objavi na
pozareport.si

forum

2008 Pozareport

Sreda, 19. marec 2008 ob 05:49

Samovšečen nogometni zvezdnik znogiral Playboyevo zajčico
Nekdanja misica Danielle Loyd iz medijev izvedela, da Jermaine Defoe z njo ne misli resno
2008 Pozareport

Odpri galerijo

Prepričana, da je napočil čas za preselitev v Portsmouth k svojemu najdražjemu, je Danielle Lloyd na precej krut način izvedela, da se nogometaš Portsmoutha Jermaine Defoe z njo ni nikoli videl v resni zvezi. Bivša angleška miss in Playboyjeva zajčica je znova zvisela. Ne glede na to, kako se je trudila, ji ni niti tokrat uspelo priti od postelje do oltarja.


Potem ko jo je zapustil angleški nogometaš, napadalec Colchestra Teddy Sheringham, so britanski mediji v torek zjutraj objavili novico, da ji je dal košarico tudi napadalec Portsmoutha Defoe. "Kar se mene tiče, sem samski, odkar sem prekinil s Charlotte Meares. To z Danielle je bila samo afera, morda malo več kot to," je izjavil nogometaš. Njuna zveza se je začela okoli božiča lani, Danielle pa se je v zadnjih dneh resno pripravljala na selitev k nogometnemu zvezdniku, čeprav so jo prijatelji opozarjali, naj se raje umakne od njega.
Defoe je namreč na slabem glasu že od takrat, ko naj bi svojo bivšo punco zapustil zaradi njene najboljše prijateljice. Takrat je prišlo na dan, da naj bi že sedem let imel seksualno razmerje tudi z neko samohranilko, v zadnjih letih pa so mu britanski tabloidi kar po vrsti naštevali imena ljubic, med katerimi naj bi se znašla tudi sestra Davida Beckhama. "Nisem nikakršen perverznež ali seks mašina. Sem dober katolik in grozno me frustrira, ker nihče ne govori o mojih dosežkih, ampak samo o tem, kdo je moja ljubica," je izjavil Defoe. 

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Danielle Lloyd Jermaine Defoe Teddy Sheringham Davida Beckhama

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Samovšečen nogometni zvezdnik znogiral Playboyevo zajčico