Srhljiva izpoved Stefana Cakića. Zagledal je Tiča, ki je v rokah držal nož.

Ljubljana, 31.01.2018 06:00
"... Ko se je zbudil in dobil občutek, da je bil zlorabljen, je bil "kot v krču in zelo prestrašen, imel je občutek bolečine in hotel je umreti" ...
Dogodkov, ki so sledili, se (Stefan Cakić; op.u.) ne spominja povsem, ve pa, da je odšel do umivalnika, ki je bil v prostoru, in spil kozarec vode - takrat je zagledal Tiča, ki je v rokah držal nož, kasneje naj bi ga igralec napadel tudi s stolom. Naslednje, česar se spominja, je to, da je bil v drugi, manjši sobi, Tič je okrvavljen ležal na tleh, sam pa je v rokah držal nož. Filma je spet zmanjkalo in nenadoma se je z nožem znašel pod tušem. Počutil se je umazanega, a ne od krvi, temveč navznoter, "kot da bi se zgodilo nekaj strašnega" ...
... Po lastnih besedah se je nato oblekel in odšel iz stanovanja, ob odhodu pa iz sobe slišal "grozne zvoke, kot da bi nekdo umiral" ... (vir: Delo)"
(To je del srhljive izpovedi Stefana Cakića, obtoženega, da je 18. junija lani v stanovanju na Trubarjevi ulici z nožem ubil znanega igralca, režiserja in pisca Gašperja Tiča, med včerajšnjo glavno obravnavo na Okrožnem sodišču v Ljubljani.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • Tako
 • 31.01.2018 18:34:26
je Cox. En redkih pametnih komentarjev. Po navadi o tem Cakiču sploh ne prebiram.
Žal mi je Ralijana, nič ne verjamem Cakičevem nakladanju, popolnoma nič. Kako se eni naslajajo ob smrti Ralijana in poudarjajo, da ga ni škoda. In verjamejo medijem,
kaj pišejo. Kot bi se bali, da resnica ne bi prišla na dan, tista prava resnica.
Sedaj igra ta fante ubogo žrtev, laže sto na uro, ja, umorjeni se ne more braniti.
Res mi je žal Tiča Ralijana.
 • cox
 • 31.01.2018 18:03:04
Čefur je preprodajalec droge in pod direktno zaščita gangsterja Jankoviča. V tem kontekstu, ko vemo, da je razpečevanje droge v državi izjemno pomembna gospodarska panoga in družbeno koristna dejavnost, bo Tič, ob tem, da je žrtev, izpadel le kolateralna škoda. To sta postala tudi pok. direktor kemijskega instituta Jamnik in Milko Novič, ki sta narko-mafiji stala na poti...Pričanje obdolženca je neumno in naučeno. Spomni se le tistega, kar bi mu lahko koristilo,ko mu bodo odmerili definitivno nizko kazen. Tič se pač ne more več braniti, kot se verjetno ni niti takrat, ko ga je Cakič klal. Srbski cigan, ki ima krvoločnost v krvi, pa bo drugič ponorel in zaklal nekoga, ki ga bo zaparkiral..Zato svetujem tistim, ki odločajo in tistemu možakarju z golšo, ki ga brani, naj se odločijo, je fant morilec ali psihopat. V obeh ptrimerih pa sodi v kletko. Javno sojenje bo očitno le zato, da se iz morilca naredi žrtev in obratno. Kot v nešteto primerih kriminalca z magistrata. Niso žrtve vsi tisti, ki jim sereeorec škoduje s svojimi kaznivimi dejanji, pač pa je za krivosodje žrtev on sam, tolikokrat ovaden in obdolžen.
 • Hanza
 • 31.01.2018 15:00:01
to je res čudno. Avstrijci so izvoli Kurza za kancerja, nam je pa Tič crkno.
če greš po Ljubljani je vsak tretja beseda..fack you..., ampak mi nočemo Faka,
vsi levičarji pravijo da nimajo nič s Jakobom Fakom, ampak vsi prisegajo na fake news.
to je res pravo sranje-greznica.
 • MUJO
 • 31.01.2018 12:51:56
Hvala g. Bogu,da je v Sloveniji enega vodovodarja manj !!!
 • gorenc
 • 31.01.2018 10:58:12
Ko juznak rece, da je zunaj dan, poglej cez okno, ce je res dan.
Za nase sramotno krivosodje pa je dovol laznivo pricanje, brez da bi pogledalo skozi okno
 • CKZK
 • 31.01.2018 10:09:30
Da ni morda rekel, da je zagledal je Gasperja, ki je v rokah držal, tica...
 • torpedo
 • 31.01.2018 09:29:18
Pri vsej zadevi je bilo samo postopanje nepravilno.Taspodan bi mu moral odrezati TIČA.
 • Nevarno je biti gej
 • 31.01.2018 08:27:08
Cakić je očitno naravni primitivec, Tič pa izobražen primitivec.
Torej je bil Tič tisti, ki bi moral prvi odnehati.
Ker sta bila oba obilno omamljena od alkohola ter mamil in ker je bila prisotna tudi skrajno perverzna in nenaravna spolna sla, ki spada med najmočnejše naravne gone, se je med dvema primitivcema zgodilo, kar se je zgodilo.
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi