Koga so odkartali pri SLS: Kanglerja, Primca ali tudi sami sebe?!

Ljubljana, 11.04.2018 07:00
"Najverjetneje so v SLS s tem, ko so zavrnili skupen nastop na volitvah, odkartali tudi sami sebe ... (vir: Twitter)"
(Tako Matej Lahovnik, profesor ekonomije, nekdanji politik in komentator oddaje VVFaktor, o zmožnostih Slovenske ljudske stranke, da na prihajajočih parlamentarnih volitvah pride v državni zbor, po ponedeljkovi seji glavnega odbora SLS, kjer so - soglasno - podprli odločitev predsednika stranke Marka Zidanška, da gre SLS na volitve sama, s svojo listo, ter dokončno odkartali Franca Kanglerja, Aleša Primca in njuno Združeno desnico.)
Komentarji
Prijava
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.

captcha

 • macek
 • 12.04.2018 18:02:13
No ze pa lehko nakozlaš čreve čez dve strani. Mogoče bom pa za zajebancijo dal glas g. Požarju, tak za zajebacijo. Rzmišljaj)))))))
 • macek
 • 12.04.2018 17:47:16
A ti povem??? kot do sedaj,ne bom šel navolitve. zaj pa žvekaj.
 • macek
 • 12.04.2018 17:45:35
Bolj ko žvekaš tote nezažvekane čreve, bolj me prepričuješ da ne bom volil "pomladnikov".
zdaj se pa zamisli kaj počneš, črevar????
 • milan hisan
 • 12.04.2018 11:47:16
Zidansek natancno ve, da parlamenta ne bo videl. Treba se je vprasati, cigav hlapec je, pravzaprav ?
 • Danes se bomo usmilili "attention whore" mucke nje
 • 12.04.2018 11:30:56
Posebej za našo muci bomo zažvekali njeno onanijo in naravnost škoda je, da mucke ne boste videli od blizu, kako ji bodo zažarele učke v trenutku, ko je končno dočakala svojih 5 minut atenšiona nje. Neprecenljivo nje, za vse ostalo so vizike in masterkartke nje.
Človek se uči in se lahko uči na vsakem koraku, medtem ko se nepismene mucke same sebi v svoji ritardiranosti zdijo samozadostne in še več, celo menijo, da so s stališča nesposobnosti sposobne karkoli ocenjevati, kot so se za časa druženja s sralci po spletu pač bile zmožne naučiti, knede, muci.
Taka druženja so za nepismenćije z izrazitim manj vrednostnim kompleksićem, kot je naša muci, huda reč, kajti v zaprtem krogu ri tar dov postanejo sr al čki komot najbolj najjaći na svet nje in ko so soočeni z dejanskim vedenjem, se jim podre fantazijski svet, v katerem so kao veljali za znalce, za psevdoduhovitćije, čeprav so vedno bili samo in le sralci, slediš, muci? o tvojih mukah Isusovih govorimo nje.
A ker naša atenšn vhor mucka tako hudo trpi, bomo upravičeno rekli spodobi se in pravično je mucki nameniti par besed, eno dozo atenšiona nje, da bo vsaj za hip potešena.
In pol si muci še upaj reči, da nism dobr k kruh nje.
A vendar pomni, mucka, "en šus" hitro mine in ti boš spet žalostno iskala pozornost med sebi enakimi ri ta rdi.
Zdravilo je učenje, spoznavanje, vedenje ... toda mucika se je v času mu®gl jugo k omi okupacije NALEZLA miselne lenobe,
tako da učenje zanjo ni opcija. Btw, muci, da nisi slučajno kaj od tega podedovala? ono, po ćaletu nje?
Deluješ že tko, mucić, ampak, kot rečeno, simptomi so enaki tako pri čistokrvnih avstral opit muckah kot pri čistokvnih mešančkih nje.
Torej, izvorna bo le zen ali kasnejša okužba naredita, da se muciji, kot sicer to počno K0 MI JI, občudujejo v ogledalcu in
nato to uzrtost želijo podtakniti/poturiti Človeku, torej preslikati na kakega ČLOVEKA in tudi jo, seveda s svojimi šnelkursađijskimi izdelkci.
Sledimo? Govorimo spovedih. Kaj mucek trdi? Da ni zažvekala?
Ja. Res je. Za zvečenje nujno rabimo orodje, tega pa macići nimajo nje.
Toda, sledi vprašanje vsakega normalnega človeka, zakaj za vraga bi nek r ita rd prišel razlagati na net, da nečesa ni prežveču?
Kot že veste, je odgovor vedno tudi že v vprašanju, ki smo mu povrh vsega celo v predgovoru ponudili tudi še odgovor nje.
Ker muc trpi, ker bi rad, pa ne more, ne more pa, ker ne zna.
In tako ostane mucki le tisto, kar zares zna, sr ač kan je ona nij ćije in kar je še sekrecij, s katerimi želi mucika označiti nek teritorij za njen, čeprav sama dobro ve, da za kaj takega preprosto nima atributa nje.
Ja, muci, nisi edina, če te to lahko potolaži, strokovnjaki obravnavamo takih najboljš muck na svet še pa još nje.
P. S.
Ti tega seveda ne moreš vedeti, toda, če bi se mucka kdajkoli lotila prežvekovanja "črev", ki seveda niso čreva, ampak so takorekoč že predelani briketki za mucke tvoje sorte, bi se končno v življenju vsaj nekaj malega zares naučila.
Skratka, pobolšaj se, muci, ker nimamo časa za tvoje traume —
"Gre za Slovenijo!"
 • pravnik bavcon
 • 12.04.2018 10:17:04
Predragi moji zavedni Slovenci, nič ne bo pomagalo, če bomo samo jamrali, stokali, nujno, ampak nujno moramo preiti od stokanja -besed k dejanju! Murgeljsko komunistično govno je treba pod nujno onesposobiti ,dovolj je nakradel , predolgo že uničuje slovenski narod on in vsa njegova mafija! Udarimo po temu sekretu!
 • macek
 • 12.04.2018 08:41:48
Jebemti spet celi kupi nezažvekanih črev po celem.
 • faktori 3
 • 11.04.2018 12:34:08
Razumemo pojme, kot so formalno pravno nasledstvo?
Pomagajmo si recimo z V es ne kom.
Ata ji je sezidal hišo. Ime atija je bilo ZID AR. Torej je bil naš Vesnek (Zi dar).
Stvarnik je poklical atija in zdaj je njegova hiša postala hiša edinega potomca - V € S NEK A Z ida rja.
V. pa se je poročil
(lahko bi tudi šel na "Upravno enot", kot so šli tisti 3 MU®GL O ID NI per v ert iti, ter recimo prevzel ime človeka nje)
in s poroko spremenil ime, postal je "nov obraz",
zdaj ni več V ES N EK Z ida r,
ampak je V
ES NEK PODEDOVALČEK.
Toda, če ste bili pozorni, biva še vedno v isti hiši, je isti Vesnek ...
Sledimo?
V. bo lahko rodil, se bo lahko znova poročil (spet "NOVI OBRAZ" nje),
toda še vedno bo en in isti V esn € K.
Sledimo?
A je res tako težko?
 • Zar€$ sloge solidarnosti $R B0-ustajnika bra toš k
 • 11.04.2018 12:30:02
Zar€$ sloge solidarnosti $R B0-ustajnika bra toš ke VER NI KI V SH0 L TE S€ P$-nje
najboljš na svetu nje CM €R€ ... ŠA RC I i tako dalje od mu®galja do tokija
 • cox
 • 11.04.2018 12:27:59
Odkar je sin telovadca in udbotožilke odstopil je celo prenehal jecljati. Kar naenkrat, brez obveznosti, je ta izrodek negativne selekcije, ves razposajen spet v svojem svetu privilegijev in bonitet. SLS na drugi strani s precej zagovednim predsednikom , praktično ne obstaja več. Nekoč so stranko, pod vodstvom Bogoviča, v Mur.glah žrtvovali in s prirejenimi izidi volitev v parlament spravili Bratuškovo in zombije. Takrat je SLS še bila faktor v slo-političnem prostoru. Zdaj so že dolgo v rangu društev. Tistih za čisto pitno vodo in ljubiteljev praženega krompirja.
1 2
Kaj zanimivega zdaj berejo drugi
Marko Zidanšek
Vstop v galerijo slik