Facebook zapis BMZ-ja. Tako to počne naša država in pokvarjeni novinarji.

Ljubljana, 25.07.2017 06:00
Objavljeno: Zvezde & izjave
Komentarji: 4
Ocena:
Galerija slik: 1

"... Pravkar me je klicala Meta Roglič z Dnevnika (časopisa; op.u.). Gospa noče razumeti, da je pravica dihati neonesnažen zrak pač prva človekova pravica. Sprašuje, ali nisem državni uradnik in kot tak zavezan o celi stvari solidarno z državno upravo, molčati. Sprašuje, ali odhajam z Ministrstva za pravosodje, ker je nekaj takega "slišala". ITD. Moram reči, da sem zgrožen, da naše novinarje zanima moja osebna reakcija, da jo imajo za pretirano itd. Kajti vse to je ništrc v primerjavi z škodo na zdravju ljudi, upravni in pravni sistem pa se ne zgane...!
No, ko bo objavila, pa me obvestite ... (vir: Facebook)"

(... Tako Boštjan M. Zupančič, popularno imenovani BMZ, nekdanji ustavni in evropski sodnik za človekove pravice, danes pa svetovalec ministra za pravosodje, o klicu novinarke Mete Roglič, potem ko je na Facebooku objavil tekst, kjer med drugim ugotavlja, da bi po takšni seriji požarov nevarnih snovi (Kemis in Zalog) nekje drugje, denimo v Franciji, prišlo že do revolucije. In da naj Slovenci pač gredo na ulice, če se pravna država ne zgane.
Potem pa je očitno prišlo do reakcije, ki nam kaže, kako "funkcionira naša država in posledično pokvarjeni novinarji" - klic novinarke Mete Roglič in današnji članek v časopisu Dnevnik, kjer se obračunava z BMZ-jem. Pod takšnim naslovom se je namreč po družbenih omrežjih širil včerajšnji zapis Boštjana M. Zupančiča.)
Boštjan M. Zupančič
Vstop v galerijo slik
Komentarji
Za komentiranje morate biti prijavljeni
Prijava
captcha
Opozorilo: uredništvo spletnega portala Pozareport.si bo po svoji presoji sporne komentarje izbrisalo in po potrebi posameznim avtorjem odvzelo možnost pisanja. Opozarjamo tudi, da je po Kazenskem zakoniku vsak posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja, nestrpnosti in grožnje zoper življenje ali telo druge osebe.
 • Starakura
 • 25.07.2017 08:29:28
 • Glih tapravi se oglaša. Po Trnovem se govori, da svoje žene ni pustil iz štasburskega stanovanja in ji sam predpisoval antidepresive.
 • hribuc
 • 25.07.2017 08:09:10
 • upokojena komikura Meta stalno neki kokodajsa... mladi, sposobni novinarji, ki znajo mislit' s svojo glavo, pa nimajo služb...
 • KAPIBARA
 • 25.07.2017 07:49:14
 • Solidarno z oblastjo, novinarji molčijo tudi o ilegalnih nedokumentiranihprišlekih, katere je država sedaj naredila legalne pribežnike, katerim nudi večjo pomoč, kot SLOVENCEM !
  Začela je pa že, s prvimi pritepenci,po letu 45.
  Mnjenje je osebno, tako kot je osebna odličitev novinarjev, bodo pihali v rog oblasti :-(
 • Mefisto
 • 25.07.2017 07:29:28
 • So ali niso novinarji režimskih medijev družbeno politični delavci?
  Kritika takih novinarjev je kritika režima, kar je pa kaznivo dejanje in pomeni izpodkopavanje ustavne ureditve ad hoc Republike Slovenije in njenih žiteljev.
  Zakaj zapravljamo denar za volitve in referendume, če je to za totalitarno državo nepotreben in nesmiseln strošek.