Janković je nesrečni farmacevtki zrihtal tudi odvetnika?! Ogabno.

Ljubljana, 12.08.2017 07:00
"Janković farmacevtki v zameno za spolne usluge očitno ni uredil samo službe, ampak tudi odvetnika? Ogabno. (vir: Twitter)"
(Tako Silvester Šurla, odgovorni urednik tednika Reporter, potem ko se je razkrilo, da je "odvetnik farmacevtke" nihče drug kot Miha Kozinc, odvetnik Mestne občine Ljubljana?!
Miha Kozinc je sicer nekdanji vplivni politik LDS, bil je tudi minister za pravosodje v času vlade Janeza Drnovška, kasneje predsednik odvetniške zbornice, od prihoda Zorana Jankovića na funkcijo ljubljanskega župana pa je Kozinčeva odvetniška pisarna od Mestne občine Ljubljana pokasirala že okoli 2 milijona evrov.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • cox
 • 12.08.2017 17:15:56
Ko se je nekoč na cesti zaletel, takrat minister, v mojo sorodnico je Kozinc nastopil z grožnjami, a vi veste, kdo sem jaz...Po izgledu še vedno deluje jebiveter. Dlje od šank debate v svojem intelektualnem dosegu, ne more. Ima pa med klienti privilegirance režima in logično vnaprej dobljene in dogovorjene sodne postopke... Mafijski ustroj države se je začel že takrat, z LDS-ovo vlado. Zdaj smo dosegli dno. V državi se ubija, izsiljuje ljudi, pleni državno premoženje. Vse nekaznovano. Vsi so vključeni. Od primitivnega in zarukanega ljubljanskega župana do zadnjega tožilca oz. sodnika na vrhovnem sodišču. Ustavno je do zdaj zlikovcem nekoliko mešalo štrene, kako bo zdaj, bomo videli. Upravičeno pa domnevam , da o pravu, zakonih in ustavi vem več od Kozinca. Pa nisem pravnik.
 • KAPIBARA
 • 12.08.2017 16:00:49
Ni pa tu za pozabiti in se je za spomniti,kaj se je zgodilo z direktorico DURS-a !
- Ko je napovedala, da bo javno objavila DURS-ov ODLOG plačila DDV v višinai 6 milja evrov(cerka4-5 let nazaj)koncernu jankoviĆ, je reva dobila grozilno pismo na-pram otrokom, zbolela in odstopila.
- Danes se pa piše Šircelja
 • Dob
 • 12.08.2017 13:59:52
Nedolžnega velepoštenjaka in njegovega pajdaša strpat v zapor, pa naj tam izsilujeta seks.....!
 • pravnik bavcon
 • 12.08.2017 13:32:04
Tako se govori, wsedaj pa od besed k dejanju! dovolj je svinjarije s strani kućana!
 • macek
 • 12.08.2017 10:24:45
krulčan
12.08.2017 10:14:24
Kar igrajte se z narodom!!! Ko bo počl, boste prosili milosti. Janković ima vsaj to srečo, da ni Slovenec. Izgnan bo in nikoli več ne bo smel stopiti na naša sveta tla. Ostali boste pa nastradali. Krepko!
.
.
.
NAPAKA!!!
Ne bo izgnan, ampak ga bomo sodili po romunsko in ubili kot psa, tako kot so to naredili romuni.
 • krulčan
 • 12.08.2017 10:14:24
Kar igrajte se z narodom!!! Ko bo počl, boste prosili milosti. Janković ima vsaj to srečo, da ni Slovenec. Izgnan bo in nikoli več ne bo smel stopiti na naša sveta tla. Ostali boste pa nastradali. Krepko!
 • DOST VAS IMAMO VSEH
 • 12.08.2017 10:08:23

Sramota v kakšni pokvarjeni MAFISKI državi živimo, kjer nam vlada gnoj od leve do desne s pomočjo organov pregona in NEDOTAKLJIVIH POKVARJENI SODNIKOV in odvetnikov in vseh pravnikov., ki to vse pomagajo pri zakonodaji kraje stoletja.
DOST VAS IMAMO !!!!!!
KJE, je Vstajnik Uroš Lubej, ali se je pogreznil. Kje so politične stranke in politiki. Kje so Jankovićevi podporniki; posebni IZBRANCI Slovenska politična Smetana - KAJMAK, Kučan, Türka, Pahor. Cerar, Brglez…Ali Jerica Mrzel za zaščito žrtev nasilja, Vesna V. Godina, ali Nataša Pirc Musar, Svetlana Makarovič . Sodnik Ude, Menciger, lopov Rigelnik ali Mermal, Škrabec, Stanovnik, Goslar, GZS, itd.
Koliko je miljonov dobil Miha Kozinc ,od poslov, KOTA, ko so si LDS nabrali mio €.
Nihče ne obsoja javno lopova Janković, ali vpije, >> GOTOF – JE <<
 • goliotok
 • 12.08.2017 10:03:01
Klub 571, Forum 21, hik minister, steta (ups, "t" je zatipkan), presstitucija v medijih, senicno-kozincvsko-zdolskovo razumevanje prava (a ni Pravna fakulteta ucilnica prava?), zemljarici, jankovici, kucani, mladici morilcev po vojni, ...to je Slovenija Danes, tukaj in zdaj! Upostevajmo vprasanje in ga spremenimo v nasvet, ki ga je dal spostovani pravnik dr. MBZ!!!!!! Kucanizmu mora odklenkati, kajti razgaljen in nag pred narodom bo popoln revcek, dusevni Mali pokovec.
 • Starakura
 • 12.08.2017 09:53:38
Zakaj pa ima farmacevtka odvetnika, saj je samo priča v kazenskem pregonu po uradni dolžnosti?
 • macek
 • 12.08.2017 09:49:15
Super!
Kaj naj človek poreče ob vsem tem, srbski cigan se pa reži ko majmun.
Obstajata dve opciji. Ena je da se tega majmuna pospravi na mafijski način, tako kot je živel, tako bo umrl.
Druga pa je ponovitev vaje iz leta 91, vendar tokrat bolj temeljito, kar sem podpiral že takrat.
Zato pa se nam je natepla vsa ta ciganija in balkanska gamad. Žal.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi