Odličen VVFaktor - Palestina. Ne pa da Erjavec afne gunca, Cerar pa cinca!

Ljubljana, 30.01.2018 06:00
"Odličen #VVFaktor (TV3; op.u.) v izvedbi @BojanPozar @JernejStromajer @BernardBrscic danes. Če bi @VladaRS zmogla tako raven argumentacije in strateškega premisleka, potem zunanji minister (Karl Erjavec) na temo #Palestina ne bo mogel afen guncat in @MiroCerar ne cincat ..."
(Tako Aljuš Pertinač, voditelj oddaje VVFaktor na TV3, na twitterju po včerajšnji oddaji o vroči politični temi: Palestina ali Izrael?!)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • mile
 • 03.02.2018 06:13:19
Seveda je v tem trenutku soliranje pri priznavanju Palestine nepotrebno. Kljub temu so pa argumenti Brščiča več kot bebavi. Človeka ne gane aperthaid do Palestincev, negira milijon resolucij ZN in VS, za njega je izgon 700.000 Palestincev iz njihovih domov hvalevredno dejanje itd, itd... Takšnega blebetanja si ne bi mogel privoščiti niti Netanjahu, ker bi ga javnost izsmejala. Brščič pa laže, manipulira in naliva beton v glave gledalcev kot da je Ivan Zidar. Potem se pa SDS ćudi, zakaj jo zapušča volilno telo. Kdo pa lahk prenese takšne manipulatorje?
 • cox
 • 30.01.2018 11:57:12
Težko je govoriti in pisati o dobri oddaji z akterji, ki prednjačijo s svojo bebavostjo. Stromajer in njemu podobni, VV Faktor spuščajo na nivo kretenizma, maloumja, na raven vdanosti nekemu mafijskemu ustroju države, ki ščiti privilegirance režima tudi v obliki fanatizma njihovih lakajev in podpornikov...Priznanje tam neke Palestine ni tako pomembno kot goreče zagovarjanje ideje, ki temelji na nestrokovnosti, celo norosti. Zadaj je vsekakor nekaj več, klovni, ki marširajo spredaj, ti zdaj ali tisti, ki prihajajo izpod kamniških planin, niso vir celotnega zla. Gre za oddaljevanje Slovenije od EU in Nata, pravzaprav za načrtno rušenje države v njenih temeljih. Vse poti tega nagnusnega početja pa vodijo v Mur-gle...Težko, a tudi na tzv. levem političnem polu se najde kredibilen sogovornik, ki bi pomenil uravnoteženje političnih mnenj in vzpodbudil soočenje mnenj v oddaji. Stromajer je le teslo, ki tuli, laja in grize, kot se mu ukaže. Žalitev za zdrav razum.
 • Bine
 • 30.01.2018 11:54:24
V Sloveniji sta izrojeni tako levica, kot desnica. Seveda podporniki ene in druge strani sebe ne vidita tako, ker imata oprane možgane.
 • Sarkazem
 • 30.01.2018 09:05:15
Nerazumljiv fanatizem, tipčen za izrojeno levico, ki drugim mnenjem sploh ne pusti do besede.
 • Mabundo Nagumbe
 • 30.01.2018 08:45:54
Zaradi takihle zaostalih primitivnih fanatikov štrosmajerjev je bilo v komunizmu po svetu pobitih 100 milijonov ljudi.SD naj na predvolilna soočenja samo še dvakrat pošlje kakšnega takega stromajerja, pa se niti v parlament ne bodo več uvrstili.Gospod Požar,prosil sem vas že, da bi se izognili temu, da dva človeka govorita istočasno, o takem spakovanju, kriljenju z rokami in mahanju, kot bi tistega FDV-jevca napadle divje čebele, pa sploh ni vredno zgubljati besed.
 • vombat
 • 30.01.2018 08:18:11
Pridružujem se spodnjemu mnenju. Mali komentatorček iz SDja razen agresivnosti in neotesanosti ni premogel drugega. V stilu podivjanih boljševikov nima nobenega tehtnega argumenta zakaj priznati Palestino. Na Bernardovo argumentacijo in razlago posledic ni imel odgovorov. Mati narava ga pač ni obdarovala s pametjo, da bi razumel ali doumel zakaj o vsem skupaj sploh gre. Tipični produkt FDVja.
 • CKZK
 • 30.01.2018 07:00:35
Ja, komunajzarcki imate izgleda neko gensko okvaro. Ko tema nanese na Chaveza in Palestince se vam popolnoma sfuzla. Da ne govorim o popolnem pomanjkanju olike in bontona. Tovaris je neprestano mahal z rokami, v stilu Ahmada, in prav nemarno vpadal v besedo sogovorniku.
Tako rekoc, kar zapenil je. Poleg tega, zelo slabo pozna zgodovino na tem podrocju . Pozna samo partijsko obarvano resnico, ki so nam jo fake, komi mediji uturavali v SFRJ.
Tako da je bilo tezko gledljivo, stilsko zelo podobno penjenju in vskakovanju v besedo Pertinaca gospej Usajevi, nedavno tega. Ce je to intelektualni vrh levice, no potem pa
hvala lepa !
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Aljuš Pertinač
Vstop v galerijo slik