Se Gregor Virant prek Twitterja vrača na politično sceno?!

Ljubljana, 03.08.2017 07:00
"Kaj pa če bi Mr Nedolžni pristal na objavo prisluhov, v katerih itak ni nič?
... Janković bo iz milijonskega mafijaškega blata izšel pravno čist kot solza, banksterji iz milijardnega, nori mediji pa očitajo lonce in pasulj ...
... Zdaj je primeren trenutek za uvedbo obvezne registracije biciklov, da jo lahko potem pred volitvami pompozno ukinejo."
(Tako Gregor Virant, nekdanji minister, predsednik državnega zbora in bivši lider propadle stranke Državljanska lista, čigar najnovejši tviti, tokrat o Zoranu Jankoviću in vladi Mira Cerarja, so vedno bolj politično dozirani.
Se Gregor Virant, zdaj svetovalec in profesor na ljubljanski Fakulteti za javno upravo, prek družbenih omrežij vrača v politiko?!)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • krucefiks
 • 03.08.2017 18:53:05
Če bo Virant take klatil, bo tast na vrtu pištolo izkopal!
 • CKZKS
 • 03.08.2017 15:05:33
A seveda, imenitna zlahta...
 • Wir sind bereit...
 • 03.08.2017 14:17:10
Ni toti Virant neki žlahtnik od Zokuna? Prek babnce?
Samo fprašam...
 • mrki
 • 03.08.2017 11:20:11
sajnires - ne seri ??
--------------
ali je Virant kriv za vse umazanije ki jih je protikorupcijska komisija našla pri Janš
--------------
dej ti razlož kaj je našla ? Klemenko je kršil vsaj 8 zakonov, pa do danes še ni epiloga !
Že res da je PreVatant omogočil koalicijo - a je je tudi potopil in omogočil Bratuskovo in Cmerarja in nadalnjo krajo po SLO vukojebini.
 • mrki
 • 03.08.2017 11:10:53
Tole pove vse o PeVarantu, kaj se je dogajalo naprev pa vsi vemo.
https://www.youtube.com/watch?v=TewB5RBbwsU
 • sajnires
 • 03.08.2017 09:54:19
CKZKS,še vedno ne odgovoriš na moje vprašanje.Seveda ker nimaš kaj povedati.Si pa superioren v žaljenju in svinjanju.Še tole da boš lažje spal.Jebeš voditelja čigar stranka po anketah zaseda prvo mesto on sam pa je na zadnjem oziroma je skoraj z vseh že izpadel. Nikoli ti ne bo jasno zakaj desnica ne more na oblast.Lepo je rekel starosta slovenske politike g.Oman.Dokler vodi desnico Janša se levici ni kaj bati.In s tem bi zaključil za danes,prevroče je za debate s takimi cepci kot si ti.
 • CKZKS
 • 03.08.2017 09:30:31
Sajnires, Virant, ali Virantov advokat, se enkrat, obrat na levo, pomeni vladavino
komunajzarske mafije, desnica pa je po svojih moceh skusala to mafijsko kacje gnezdo razfukat in uspostavit vladavino prava. Seveda ob Erjavcih in Virantih, torej z Juda in Iskarjoti je bila to misija nemogoce.
To je danes povsem jasno, in ta napaka se ne bo ponovila. Janez Jansa, zaradi katerega pa ti toplobvodar ne spis, pa je v kar dobri kondiciji in pripravljen za prevzem mesta PM v novi vladi !
 • sajnires
 • 03.08.2017 09:11:16
Res zanimivo kako sekektiven je spomin nekaterih.Vsi v en glas tulite kako je zrušil Janševo vlado,a istočasno se nihče noče spomniti kdo je janši takrat omogočil,da je prišel na premierski položaj.Virant in samo Virant in ne Erjavc,ki je pač Virantu samo sledil.In kaj je preostalo Virantu potem,ko je Janša praktično užival podporo le svojih dvajsetih poslancev kot da izstopi,z dvajset glasovi v parlamentu se pač ne da vladati.In ali je Virant kriv za vse umazanije ki jih je protikorupcijska komisija našla pri Janši.In Cox povej kdaj pa je Virant sodeloval z Jankovićem.In vladavina mafije se ni začela s padcem Janševe vlade temveč že za časa prve njegove vlade.In CKZKS še vedno čakam da poveš vsaj en primer škode ki jo je povzročil Virant.Je pa res,da je velika škoda,da so Viranta odnesli iz politike in tu gre največja zasluga prav Janši,saj je iz letalskih kart naredil celo štalo,dodal pa še smetišće in izposojo miz z Brda.V takih podtikanjih je kaplar pravi mojster.A nekoč se vse vrne.In Janši se vraća z obrestmi.O ponovnem položaju premiera lahko le sanja.
 • cox
 • 03.08.2017 08:43:38
Vladajo nam zločinci in kriminalci. Mafija. Prevaranti tipa cmerar ali virantovalec, so tu le kolateralna škoda. Ti res kradejo zgolj otrokom v šolah in vrtcih in na letalskih kartah, a tu se začne pot, ki iz kaznivih dejanj preraste v kriminal...Všečne so te izjave možakarja na twitterju, a s temi zlikovci, ki jih omenja je dotični sodeloval in jim posledično vse to omogočal. Vladavina te mafije se je začela z njegovim odhodom iz Janševe vlade in traja še dandanes. Mafijski boter je napovedal vsaj še en mandat...Nekatere ljudi, če ne prej, pred smrtjo, zapeče vest. Viranta je očitno že nekoliko prej. Cigana, ki ga omenja na twitterju, ne bo nikoli. Pri mafijankoviču in njegovih pajdaših gre za primitivne in pokvarjene ljudi najnižje vrste, slabše od živali. Te vsaj ne ubijajo iz čistega zadovoljstva. Gangster jih je že dosti pospravil prav iz tega razloga.
 • Vesna
 • 03.08.2017 08:41:14
Ja dragi Gregor, tudi za vas smo mislili, da ste del rešitve, nazadnje se je izkazalo, da ste pravzaprav eden večjih problemov. Zrušili ste drugo Janševo vlado na osnovi kvazi dokazov o korupciji, ki so kasneje vsi padli. Ne tako kot Jankovićevi, kateremu pravosodje omogoča pozicijo Mr. Nedolžnega, kot ga poimenujete. Če bi takrat odmislili osebne zamere do Janše in dopustili, da bi njegova vlada končala mandat, bi morda bil narejen red v pravosodju, morda bi vsaj peščica banksterjev odšla na zaslužen počitek na Dob in morda Slovenija ne bi bila neka marginalna provinca, ki s svojo zunanjo politiki spominja na kakšno zakotno rusko gubernijo, v kateri vladata ruska etika in morala. Še se spominjam kako ihtavo ste pred kamerami doživljali orgazem, enega za drugim, ko ste razlagali o strašni korupciji Janeza Janše, Mr. Nedolžnega so namočili zgolj zaradi ravnotežja. Kaj je na koncu ostalo od te grozne korupcije ? Še več pokradenih milijonov, pravosodje v službi politike, ki se požvižga na malega človeka, zdravstvo v totalnem razsulu, šolstvo, ki je vedno bolj podobno tistemu, ki ga je postavil Stipe Šuvar in seveda Cerar z vsem svojim neznanjem in nesposobnostjo. Od njegove etike in morale je ostala zgolj nesposobna vladna ekipa, ki lomasti po državnih podjetjih, slišati je, da celo razmišljajo o zamenjavi enega najbolj sposobnih direktorjev, Krkinega Colariča. Najbrž je kakšnemu lobistu ali kakorkoli se ti falotje imenujejo, zadišala mastna provizija, ki bi jo pokasiral ob prodaji Krke. To je bil, gospod Gregor, vaš največji dosežek v slovenski politiki. Zato vas lepo prosim, ne pametujte več v Sloveniji, raje se osredotočite na tiste bivše ruske gubernije, v katerih ste svetovalec ali kar pač ste !
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi