VVFaktor. Dominika Švarc Pipan popolnoma premagala Zmaga Jelinčiča Pl.

Ljubljana, 18.10.2017 08:00
"Včeraj je Dominika Švarc Pipan popolnoma premagala lažnivca in kradljivca Jelinčiča, ki noče plačat stroškov predvolilne kampanije za volitve 2014.
(vir: Požareport)"
(Tako novinar Mitja Lomovšek po včerajšnji oddaji VVFaktor.com (TV3) na temo arbitražne odločbe ter meje med Slovenijo in Hrvaško in o tem, kako je - vsaj po njegovem mnenju - mednarodna pravnica Dominika Švarc Pipan v debati premagala predsednika Slovenske nacionalne stranke Zmaga Jelinčiča Plemenitega.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • KOKODAJSA
 • 19.10.2017 07:54:46
No ja.Vprašamo se lahko,ali so ji starši doma kaj zapustili.Tej hohštaplerki,ki jo povozi vsak študent neke resne pravne fakultete.Recimo Zagrebške.Sicer pa je zadosti pogled nanjo in je popolnoma jasno s katerimi atributi je izdelovala pravo na lj.pravni fakulteti.Ker če so ji kaj zapustili so to pravzaprav podarili sosedom,z znanjem njenega prava.In seveda kvizlinškim stališčem
 • noe
 • 19.10.2017 07:17:31
@cox, to je to. Lepota in pamet ne gresta vštric.
Dominika in Zmago. Lepotica in zver. On se ni zaljubil, ona pa ga ni ukrotila. Ne zna
 • tsef
 • 18.10.2017 21:14:18
cox, spet petkaaaaaaa !!!!......hahaaaa
 • cox
 • 18.10.2017 19:29:59
Ženske stremijo k celostni podobi. Lepih in luštnih je z vsako novo generacijo več in to samo po sebi ne šteje več dosti. Dominika je ena teh, ki lahko uspešno prosperira, dokler ne odpre ust. Takrat je povsem izgubljena v času in prostoru, odziva se na nivoju Bratuškove v Bruslju, odsotno in nekompetentno, povsem izven konteksta določene zadeve. V mojih očeh takšna ženska izgubi skoraj vse pike. Ni namreč bolj inteligentna od trgovk za blagajno v nakupovalnih centrih. Gleda pa nanje zviška. Strokovnjakinja.
 • pravica le z drugimi pravniki
 • 18.10.2017 16:33:52
Ko bi namesto takih kvazi nicvrednih SLO pravnikov (bojecih hlapcev), ki zastopajo (v resnici pa izdajajo in sramotijo) Slovenijo bili Nemci (njihovi pravniki in strokovnjaki), bi bila meja ze davno urejena pri Reki (oz. JV od Reke), cela Istra pa nasa (kot je vedno bila)
 • noe
 • 18.10.2017 14:28:37
Saj poznate vic o 200 odvetnikih na dnu oceana. Če pa ne, se pa dobro začne, ane.
Pri nas je pač ta družba odvetnikov del elite, ali vsaj ufurane elite. Že na faksu jih učijo, kako obleka naredi človeka. Laž je pač duša .... In njihov izgled je del laži.
Zmago je pa včeraj izpadel imenu primerno
 • gorenc
 • 18.10.2017 12:06:36
Kaj je to fake news ali se je Lomovsku malo zvrtelo ( pogleda lepo zensko pa ne zna vec razmislat)
Po znanju in razmislanju Jelincicu do kolen ni segla. Vrtel jo je natanko tako kot juznaki(hrvati) vrtijo nase take kvazi strokovnjake, kot ene cucke. Ti cucki pa se kar trobijo svoje (seveda nam v skodo). Ves svet se ze norca dela zaradi takih hlapcev ki se ne znajo postavit za nase SLO interese in ki dejansko sploh ne poznajo nase zgodovine, ne poznajo prava, nimajo nacionalnega ponosa, odlocajo pa o nasi usodi. Zato povsod samo izgublamo. Kot smo izgubili z arbitrazo prav vse na kopnem in na morju. Neverjetno je samo, da teh hlapcev ni sram svojih izdajalskih dejanj.
Dominika je prava kvazi pravnica, bol kura ki je postala "pravnica" zato ker je lustna kot pa zaradi znanja. Zenska sploh ne zna razmislat s svojo glavo iz nje pa kar puhti hlapcevstvo in zgodovinsko neznanje na vsakem koraku. In s takimi bomo vedno samo izgubljali.
Prosim UMAKNITE SE za bozjo voljo, v dobro Sloveniji in pustite mesto ljudem ki niso hlapci in ki poznajo zgodovino!!
Cestitke Jelincicu!
 • Jure
 • 18.10.2017 11:53:21
Bravo Zmago.
Sedaj pa še nekaj naredi v tej smeri, da ne bomo ostali vedno samo pri besedah.
Štejejo dejanja in rezultati.
Kobajagi strokovnjaki, ki se bojijo odpreti memorandum za javnost.
Ista kultura kot bančna tajnost za slaba posojila pri državnih bankah.
Bruh.
 • cox
 • 18.10.2017 10:59:34
Jebozovna Dominika. Zdi se, da o pravu res bolj malo ve, razen tistega, kar se nauči na pamet. Zato s takšnimi strokovnjaki za dolge nohte in visoke petke, Slovenija v vseh mednarodnih sporih potegne kratko. Če k temu dodam tepca, ki sta v bistvu minirala samo arbitražo in avtistinega predsednika vlade kot ustavnega pravnika, potem se potrjuje moja teza, da vsaj na napačni strani Alp pravo študirajo tisti, ki nimajo kakšnih posebnih talentov v življenju...Ne gledam oddaje ww faktor, tu in tam vržem uč. Preveč nekega dolgovezenja in nabijanja o enem in istem. Ne reče se pa bobu bob, predvsem temu, da državo vodi mafija. Tudi komentatorji tipa Lukšič, ki je del problema te družbe, pred dnevi, totalno minirajo kredibilnost oddaje...Včeraj pa sem obsedel pred ekranom in se res od srca nasmejal Jelinčiču. Vse, kar trdi, pa drži kot pribito. Norčevanje iz oh in sploh pravne strokovnjakinje, ki je to očitno le v svojih očeh je bila res prava parodija hudomušnega humorja, prava satira. Kvazi komikom, ki jih kar mrgoli v deželi, priporočam ogled. Ni treba oponošati opic, da nasmeješ ljudi... S tistim sporazumom o arbitraži si Dominika in vsi vrli pravni filozofi lahko le obrišejo, saj veste kaj... Pozdrav Zmagotu. Dam za kavo.
 • pravnik bavcon
 • 18.10.2017 10:18:31
Jelinčić je bil in bo ostal baraba!
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Dominika Švarc Pipan
Vstop v galerijo slik