samo pri ljudeh, ki so takšne odločitve in dejanja sprejeli in izvedli. Ne briga nas Mejra in ostali politiki, kaj se odločajo. Naj spokajo in naj začne upravljati z državo nekdo iz gospodarstva, nekdo sposoben, ki je brez politike nekaj dosegel in naj prevzame državo skupina ljudi, ki bi jo vodila po vzoru gospodarske družbe. Ne potrebujemo neskončno misnistrstev in lenob, ki surfajo po facebooku v državnem zboru.
 • Mefisto
 • 12.12.2016 16:23:44
 • Spodaj se seveda ni oglasil modri in učeni Mefisto, temveč se je pod njegovim imenom po udbaško odrezal Mihael Skumavc, vulgo Petrovc.
  Mihalel Skumavc, popularno Miha, je širom po domovini namreč znan po bornem znanju slovenščine in po tem, da nikoli nima kaj pametnega povedati.
 • @Mefisto
 • 12.12.2016 16:12:43
 • Jaz moram za rojstni dan sestrične vedno pogledati na UDBA net, pa nikjer v službi ni to pomagalo pri napredovanju, tako da ...
 • Izobrazba do tokija
 • 12.12.2016 13:17:05
 • Drugarica ni dekle, ampak je "smrtna neprijateljica" deklet:
  "... Tisti, ki nimajo hiše, zemlje, živadi (najboljš čefurski opankarji sa najlon kesom de),
  se bodo k nam hitro priključili kar sami, ker jim bomo obljubili veliki rop.
  Težje bo s tistimi, ki imajo neko posest. Te bomo navezali nase z GLEDALIŠKIMI PREDSTAVAMI in ostalo propagando.
  Na tak način bomo postopoma obdelali vse pokrajine.
  Kmet oz. vaščan, ki ima hišo, zemljo, živino, delavec, ki prejema plačo in ima za kruh,
  je za nas NIČ-vreden. MI MORAMO IZ NJIH NAREDITI brezdomce, proletarce.
  Samo nesrečniki postanejo kømuni$ti. ZATO MORAMO NESREČO USTVARITI in množice spraviti v obup.
  MI SMO SMRTNI SOVRAŽNIKI VSAKE BLAGINJE, REDA IN MIRU..."
  (tako se vam spove, ko nagovarja svoje zloči$ke tavariše, desna ročica, naći desanka šakić
  leve ročice, naći levanke rukić tavariša Josepha Brøza Tiŧa, njegov kavjaržidovski rojak in rojak drugarice M€jre Mo$€$ Mo$ha Pijad€).
  Je za $erbusinjo r€volucije rojen kavjaržidøkømunjarski (m€jra) in murgłjugokømunistični (f€stić) ba$tardić.
  Ali kavjarobrezanće ali lokalni $erbus ali prvorazredna mešanica nje.
  Izobrazba je dejansko stanje, je nekaj preverljivega. Kje in kako se kaže drugarici pripisana izobrazba?
  Jao, što je ona obrazovana. Morda obrezana.
  Lepota pa je okus, ni dejansko stanje, je mnenje. Vsak ima lahko svojega in ima vsak svojega, kot lahko vidite,
  saj silnu lepoću drugarice (najlepš na svjet nje) prepoznajo le njeni vsaj polrojaki, za katere je lepo vse,
  kar je za odtenek bol živo od mrtvog ćetnika nje.
  Če bi To$h bil malo bol severno, bi se pač podpisoval fi$her, venderbellen, skratka SĐ, kar je Køminternistični
  novi obraz, kot je tu SĐ "novi obraz" murgl$rbske Kømunistične þartije Jugo$lavije.
  .
  Slovenija je okupirana. Totalno totałitaristično økupirana.
  Murgł$rbska K. P. J totalno kontrolira 107 % civilne sfere, podobno kot s 107 % kontrolira oz.
  uzurpira vse "tri veje oblasti v državi", ki je zaradi tega seveda murgl$ko$rbska jugokømunistična diktatura.
  Delitev oblasti v (de iure – po pravu) demokratični, pravni Republiki Sloveniji,
  sicer/faktićki nje (de facto — dejansko) pa v od мurgłskosrbske koмunistične Jugoslavije okupirani Sloveniji —
  torej v murgł$rbsko jugokømunistični diktaturi lumpenþrøletariata:
  1. zakonodajna oblast = "Državni zbor" = kþj + $koj = $d + de$u$ + $m¢ + zł + zaaв
  2. izvršna oblast = "Vlada Ck kþj = kþj + $koj = $d + de$u$ + $m¢ + zł + zaaв
  3. sodna oblast = kadija Kþj——http://i.imgur.com/j87KPYH.jpg——tuži,
  kadija Kþj——http://i.imgur.com/tyvO47H.jpg——sudi.
  .
  SĐ je formalnopravna naslednica KÞJ — preimenovanja K.Þ.J. v Sloveniji:
  KÞJ—Kømuni$tična paгŧija Jugoslavije > ZKJ (Zveza kømunistov Jugo$lavije) > ZKS-SĐP (Zveza kømunistov Slovenije-SĐP) > SDP (Stranka demokratične prenove) > SĐP Slovenije (Søcialdemøkratska prenova Slovenije) > Združena Łista > ZLSĐ (Združena lista $o¢ialnih demøkratov > SĐ ($øcialni demokrati).

  LĐS je formalnopravna naslednica $KOJ-a (Savez kømuni$tičke omladine Jugø$lavije):
  SK0J > $K0J se razcepi na $KOJ in USAOJ (Ujedinjeni savez antifaši$tičke omladine Jugo$lavije) > USA0J se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugo$lavije) in imamo $K0J in NOJ > nato se SK0J in N0J spet združita, sedaj pod imenom NOJ > nakar se N0J preimenuje v SSOJ (Savez $øcijali$tičke omladine Jugoslavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SSOS (Savez $ø¢ijali$tičke omladine $гbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $øcialistične mladine $гbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom ZSM$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z S M S preimenovala v L D S (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v LĐS - Łiberalna demokracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove obraze" - nekaj zadnjih: sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta sns (s padalcem, baletnikom, apotekarjem), ids, trs, pirati, solidarnost, zare$ - nova politka, zares - $ocialno Łiberalni, P$ - Pøzitivna $rbija, Z@AB, ZŁ - združeni ids, trs in radnička partija violete tomić, verjamem v Šøltesa, $ M ¢ - stranka mir@ C€rarja, $M© - stranka modernega centra.
  .
  DOLG države 2004 je bil 28 % BDP-ja --> po 4 letih J@neza J@nše (2008) je dolg znašal le še 21 % BDP-ja.
  Torej nastopi čas za odločno murgl$rbsko jugokømuni$tično revølu¢ionarno akcijo: "veliki pok", "paŧrija", "sfukøvanje", "tepihøvanje" ...
  DOLG države 2008-2011 - $Đ BøratPøhar --> murgl$ki rop tisočletja po velikem poku: 54 % BDP-ja.
  DOLG države 2011-2014 - PSø¢ialno čuteča znojilja de --> veliki krogec v mali krogec: 72 % BDP-ja
  DOLG države DANES - Tov. C€rar - $rbskoMurg@ljskiCenter Føruma 21 in ŁĐ$-a: 82 % BDP-ja
  .
  »Osamøsvojili smø se, zdaj se moramo še osvøboditi!«
 • Wir sind bereit...
 • 12.12.2016 12:41:01
 • Neki bajsasti je Tošof Miha grato...
  Ne vem če kaj dosti po Fatimi skače, ona ma zaj druge ibunge f plani...
  Kak obdržat službo in pujseka nafojtrat...če ne bo šo drugam, na lepše...
 • cox
 • 12.12.2016 11:38:14
 • Mejra je izobražena in lepa ženska. Kljub vsemu pa ne more prikriti balkanskega porekla. Primitivizem in prevarantsko nrav ima v krvi. V mafijskem ustroju države pa takšni najbolje prosperirajo...Blefer, ki je bojda njen mož, očitno lovi uspešne ženske in živi na njihov račun, to je, brez računa. Upam, da se kratkočasi in uživa ob svojem morbidnem hobiju, obiskovanju pokopališč. Nekaj pač človek mora početi, ko je Mejra v službi. Če ostane, ne daj Alah, brez nje, bo našel drugo, na katero se bo šlepal. Četudi se možakar podpisuje s -sch, mu le balkansko razmetana kuhinja na napačni strani Alp, pomaga preživeti. Malo bolj severno bi bil le klatež. Od teh Tošev ali Tosch-ev, kaj pametnega ne moreš pričakovati. Kako že gre tisto, lepa dekleta ljubijo barabe...