Slovensko-avstrijska ekipa, na slovenskih tleh: Revolucija zdravstva - MedicoHealth.

Propagandno sporočilo, Ljubljana, 12.03.2018 19:00
Pokojni televizijec Mito Trefalt bi rekel "Podarim-dobim! Čisto veselje". V MedicoHealth pa smo to obrnili na "Vprašanje - odgovor - rešitev! Zdravje".
Današnjega zdravstva si brez astronomskih čakalnih vrst, številnih neljubih zapletov, brez gore nekoristno porabljenega denarja in šibke komunikacije skoraj ne znamo več predstavljati. Da o varnosti naših osebnih podatkov raje sploh ne razmišljamo. In prav to so bili glavni razlogi, zakaj se je projekt MedicoHealth pred dvema letoma sploh začel. Slovensko-avstrijska ekipa, na slovenskih tleh, svetovalci in partnerji pa širom sveta, podira meje mogočega. Blockchain tehnologija po njihovi zaslugi prihaja v zdravstvo in ponuja ključne rešitve tam, kjer se javno zdravstvo utaplja - varnost, zasebnost, čas, kvaliteta, odzivnost. 
"Sodelovati z vrhunskimi bolnišnicami, univerzami, zavarovalnicami, inštituti, posameznimi specialisti (2,7 milijonov jih je trenutno v naši bazi), je odgovorno, a zdaj že utečeno delo. Javni zdravstveni sistemi, ki kažejo željo po sodelovanju, in ministrstva, povezana z zdravjem, pa so izziv zase, vendar nikakor nerešljiv. V MedicoHealth vedno najdemo pot," zatrjujeta Milan Rajlič in Marco Muhrer-Schwaiger, ustanovitelja tega revolucionarnega produkta. Tako pravijo tudi poznavalci blockchaina, saj gre za produkt, ki je popolnoma aplikativen in realen, hkrati pa rešuje težave na najbolj perečem družbenem področju - zdravstvu!
 
14. marec 2018 pa je pomemben datum za vse tiste, ki čakajo in preučujejo dobre naložbene priložnosti v kripto ekonomiji.
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

  • Ni komentarjev
  • Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
    MedicoHealth. Blockchain tehnologija po njihovi zaslugi prihaja tudi v zdravstvo.
    Vstop v galerijo slik