objavi na
pozareport.si

forum

2009 Pozareport

Četrtek, 6. avgust 2009 ob 07:12

Green Dragonsi vpijejo: Sabina (Remar) prasica, Cime pa jim maha
Nastop poškodovanega zvezdnika Olimpije Sebastjana Cimerotiča v sobotnem derbiju proti Mariborčanom v Ljudskem vrtu visi v zraku. Sponzor Izet Rastoder menjuje trenerja Braneta Oblaka?
2009 Pozareport

Odpri galerijo

Pred velikim sobotnim nogometnim derbijem prve lige v Ljudskem vrtu, med NK Mariborom in NK Olimpijo, je nastop Sebastjana Cimerotiča, prvega zvezdnika in kapetana Ljubljančanov, pod velikim vprašajem. Pravzaprav se bo zgodil pravi čudež, če bo lahko nastopil, potem ko si je na tekmi proti Rudarju, minuli petek, grobo natrgal mišico na notranji strani desnega stegna.
Cimerotič, ki ga z Olimpijo veže 6-mesečna pogodba, po kateri lahko klub kadarkoli zapusti, pa naj bi spet dobil dve ponudbi za igranje v tujini. Ena prihaja iz Azerbajdžana, druga pa iz Dubaja. Cimerotiča na Olimpijo menda še najbolj vežejo navijači Green Dragonsi, ki ga očitno podpirajo tudi – proti Sabini Remar, manekenki in njegovi nekdanji spremljevalki. "Sabina, prasica!", na tekmah skandirajo Green Dragonsi, popularni Cime, ki si je noge obril v slogu slovitega Davida Beckhama in se namerava še dodatno tetovirati, pa jim veselo maha.

Slišati je tudi govorice, da naj bi bil glavni sponzor kluba Izet Rastoder, ljubljanski podjetnik z eksotičnim sadjem (v klubsko blagajno naj bi v tej sezoni prispeval 900 tisoč evrov, zadnjo besedo pa naj bi imel pri vseh pogodbah z igralci in trenerji), vedno bolj nezadovoljen s trenerjem Branetom Oblakom, ki naj bi se mu že pošteno majal stolček. "Če bo Olimpija izgubljala, bo Rastoder zelo hitro zamenjal Oblaka," trdijo naši viri blizu vodstva Olimpije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sebastjana Cimerotiča Sabini Remar Davida Beckhama Izet Rastoder Branetom Oblakom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Green Dragonsi vpijejo: Sabina (Remar) prasica, Cime pa jim maha