Ponavljajo Ljubezen po domače. Razočarani gledalci Pop TV: Saj niste resni!

Ljubljana, 10.01.2018 11:00
"... Saj niste resni! Spet bomo gledali ponovitev? Pa saj že skoraj ni oddaje, ki se ne bi ponavljala, da o filmih ne govorimo! (vir: Facebook)"
(Tako je bila razočarana in jezna Metka, gledalka Pop TV, na facebooku, potem ko se je izkazalo, da je vodstvo Pro Plusa namesto obljubljene nove sezone resničnostnega šova Ljubezen po domače v program umestilo ponovitev prejšnje sezone tega istega šova.
Gledalka Metka sicer ni osamljen primer, daleč od tega. Kritike na facebooku namreč kar dežujejo. Tudi zato, ker oddaja, kot piše gledalka Marija, ni vredna ponovitve.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Ciril
 • 13.01.2018 09:33:29
Koga briga. Jaz te Pop greznice sploh ne gledam, zarad mene jo lahko takoj ukinejo. Tako kot pijanski bordel, ki se predstavlja za nacionalno TV.
Priporočam oddajo vzemi ali poberi na tv5 al nekaj takega. V stilu milionarja, samo boljše, ker ne čakaš pol ure na odgovor. Malo delajo mogžgani, kmetije big brotherji ipd. so pa snemani namenoma za podebiljanje gledalcev. Jaz jih ne prebavim, če gledam več kot 2 min kar živčen ratam.
 • Pavle
 • 11.01.2018 18:46:11
Baje vsi delavci s Popa iščejo veze na drugih TV. Očitno jim ne oz. slabo plačujejo.
 • Wir sind bereit...
 • 11.01.2018 13:00:51
Proplus je dužn državi ogromno miljonof dafkof. Tudi drugih pufof ma Proplus ogromo. Fsako leto naredi več miljonof zgube. Pavl Vrabec pa si direkt nat Afditorijom f Portoroži puvle mega vilo s vejkim bazenom (projekt IP84!)
To je plačilo za fejk njus.
 • torpedo
 • 11.01.2018 12:33:37
Jaz teh problemov z gledanjem pok tv-ja nimam,ker fake news nima smisla gledati. Bolj kot to se je treba vprašati,kdo je lastnik te tv,ki ima sedež v davčni oazi in ne plačuje nobenih davkov pri nas.Ob stalnem nabijanju o kreditu SDS oz. Janši naj najprej pomedejo pred svojim pragom in obelodanijo njihovo poslovanje.
 • Vesna
 • 10.01.2018 17:59:19
Navdušeno pozdravljam to odločitev, saj ni bolj butastih oddaj, kot so številni resničnostni šovi. Ponovitve torej ne bo gleda nihče ! Nikoli nisem gledala velikih bratov, kmetij, bitk talentov in ostale šare, saj so to programi, ki ljudi poneumljajo in mladim vzbujajo lažno upanje, da se slavo doseže zlahka in da je večna. Z eno samo razliko, a pomembno, to je bil kuharski šov, ki je Slovence naučil osnove kuhanja, prepoznavanja živil in uporabe dobrih sestavin. Vsaj upam, da je bilo tako, ker slovenskega nisem gledala, a verjetno se ni dosti razlikoval od tujih. Vse ostalo je bull shit !
 • krulčan
 • 10.01.2018 16:31:12
Produkcija lastnih oddaj (POP, RTVS) stane. Precej denarja. Če gre POP-u finančno slabo, potem bo produkcija zreducirana na minimum. Odvisno od tega, kakšno je finančno stanje. Torej, novih oddaj ne bo, ampak ponovitve, ki skoraj nič ne stanejo.
Gledalka Metka, raje vzemi v roke dobro knjigo. Neprecenljivo več boš imela od nje, kot od gledanja nekih čudnih oddaj. Metka! V vsem obstoju POP TV sem gledal to televizijo le kakšno dobro uro (seveda sešteto skozi mnoga leta).
 • pravnik bavcon
 • 10.01.2018 11:31:27
Ma kakšna ljubezen po domače, povejte raje, a je meter funfzig iz murgel še pri življenju?
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Tanja Postružnik, voditeljica resničnostnega šova Ljubezen po domače na Pop TV
Vstop v galerijo slik