Janez Janša: Na desettisoče sodnih pošiljk, sto šestdeset sodnih postopkov!

Ljubljana, 29.12.2017 06:00
"Jaz sem bil na slovenskih sodiščih tolikokrat kot v parlamentu, najbrž, čeprav sem bil na vseh volitvah izvoljen. Na tisoče, mogoče na desettisoče sodnih pošiljk sem prevzel. Sto šestdeset postopkov so sprožili proti meni v 30. letih. Nikoli se temu nisem izogibal, vedno, ko je bila moja prisotnost na sodišču obvezna, sem bil tam. Tudi takrat, ko sem bil predsednik vlade, čeprav bi imel precej bolj pametnega dela ... (vir: Nova24TV)"
(Tako Janez Janša, predsednik opozicijske stranke SDS, o tem, kolikokrat je bil doslej že na sodišču in koliko sodnih pošiljk je že sprejel.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Mefisto
 • 30.12.2017 12:37:53
S čim smo se Slovenci tako zamerili vsemogočnemu Bogu, da nas je kaznoval s tako debilno levico!?
Čas je, da bi do volitev odslužili to krivično in krvavo kazen!
 • gorenc
 • 29.12.2017 16:47:43
Jansa je edini (branik Slovencev, SLO drzave in postenja) ki lahko parira Murgelskemu rdecemu banditu ( ki mu Slovenija nikoli ni bila intimna opcija in nam jo unicuje na vseh podrocjih ) z ritolizniki. Edini, ki je spostovan od vseh postenih Slovencev in edini ki mu vsi politiki skupaj ne sezejo do kolen. Edino kar jim ostane je, da se zaletavajo vanj kot eni primitivni cmrli ....
Njemu 160 postopkov, balkanskim kriminalcem pa nic....to je Slovenija .
Vsakemu vsaj malo intelegentnemu mora biti jasno kaj se dogaja, kako mocno je Slovenija ugrablena od murgelskih kriminalcev....
 • pravnik bavcon
 • 29.12.2017 14:06:41
Lep pozdrav vsem zavednim domoljubom Slovenije! V novem letu Vam želim veliko zdravja , sreče! Sreče, seveda, tudi to, da se znebimo kom-unaj-zarja kućana in botra jugo mafije jankovića! Še enkrat, veliko sreče zavedni Slovenci in Slovenke!
 • cox
 • 29.12.2017 13:59:14
Zločinska sodba glede Milka Noviča govori sama po sebi, da živimo v mafijski državi oziroma še vedno v režimu enoumja. Mafija in privilegiranci režima, ne izbirajo sredstev in gredo tudi preko trupel do cilja. Vseeno želim vse dobro v novem letu tudi tistim sodnicam in sodnikom, podobno tožilcem, ki brez razuma, brez sramu, še vedno izvajajo montirane sodne procese proti nedolžnim ljudem. Vsem tem zlasti to, da se večkrat pogledaj v ogledalu..
 • hribuc
 • 29.12.2017 12:14:04
sj mafija na krivosodstvu ne dela nč druzga, kot da stiskajo za vrat tiste, ki niso "naši"...
pa lepe pozdrave in srečno v 2018 iz ukradene in pohabljene Slovenije !!
 • CKZK
 • 29.12.2017 10:19:17
Dokler bo Janez vztrajal, obstaja upanje. Na povrsje prihajajo tudi perspektivni mozje,
kot je na primer Dr. Logar in drugi. To so nase kapacitete, ki so sposobne narediti obrat.
Upajmo, da se bodo tudi druge struje na desni strani spametovale in nastopale bolj povezovalno in konstruktivno. Res je tudi, da je Mirko, sicer sin telovadca in udbotozilke, tudi tipicna posledica negativne selekcije. Z veliko muko je uboscek, zaradi izjemno slabega znanja matematike maturiral, potem pa je, kot feniks iz pepela , postal veliki profesor, eticno, moralni guru, in kasneje kurcanov hot shot. V nekaj letih pio sovraznem, goljufivem, nelegitimnem prevzemu oblasti, imamo rezultate. Razpad pravne drzave. Bravo ! Kot posledica nespretnega, sarlatanskega kolobarjenja, smo celo na robu resnega konflikta s Hrvasko.
Dvomim, da se obiskovalec mase ob nedeljah , in sestankovanja s komunisti v ponedeljek, zaveda kaj dela, in kaksne so lahko posledice igranja z zerjavico. Ali pa je morda tudi to del skupnega nacrta, s pritlehno plavooko barabo? Vsekakor gremo v novo leto zaradi tega mocno zaskrbljeni, a vendarle polni upanja, da bo novi mandatar Janez Jansa, veliki, pokoncni Slovenec.
 • Slavec_
 • 29.12.2017 10:13:45
Santo subito
.
Boli, ko gleda Murgel - Gray v podstrešje;
njegova slika grša se in manjša.
Še bolj skeli, ker ve, da čez stoletje
bo narod molil: "Sveti Janez Janša…"
 • Pamet je ločena od države
 • 29.12.2017 08:22:52
Če rečeš, da pri nas nimamo pravosodja, temveč krivosodje, si lahko kaznovan zaradi razžalitve krivosodja.
Kjer sodišča in tožilstva delajo po naročilu, je konec vladavine prava.
Glede na število političnih procesov se vračamo v leto 1945.
Levica na vsakem koraku dokazuje svojo protinarodno in protiljudsko naravnanost.
Preden se bodo Slovenci zbudili, če se sploh bodo, bo konec Slovenije in Slovencev.
In izkazalo se bo, da je Janez Janša, ki je Slovenijo osvobodil in ji kazal pot, upravičeno razočaran.
Dobiček bodo očitno pobrali Srbi, kameltrajbarji in domači izdajalci.
 • krucefiks
 • 29.12.2017 08:13:39
Se mar še spomnite, da nam že četrto leto vlada ekstremni strokovnjak za ustavno pravo, nedosegljivi etik in absolutni moralik Miro Cerar?
V vseh zreh diosciplinah pa je Slovenija pod in zaradi njegove vladavine dosegla absolutno dno
 • goliotok
 • 29.12.2017 08:06:22
Kaksno gromozansko in huronsko Kucanovo nasprotje! Jansa: dokler bom dihal, bom delal za Slovenijo! . Kucan: samostojna Slovenija nikoli ni bil moja intimna opcija. Ste me vprasali in me danes vprasate, ce sem bil za odcepitev od Juge [ l. 2015, op.goliotok), in se danes recem, da NE.! In ne pozabimo besed g. Pahorja, da stric(I) iz ozadja vodijo Slovenijo. Osvobodimo se kucanizma, golobicizma in debilov. Moj glas definitivno gre SDSu! Zato, ker imam otroke in vnuke in jim MORAM zagotoviti svobodo in bodocnost.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi