Thompson na mariborskem Lentu gre za med. VIP-loža že razprodana!

Maribor, Ljubljana, Zagreb, 08.04.2017 06:00
"VIP-loža za Thompsona je razprodana. (vir: Twitter)"
(... Tako Tomaž Štih, nekdanji programski direktor Državljanske liste, ki te dni ustanavlja novo sredinsko liberalno stranko Prstan, kot Libertarec na Twitterju, ob prihajajočem koncertu hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona v Mariboru.
Strahoviti medijski in politični napadi slovenske skrajne levice na Thompsona ter zahteve po prepovedi koncerta, kar dirigirata časopis Večer in tednik Mladina, pa očitno samo še stimulirajo prodajo vstopnic za Thompsonov koncert, ki bo 20. maja v mariborski Festivalni dvorani Lent.)
22
Zvezde & izjave
Pošlji prijatelju

Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • še pomnite tovariši
 • 09.04.2017 17:24:23
za ostale morilce partizane: vir dr.bogomil magajna - ljubljan polje 1945
http://centerslo.si/wp-content/uploads/2015/10/23-111_Jan.pdf
http://www.obzornikzdravstvenenege.si/1985.19.1.81
magajna je zdravil partizanske morilce, norce iz bleda 14dni jim ni bilo dovolj za izbris grozot
 • torpedo
 • 09.04.2017 12:30:08
Bravo Roco.Nadaljeval si mojo zgodbo,čeprav si jo prepisal iz knjige Leljaka.Vse to sem jaz vedel že prej.Tako kot vem tudi vse zgodbe udbovčkov,ki se oglašajo na tem in podobnih portalih.Najbolj znana je pokveka udbovska iz Radovljice pravi 123.
 • krulčan
 • 09.04.2017 09:28:53
Pa še tole o Adamamiču. Bil je strasten ljubitelj avtov alfa romeo. Stanoval je na Bohoričevi 16 in imel športno alfo s tablico LJ 16-00.
O njegovi "dogodivščini" na Bledu se je po Ljubljani šušljalo že v 50. letih.
 • krulčan
 • 09.04.2017 09:23:17
@cox!
Torej si bral novelo Milana Dekleve z naslovom Dirigent s pištolo?!
Mimogrede. Milan je tudi odličen pianist. Spomnim se ga še z elektrotehnične šole na Vegovi, ko je po neki proslavi na klavir igral zabavnoglasbene komade.
 • Roco
 • 09.04.2017 08:47:00
http://reporter.si/clanek/slovenija/dosje-bojana-adamica-slavni-dirigent-in-neizprosni-morilec-455043
»Adamič se mu je približal na nekaj metrov in ga ustrelil v hrbet. Ko je moj brat že ranjen obležal na stopnicah, ga je še enkrat zahrbtno zadel v hrbet. To potrjuje, da je šlo za povsem zahrbtni umor mladega človeka,« dr. Branko Rus pravi o umoru svojega brata Zdravka.
Tokrat ne bomo pisali o njem kot vrhunskem slovenskemu glasbeniku in dirigentu, četudi prav letos mineva stota obletnica njegovega rojstva, temveč o Bojanu Adamiču kot morilcu, ki je z dvema streloma v hrbet ubil mladega, komaj dvaindvajsetletnega fanta Zdravka Rusa iz znane blejske družine Rus. Zaradi naklepnega umora, ki se je zgodil avgusta leta 1950 na Bledu, ni bil nikoli zaprt, o njegovi mračni preteklosti, takrat je v popotnem kovčku nosil pištolo, ni bil napisan niti en sam članek. Tako je ostalo vse do objave verodostojno napisane, a še vedno ne dovolj znane knjige Romana Leljaka z naslovom, ki veliko pove: Dirigent s pištolo.
 • cox
 • 09.04.2017 06:43:34
Nisem vedel, da je bil tudi takoimenovani dirigent s pištolo, Bojan Adamič, zločinec. V bistvu se časi niso spremenili, zločinci, kriminalci in privilegiranci komunističnega režima, še vedno nekaznovano počnejo, kar se jim zahoče...Pevec tipa Thompson morda res ne sodi drugam kot v okvir meja lepe njihove, a v kontekstu uničevanja Slovenije s strani politike že zgoraj omenjenih hiudodelcev je morebitno Thompsonovo zaničevanje vsega, kar je slovensko, nepomembno. Sploh pa, če vemo, da se na široko vabi v goste turške pankrte, tudi tiste neposredno povezane z vojnimi zločinci iz beograjskega pašaluka.
 • kroatofilni idioti
 • 09.04.2017 00:30:37
Kdaj boste Slovenci dojeli, da je treba častiti in podpirati svoje, SLOVENSKE domoljube in nacionaliste, ne pa hrvaške, srbske, bosanske, ukrajinske, tunguzijske, kirgizijske... Toliko bolj, ker Hrvatje - odkar so se v 7. stoletju iz svojih turških vukojebin priklatili na Balkan, že ves čas kradejo slovensko zemljo in morje, ter pobijajo ali hrvatizirajo Slovence na okupiranih in prisvojenih ozemljih... Vi bedaki pa v "zahvalo" poslušate hrvaško glasbo, hodite na hrvaško morje in zdaj še častite hrvaške nacionaliste na koncertih v Sloveniji... Vprašajte tega vašega Thompsona, kaj si misli o Piranskem zalivu, pa o Savudriji, pa teranu, pa lipicancih, pa pršutu, pa kraškem ovčarju, pa Mercatorju, pa Kolinski, pa Drogi, pa Elanu, pa JEK, pa hrvaških varčevalcih LB,... Ovce kroatofilne mazohistične. Nič čudnega, da bo Slovenije vsak čas zmanjkalo, ker nam bodo Hrvatje slednjič vse pokradli. Vi jim boste pa še ploskali.
 • torpedo
 • 08.04.2017 19:59:11
Prebiram debate o adamiču.V glavnem ga sekate mimo.Adamič je bil partizanski oficir in privilegirana oseba po vojni.Na Bledu je s pištolo ustrelil fanta punce,ki jo je hotel imeti.Ta fant je bil iz vplivne komunistične rodbine Rus iz Bleda.Adamiča ni zadela nobena sankcija za ta umor,samo za nekaj časa so ga umaknili z oči javnosti.Poleg tega je ta kriminalec maestro posilil in zadavil mlado dekle v Tivoliju,tudi ta umor je ostal nekaznovan.Skratka vplivni komunisti so po vojni lahko delali kar so hoteli,to početje nadaljujejo nekaznovano tudi danes.Kadije se ne tuži niti sudi.
 • MURGL SRBO JUGOKOMUNIZEM
 • 08.04.2017 13:58:35
Pomni - preimenovanja MU R GL SRBO JU GO KO MU NI STI Č NE PA RT IJE v Sloveniji:

SĐ je torej po vseh pravnih in stvarnih normah (de iure in de facto) "pravna oseba" K0 MUN ISTI Č NA –PA R TI JA Jugø$lavije v Sloveniji.
.
K0 MU NI $TIČ NA —PAR TI JA —JU G0 SLA VI JE > Z.K.J (Zveza K0 MUN I ST 0V Jugo$lavije) > ZK$-$DP (Zv€za kømuni$tov Slovenije-$DP) > $DP (Stranka demøkratične prenove) > $DP Slovenije ($0¢ial demokratska prenova Slovenije) > Združ€na łista > ZŁ$Đ (Združena łista $o¢ialnih demøkratov > $Đ ($0¢ialni demøkrati).
.
LĐ$ je førmalnopravna naslednica $K0J-a ($avez kømunističke omladine Jugo$lavije):
$K0J > $K0J se razcepi na $ K 0 J in USA0J (Ujedinjeni $avez antifašiştičke omladine Jugoslavije) > USAOJ se preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije) in imamo $K0J in N0J > nato se S.K.O.J. in N.O.J spet združita, sedaj pod imenom N0J > nakar se NOJ preimenuje v SS0J ($avez $o¢ijali$tičke omladine Jugo$lavije) > tukajšnji oddelek se imenuje SS0S ($avez $o¢ijaliştičke omladine $rbije v Sloveniji = Z$MS = Zveza $o¢iali$tične mladine $rbije) - in ta podružnica na prvih vsaj za silo demokratičnih volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom Z$M$, na naslednjih (1992), pa se je organizacija Z $ M $ preimenovala v L Đ $ (Łiberalno demøkratska stranka). Čez par let se preimenuje v ŁĐ$ - Łiberalna demøkracija Slovenije. Iz svojih drugorazrednih članov vseskozi ustanavljajo "nove øbraze" - nekaj zadnjih:
sms, unija, par različic zelenih, najprej okupirana in nato totalno prevzeta $n$ s padalcem, baletnikom, apotekarjem, ids, trs, pirati, solidarnost, zare$—nova politka, zare$—$øcialno łiberalni, P$—Pøzitivna$rbija, Z@AB, Zł - združeni ids, trs in radnička parŧija viølete tømić, Verjamem v Šølte$a, $MC - stranka m.¢erara mlajšega, $MC - stranka mødernega centra.
Vse to je ena in edina MUR GL —SR BO _JU G0 _K0 MI N TER NI STIČ NA _PA RT IJA _JU G0 $LA VIJE.
 • Prstan za sredince?
 • 08.04.2017 13:55:53
Kaj imamo zdaj tu? Pr-st-an? Za sre_dince? Po končanem V_I_R _ANT _0VA _N _J _U — svečana zaobljuba?
Torej, rad bi bil łi-be-ral-ći, pardon, l-ib-erta-rći nje, se ni zadovoljil z s-red-in-či-jem brez pr$tana, ker mu je pač manjkal prstan?
Mimogrede,
koliko desetine tisoč mest pa premore vip-loža?
Je dosežek svetovnega formata zapolniti ło-žo v dvorani?
Razumete, ljudje?
K0 MU NI Z € M -$0 CI AL I Z _EM –ŁI BER A LI Z € M —p€ zdi rizm —kr € tenis-m -vir@ntići$m -łi-be-r-tar-iz-em —d€-bili-sm...
vse to je zraslo v KA V JAR ŽI D0 K0 MI N TERN inkubatorju in je namenjeno pranju opra-nih glavićev.
Edina dejanska delitev oz. izbira je,
ali
K0 MIN TER NI STI Č NA oz. tukaj MJU R GL SR B0 JU G0 K0 MU NI $ TIČ NA P0LITIKA,
torej ZL0-ČINI proti človeštvu, tukaj seveda predvsem proti Slovenstvu,
kar pa je v Evropi tako ali tako eno in isto,
ali
pa
"kultura življenja", ki smo jo SLOVENCI podarili svetu,
ki ji v okviru države = polisa = politeje pač pravimo SLOVENSKA P0LITIKA (J_J__Primc itd.):
poštenost,
pravičnost,
resnicoljubnost,
prijateljstvo do ljudi,
domoljubnost,
rodoljubnost,
svobodoljubnost in kar je še svetovno znanih slovenskih odlik, ki smo jih, kot rečeno, Slovenci podarili svetu.
Politika je torej skrb/delo za polis/politejo/državo. Ne več, ne manj.
.
Lahko pa se za trenutek postavite v vlogo kakor sr€dinćija in se poskusite umestiti v
to tako imenovano "s r e d i n o" nje.
Vzemimo, da sta fejk delitvi (l € v i ć i in d € s n i ć i nje) stvarni.
Samoimenovani l€-vićiji so DOKAZANO zgoraj opisani pristaši "kulture smrti",
medtem ko so
sicer poturjeno imenovani in nekateri posledično celo samoimenovani d€-sni-či-ji pač DOKAZANO pristaši SLOVENSKE KULTURE ŽIVLJENJA =
= poštenost, pravično, resnicoljubnost, svobodoljubnost in kar je še znanih slovenskih odlik.
In kje oziroma kaj so sedaj SR € DIN ćI JI?
Kaj je sredina med u b i j a n j e m otrok in ne-ub-ijan-jem?
Kje med R0PANJEM in ne-ro-pan-jem Slovenije?
Razumete, ljudje?
Zmorete?
A je res tako težko razumeti preprosta dejstva?
Srede so dobre za izmero tednov, krogov, daljic itd.,
ne pa za Človeku dostojno življenje.
S.redinći torej pravi,
nisem za MU RG L SR B0 JU G0 K0 MU NI $TI ČNO su žn jela $tništvo, PROTI PA TUDI NE, ker sem s.r.€.d.i.n.ć.i nje.
Samo be-daki in SR€DI-N-ČI-JI nje.
1 2 3
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Marko Perković Thompson
Vstop v galerijo slik