Twitter
staNews[0] = 'STAPotresni sunki v Italiji zahtevali eno smrtno žrtev

18. January 2017 - Štirje močnejši potresni sunki, ki so danes stresli osrednjo Italijo, so zahtevali eno smrtno žrtev. Gasilci so izpod ruševin zgradbe v vasi Castel Castagna v deželi Abruci potegnili truplo moškega, je sporočila civilna zaščita. Po poročanju televizijske postaje Rai News 24 gre za 83-letnega moškega.

'; staNews[1] = 'STAPrimorske novice: Inde, srebrnina Istre (19. 1.)

18. January 2017 - Nihče nima nič proti temu, da DUTB očisti azbest, ki leži na območju nekdanje tovarne Inde. Veter ga raznaša že leta in nevarnost za razvoj azbestoze preti domala vsem. Prav tako ni nenavadno, da želi DUTB čim prej prodati Inde in se tako rešiti še ene nepremičnine, ki prinaša samo izgubo, v Primorskih novicah piše Alenka Penjak.

'; staNews[2] = 'STAVasilij Žbogar bo letos še tekmovalno jadral, opustil misli na Tokio 2020

18. January 2017 - Najuspešnejši slovenski jadralec v zgodovini Vasilij Žbogar je napovedal, da bo v letošnji sezoni še jadral, nastopil bo tudi svetovnem prvenstvu v razredu finn na Blatnem jezeru na Madžarskem, na olimpijske igre leta 2020 v Tokiu bi se po njegovih besedah lahko brez težav uvrstil, ne bi pa mogel več dosegati tako vrhunskih izidov kot doslej.

';