Na prihodnjih volitvah bo gneča, kot je še ni bilo. Na levi in desni.

Ljubljana, 28.10.2017 06:00
"... V tem trenutku vam lahko naštejem 15 strank, ki bodo kandidirale na volitvah. Iz poraženih struj na levici lahko nastane kakšna nova stranka. Prihaja Bojan Dobovšek z Dobro državo, na nacionalno raven pa Lista Marjana Šarca. Nikakor ne gre podceniti Alenke Bratušek, ki se z vidika njene stranke oglaša v pravih trenutkih. Vrača se Jelinčičev SNS, ki želi biti v vladi z Janšo.
Na desnici imamo GOD, Andreja Čuša in Novo ljudsko stranko. Napoveduje se liberalna stranka Prstan, mogoče bo kandidiral celo Bojan Požar. Volivci bodo imeli težko delo, še bolj pa mi ... (vir: Siol.net)"
(Tako Andraž Zorko, analitik javnega mnenja iz agencije Valicon, o gneči na prihodnjih parlamentarnih volitvah, takšni gneči, kot je še ni bilo.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

  • cox
  • 29.10.2017 18:35:47
Stranke na nesrečni strani Alp, so le krinka kontinuitete vladavine režima enoumja oziroma mafijskega ustroja države. Frontalni, skoraj razbojniški napadi mafijskega botra in njegovih somišljenikov, kvazi intelektualcev, na aktualnega predsednika države, so kronski dokaz vsega navedenega. Banda nasprotuje nekomu v kandidaturi, ne zna se pa med dvema kandidatom jasno opredeliti za nekoga... Dobovšek, Čuš, pa tisti z novo stranko, vedno v jopici, ki sega proti desnici, so brezvezniki, izgubljeni v času in prostoru. Zmagala bo stranka, podprta s strani mafije. Borut Pahor je edini, ki še kljubuje tem hudodelcem kot posameznik ali nekoč spet strankarski lider.
  • polo06
  • 29.10.2017 09:27:52
Slovenci niso nori, nor je "desni" Janša, ki je potopil pravo desnico v Sloveniji. Kriviti Kučana je snov za bebave ponavljalce. Janševa izbranka je na volitvah zbrala samo še 13%. Ne pomagajo tudi maše in molitve RKC. Tragikomično.
  • Mefisto
  • 29.10.2017 06:54:33
Slovenskega volivca tudi preštevilne stranke ne bodo zmedle.
Brez skrbi, da bo znal izbrati najslabše od najslabšega.
  • krulčan
  • 28.10.2017 10:26:42
Volilci, nikar ne pozabite, da boste na parlamentarnih volitvah volili v 101. letu po uspešni oktobrski revoluciji. Dokažite, da ste verni dediči slovenskih revolucionarjev, ki so se v vsem zgledovali po Leninu in Stalinu, in volite tiste, ki so najbolj verni nasledniki najuspešnejše revolucije v zgodovini planeta.
Krvava slovenska revolucija je ustvarila cvet slovenskega naroda - same kriplne. Za prosperiteto naše domovine - volite te duševne kriplne.
  • goliotok
  • 28.10.2017 08:32:53
Siol net, presstituta Cirman, Vukelic, Vallicon, Zorko, cvetober fake news na skodo desnice. Kucanu se lahko krohota, saj vas ima za navadne hlapcke. Kucan se tako zelo boji zmage desnice, da bo naredil vse, da to tega ne pride. Zlahtno stranko si je ze podredil, SDS se pocasi ociscuje in njegov vpliv se v tej stranki zmanjsuje na minimum od minimuma in zato zorki, valliconi, mediane, presstituti in mudzahedinke takoj na sceno s fake news. Slaboumni slovencelj se tudi pocasi, a sigurno prebuja, zato gre Kucanu zdaj ze za nohte. Nikoli, narod moj, nikoli ne pozabi Kucanovih besed in dejanj se celo l. 2015, o samostojni Sloveniji. Nikoli! Ce zelis svojim zanamcem dobro, se umakni od kucanizma. In imej pred ocmi Jankovicev primer Farmacevtka. Vprasaj se, ce je to OK. Ce je odgovor JA, potem voli Sarca, ce je ne, potem voli Pahorja. A pojdi na volitve, saj je volilna udelezba tudi pokazatelj tvoje zavednosti, Slovenec, in zelje ostati samostojen! Tudi resnica bo prisla na dan, brez skrbi zate, in z ogromno skrbmi za bando levicarjev s Kucanom na celu.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi