Zvezde plešejo. Vsi se že čudijo, zakaj vulgarna Osypenkova ne izpade?!

Ljubljana, 04.04.2017 12:00
"Najšibkejši ples je znova pokazala Iryna (Osypenko Nemec), ki nikakor ne najde tal pod svojimi nogami, kombinacija vulgarnih gest in standardnih plesov pa tudi ni bila najbolj posrečena ... (Vir: Parada plesa)"
(Tako Fredi Novak, nekdanji plesni šampion, trener in lastnik plesne šole Fredi, o zadnjem nedeljskem nastopu bivše manekenke ukrajinskega rodu Iryne Osypenko Nemec med oddajo Zvezde plešejo na Pop TV. Novak se tudi ne more načuditi, kako je sploh mogoče, da ji Katarina Venturini kar naprej daje tako visoke "strokovne ocene", komentarji na spletu, ki trgajo Iryno, pa tako ali tako zahtevajo, da Iryna Osypenko Nemec izpade iz tekmovanja, saj se ji je doslej posrečil samo en ples.
Ciniki tudi pravijo, da njen soplesalec in koreograf njunih televizijskih plesnih nastopov Nejko Peter Levak na treningu in plesišču deluje premosorazmerno z njegovim priimkom, kot levak ...)
12
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • hmja
 • 05.04.2017 14:12:25
Ta var iš J@mnik je iz prvorazrednega LD$ovca postal prvorazredni
član Forџma 21. F21 je tukajšnji psevdogospodarski
oddelek KO MU NI STIČ NE PAR TI JE JU GO SLA VIJE, je združenje, ki združuje m u r g l KO MU NI STI ČNE prihvatizatorje
(beri Sloveniji izropana podjetja), predseduje pa mu tov. Miłan; Kućan je tudi predsednik
predsedstva CENT RAL NEGA K0 MI TEJ A K P JUG 0 SLA VI JE v Sloveniji, ki po številnih preimenovanjih
trenutno sliši na ime $D (S0 CIA L NI D€M0 KRAT i nje). Tov. Yamnik je mimogrede tudi nečak podpredsednice $D-ja.
Centralo LD$ podmladka pa so trenutno in seveda začasno prenesli na $M¢, prej na P$ itd. nje.
.
Sicer pa star pregovor upravičeno pravi, da slika lahko marsikdaj pove več kot tisoč besed,
zato dajmo besedo sliki, sliki tavariša iz F0RUMA21 —
mimogrede, ob kopipasti te zvezdaste izjave je (oziroma bi bila) ta slika tudi edina primerna, pomenljiva itd.:
http://i.imgur.com/XtuEjaP.jpg
__________
»Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
 • Mcclain
 • 05.04.2017 13:03:30
Men je itak zelo pkoda časa tole vse skup gledat, pol ure ene oddaje sem gledal in me je globoko razočaralo. Polovico teh silnih zvezd sploh ne poznam.
 • torpedo
 • 05.04.2017 12:46:10
Ko to tamo pjeva.I ja bi sine.
 • totex39
 • 05.04.2017 12:20:20
Preštokana Ukrajinska kurba, ki je ulovila impotentnega in bebavega politika.
 • cox zmaga
 • 05.04.2017 10:33:20
cox 04.04.2017 13:51:35
Ukrajinka pač. Iz svoje kože ne more. V oddaji podoživlja svoja prva obdobja plesanja ob drogu in druženja z zabave željnimi moškimi. Zabavala se je s Slovenci, ujela pa Nemca...Nič se ne zgodi po naključju. Tudi takšna, navidez brezvezna oddaja ima politično ozadje. Ne gre se zameriti tistim, ki vladajo. Sploh, če so to komunisti.
 • drugo
 • 05.04.2017 08:00:16
Ukrajinka je v določenih trenutkih plesa točno pokazala,kaj je njena specialnost iz preteklosti...
 • torpedo
 • 05.04.2017 07:42:59
Ženska živi v Sloveniji z nemcem,po poklicu pa je Ukrajinka.
 • radovan
 • 05.04.2017 07:34:52
Oddaja je dobra in vsi pari vlagajo ogromno truda v napredek. Ni jim lahko takole pred javnostjo kazati svoja telesa, hibe in značaje. Ospenkova je pač bolj manekenka in ji njene štorkljaste noge in kratko telo pri plesu ne pomagajo. Sploh pa ne takšne figure, kot je bila ta, da je visela na partnerjevemu tiču kot pajek. Ples pač ponazarja paritveni obred, podobno kot pri živalih in eni se lahko krotijo eni pa pozabijo na moralo, saj niso profesionalci. Žirija je super sestavljena saj je malo vsega in menim, da smo lahko gledalci še kar zadovoljni, da nam ni treba gledati zvečer kakšnih partizanskih filmov.
 • Ajdemi_Popushi
 • 04.04.2017 13:55:53
Bojda je Nemec posodil ženo za dvig kvalitete POOP TV programa pod pogojem da nastopa (ples to ni!! ) edino z Levakom. Potem je na varni strani.
 • cox
 • 04.04.2017 13:51:35
Ukrajinka pač. Iz svoje kože ne more. V oddaji podoživlja svoja prva obdobja plesanja ob drogu in druženja z zabave željnimi moškimi. Zabavala se je s Slovenci, ujela pa Nemca...Nič se ne zgodi po naključju. Tudi takšna, navidez brezvezna oddaja ima politično ozadje. Ne gre se zameriti tistim, ki vladajo. Sploh, če so to komunisti. No, če Rusinjo, pardon Ukrajinko vseeno nogirajo, bi jo lahko zamenjala ena od voditeljic njenega ranga, Tara Zupančič. Ta komajda premore dva stavka v kompletu. Verjetno pleše in poskakuje bolje... Nekaj podobnega hlastanja po moškem, opazimo tudi pri Nuši Lesar. Vidi se, zakaj je zdržala v zakomu le štirinajst dni...Nič na murgelskih televizijah ne gre brez Bizovičarja, strokovnjaka za vse in vsakogar. Nikoli ne bom zmogel dlje ali višje od šankovske komunikacije ter opičjega gestikuliranja, a to očitno zadostuje, da se ga vabi povsod in vsakič znova. Realno ocenjuje le Škufca. Zelo všečni pa so vložki še ene žirantke, ki pa ni Venturini.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Iryna Osypenko Nemec in Nejko Peter Levak
Vstop v galerijo slik