Izpoved na spletu: Meni pa je Borut Jamnik seksi. Ta tip je noro privlačen.

Ljubljana, 03.04.2017 10:00
"Meni pa je Borut Jamnik seksi. Ta tip je noro privlačen. Čeprav izžareva eno tako pokvarjenost, hladnost in preračunljivost. Pa tudi daleč od tega je, da bi bil videti dobro. Ampak ima nekaj ... (vir: Obrazi 100)"
(Tako "anonimna uporabnica spleta" o Borutu Jamniku, predsedniku uprave Modre zavarovalnice, ki mu pravijo tudi "kralj in grobar slovenskega gospodarstva".
Avtorji revije Obrazi (posebna izhaja: Obrazi 100) ob tem sicer navajajo, da je "med novoletnimi prazniki razpadla zveza med Jamnikom in Katarino Matejčič", novinarko Pop TV, toda po naših zanesljivih informacijah je sta spet skupaj.)
10
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • pajcek
 • 04.04.2017 16:11:29
Toti tip se vsepovsod, kjer ga vidi kamera, s prestrašenim pogledom potopi v neki svoj svet in dobi tako okrogle okice, kot da bi se ga dodobra zadel. Ne vem, kdo in zakaj ga tako forsira v svet pokvarjenosti. Po moje je že po naravi dovolj pokvarjen...
 • "Na lepe oći nje" = SD + LDS = KPJ
 • 04.04.2017 12:53:07
Tako je, pravnik Bavc, točno tako.
Gre za agitprop MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNE floskulice, ki v reviji V LASTI MURGL SRBO KOMU NI STIČNE JU GO SLAVIJE
bildajo lažnivega in lopovskega bastardka, ki da poleg tega nekaj izžareva blablabla.
Iz stavka torej izžareva kavjaržidoKO MIN TER NI STIČNI oz. MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNI top šop
šnelkurs agitprop.
.
Namesto mokrih sanj kavjaržidoKO MIN TER NI STIČNI oz. MURGL SRBO JU GO KOMU NI STIČNIH garažnih mekanihcuric,
si na kratko poglejmo dejstva o Yamniku:

Tavariš J@mnik je iz prvorazrednega LD$ovca postal prvorazredni
član Forџma 21. F21 je tukajšnji psevdogospodarski
oddelek KOMU NI STIČNE PAR TI JE JU GO SLA VIJE, je združenje, ki združuje m u r g l komџnistične prihvatizatorje
(beri Sloveniji izropana podjetja), predseduje pa mu tov. Miłan; Kućan je tudi predsednik
predsedstva Cenŧralnega kømiteja K P Jџgoslavije v Sloveniji, ki po številnih preimenovanjih
trenutno sliši na ime $D (SO CIA L NI D€MO KRAT i nje). Tov. Yamnik je mimogrede tudi nečak podpredsednice $D-ja.
Centralo LD$ podmladka pa so trenutno in seveda začasno prenesli na $M¢, prej na P$ itd. nje.
.
Sicer pa star pregovor upravičeno pravi, da slika lahko marsikdaj pove več kot tisoč besed,
zato dajmo besedo sliki, sliki tavariša iz F0RUMA21 —
mimogrede, ob kopipasti te zvezdaste izjave je (oziroma bi bila) ta slika tudi edina primerna, pomenljiva itd.:

http://i.imgur.com/XtuEjaP.jpg

__________
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

.
Preimenovanja KOMU NI STIČNE PAR TI JE JU GO SLAVIJE v Sloveniji skozi čas:

SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" Kømunistična pærtija Jugø$lavije v Sloveniji.
.
Kømunistična þartija Jugo$lavije > ZKJ (Zveza kømuni$tov Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zveza kømunistov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($o¢ialdemokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($o¢ialni demøkrati).
.
LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):
$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:
sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.
Vse to je ena in edina murgl$rbsko køminterni$tična K0MUNISTIČNA parŧija JUG0$LAVIJE.
 • punca08
 • 04.04.2017 07:41:02
To je to, kar pri nas šteje. Modre oči. Ne pa pamet! Pa ne le pri nas, tudi drugje. Poglejmo Srbijo, Beli, ki se je norčeval iz ljudstva je zelo dobro potegnil rezultat in seveda zafrknil tiste, ki so resno šli v kampanijo. Ljudstvo je zblojeno
 • tisto nekaj
 • 03.04.2017 22:07:31
Tisto "nekaj", kar ima Jamnik, so milijoni, ki jih je pokradel iz slovenskih firm. Na brezvestne lopove z ukradenim denarjem pa padajo prostaške vlačuge.
 • Janko
 • 03.04.2017 20:34:00
"Meni pa je Borut Jamnik seksi. Ta tip je noro privlačen. Čeprav izžareva eno tako pokvarjenost, hladnost in preračunljivost. Pa tudi daleč od tega je, da bi bil videti dobro. Ampak ima nekaj ..
Javno znano je, da je to napisal Muhael Skumavc.
 • Mefisto
 • 03.04.2017 17:47:11
Pravnik bavcon, ti pa kar "edino kak moderndorfer" in še z malo začetnico!
Mar bi ti krona padla z glave, če bi v skladu z njegovo pametjo in izobrazbo rekel "edino akademik Jani Moedrendorfer"!
 • facti bruti
 • 03.04.2017 16:28:38
Oportunistične lovače, kešpičke in kurvetine, ki širijo noge in padajo v nezavest, ko zagledajo komunistične (ali pa ćefurske, črnske, islamistične) zločinske spake in genocidne barbare, so zahrbtne izdajalke svoje nacije, evropske bele rase in zahodne civilizacije.
 • pravnik bavcon
 • 03.04.2017 13:43:16
Ja, take oslarije lahko izpljune edino kak moderendorfer, ali pa galunić oz ostala pederska gola-zen! Je pa možno, da sta se tudi s cmerarjem onegavla, saj nedonosenček komunajzarske četne kuz-elce sploh ne ve, zakaj se gre!
 • cox
 • 03.04.2017 11:57:51
No, da ne bom krivičen do nežnejšega spola, so tudi takšne, ki so rekle ne, Trumpu. Res pa je tudi, da je to še vedno lažje, kot, če te v precep dobi kakšen derivat komunističnih zlikovcev. Tem ne moreš kar obrniti hrbta. Res pa je tudi, da imajo Ukrajinke rade naše politike.
 • cox
 • 03.04.2017 11:32:41
Cmerar in možakar v telesu adolescenta, o katerem teče članek, imata res tisto nekaj, kar noro privlači nasprotni spol. Imata neomejen dostop do državnega korita. Katero pa bi zmotilo njuno jecljanje, nemožatost, če hočete nesposobnost? Malokatera se odreče nagradi po spolni uslugi.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi