Twitter
staNews[0] = 'STAProgramski svet RTVS znova o razpisu za generalnega direktorja

20. February 2017 - Ker programski svet Radiotelevizije Slovenija (RTVS) 23. januarja ni uspel izvoliti novega generalnega direktorja zavoda, bo svet na današnji seji odločal o ponovitvi razpisa. Del seje bo svet znova namenil sporu med RTVS in Natašo Pirc Musar, prvič pa bo tudi prisluhnil poročilu nove varuhinje pravic gledalcev in poslušalcev Ilinke Todorovski.

'; staNews[1] = 'STAAmeriški podpredsednik Pence v Bruslju pri EU in Natu

20. February 2017 - Ameriški podpredsednik Mike Pence bo danes na obisku pri voditeljih institucij EU in na sedežu zveze Nato. Po nizu čezatlantskih ministrskih srečanj v minulih dneh bo to še ena priložnost za razjasnitev stališč nove ameriške administracije pod vodstvom Donalda Trumpa, ki je v preteklosti razburjal s protievropskimi izjavami.

'; staNews[2] = 'STAEvroskupina znova o izvajanju programa pomoči za Grčijo

20. February 2017 - Finančni ministri držav v območju evra bodo danes v Bruslju znova razpravljali o izvajanju programa pomoči za Grčijo, a prebojnih odločitev niti tokrat ne bo. Dogovor o naslednjem finančnem obroku trenutno ni nujen, vendar pa viri pri EU opozarjajo, da pogajanja z Grčijo niso kot rdeče vino - položaj s časom ne postaja boljši.

';