objavi na
pozareport.si

forum

2010 Pozareport

Četrtek, 13. maj 2010 ob 07:01

Mario Galunič fizično obračunal z oboževalko: ženska krvava na urgenco!
Res je, imam velike težave z oboževalko MČ, še posebej zadnjih nekaj mesecev, ko se je spet spravila name. Zahteva, da imava otroka, pravi Mario Galunič
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Popularni televizijski zvezdnik Mario Galunič ima že nekaj let resne težave z eno od njegovih oboževalk, 34-letno Majo Č., ki ga menda dobesedno nadleguje. Vse skupaj naj bi se začelo že februarja pred desetimi leti, ko je Galunič v domačem nabiralniku našel sporočilo dekleta, takrat še študentke, češ da stanuje v istem bloku in si želi ogledati njegovo oddajo. Na TV Slovenija so ji ustregli in našli prostor med občinstvom, potem pa je Galuniču začela puščati drobna darila, vsak dan mu je napisala tudi 50 strani dolgo pismo, kjer je sanjarila o njuni skupni prihodnosti. Po pripovedovanju Galuniča naj bi ga čakala pred vrati njegovega stanovanja, mu na vhodnih vratih in avtomobilu puščala s šminko napisana sporočila, vrata in poštni nabiralnik pa mu je odišavila s parfumom. Vsak dan naj bi ga klicala vsaj 20-krat, mu pošiljala petdeset SMS-sporočil in nekaj sto elektronskih pisem na mesec. Včasih naj bi mu tudi prisluškovala pri vhodnih vratih v njegovo stanovanje, čakala pri avtu, na dvorišču pa žalila in kričala nanj.
Prvi resnejši incident se je zgodil avgusta 2001, ko ga je pričakala pred vrati stanovanja na Poljanski ulici. Planila je na Galuniča, mu začela trgati obleko in slačiti ter se zrinila v njegovo stanovanje. Galunič je poklical policijo, Majo Č. pa naj bi ukrotilo šele pet policistov. Zvezdnik je vložil tožbo, sodišče pa je izdalo začasno odtredbo, ki je dekletu prepovedovalo približati se Galuniču ali njegovemu stanovanju.
Julija 2002 naj bi se Maja Č. vrgla na Galuničev audi A3, parkiran pred stanovanjskim blokom na Poljanski ulici, in mu naredila za 90 tisoč tolarjev škode. Na sodišču je Maja Č., ki jo je ljubljansko tožilstvo obtožilo kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari, trdila, da ni ničesar kriva, morda le razbitja sprednje luči avtomobila; poškodovala naj bi se predvsem sama. Da ji Galunič z avtom ne bi pobegnil, je zagrabila zapornico ob parkirišču, ki jo je Galunič dvignil z daljinskim upravljalcem, Majo Č. pa je vrglo v zrak, potem je padla na pokrov motorja in si sesula koleno.
Mario Galunič je zoper Majo Č. vložil tudi civilno tožbo in zahteval odškodnino v višini 2,1 milijona tolarjev, toda zadeva se je zadeva končala s poravnavo. Galunič je odstopil od tožbe, Maja Č. pa je obljubila, da ga bo pustila pri miru. Mimogrede, sodišče je – zanimivo - imelo silne težave pri vročanju vabil Galuniču in njegovemu dolgoletnemu intimnemu prijatelju Gregorju Fonu, čeprav sta bila na sodišče vabljena samo kot priči.
Danes, malo pred enajsto uro dopoldne, pa se je zgodil že tretji incident, ki se je končal tako, da je strastna oboževalka Maja. Č. s krvavo roko pristala na urgenci, kjer je fasala longeto. Do "pretepa" med Galuničem in oboževalko je tokrat prišlo na Kolodvorski ulici (natančen naslov je znan uredništvu), kjer ima Galunič še eno stanovanje. Mimogrede, audija nima več, saj si je pred kratkim omislil nov BMW srebrne barve. Tudi tokrat je Maja Č. televizijskega zvezdnika pričakala pred vrati stanovanja v tretjem nadstropju (po navedbah naših virov naj bi Maja Č. že nekaj časa prihajala na Kolodvorsko in nadlegovala stanovalce, naj bi odprejo vhodna vrata v stavbo), kjer sta se začela prerekati. Potem se je Galunič odločil z oboževalko fizično obračunati. Menda jo je udarjal in na koncu porinil skozi vrata na stopnišče, pri čemer je Maji Č. priškrnil roko, ki je otekla in začela krvaveti. Kasneje naj bi se izkazalo, da je zlomljena, zato so ji na urgenci v Kliničnem centru poškodovano roko dalo v longeto. Naši viri iz Kolodvorske trdijo, da je bilo na hodniku (zgoraj in spodaj, ob vhodu v hišo) precej krvi, kar naj bi kasneje pobrisal Galunič, potem ko krvavih madežev ni hotel obrisati hišnik. Maji Č. je ena izmed sosed medtem nudila prvo pomoč. Ko so ji sosedje in hišnik svetovali, naj pokliče policijo, Maja Č. tega ni hotela storiti, češ da je v Maria Galuniča "zaljubljena in ga noče spravljati v zadrego." Kljub temu se je kasneje vrnila na Kolodvorsko ulico in Galuniču v njegovem poštnem nabiralniku pustila medicinske izvide svoje poškodovane roke.
Mario Galunič je sicer predsednik nadzornega odbora stanovalcev (stavbo na Kolodvorski, kjer stanuje Galunič, upravlja družba SPL d.d.), z nekaterimi stanovalci pa naj bi bil tudi v etažnih sodnih sporih. "Res je, da imam velike težave z MČ, še posebej zadnjih nekaj mesecev, ko se je ponovno intenzivno spravila name," pravi Galunič. "Kljub neučinkoviti prepovedi približanja je vsak dan pred mojimi vhodnimi vrati, torej pred stanovanjem, kjer stanujem. Tam mi zvoni ure in ure, ne pusti iz stanovanja ali v stanovanje, zmeraj ko me vidi, skoči name in me ponižuje, kliče po telefonu, ter vsak dan pusti na desetine pisem v nabiralniku ter krade in odpira mojo zasebno pošto. Da ne omenim na tisoče poslanih elektronskih sporočil. Tudi danes me je čakala in me napadla s staro zahtevo, da mora z mano imeti otroka, komaj sem se uspel rešiti, tako da sem jo zaklenil na stopnišče bloka, čeprav se je z rokami in nogami upirala in mi skušala preprečiti mojo namero, da z dvigalom dobesedno zbežim na cesto. Če se je pri tem poškodovala, ne vem, moj edini namen je bil zaščiti svoje dostojanstvo in zbežati na varno. Predvsem ni bilo nikjer nobene krvi, nobenega fizičnega obračunavanja," trdi Galunič. "Morda bi bilo potrebno napisati tudi kaj o popolnoma nemogočem sistemu, v katerem je nekdo lahko žrtev zalezovanja, popolne ukinitve svobode gibanja, nenehnih napadov, nadlegovanja, pa ni niti enega člena v kazenskem zakoniku, ki bi ga pred tem zaščitil. Zasebne tožbe pa so povsem brez učinka. Očitno se ni dovolj poškodovala, da ne bi ponovno imel polnega nabiralnika njene pošte. Kakor koli, o zadevi obveščam policijo in svojega odvetnika, v upanju, da mi država in pravni red nekega dne priskočita na pomoč, da bi se ta travma, dolga deset let, končala."
Za komentar neprijetnega dogodka smo prosili tudi Galuničevega televizijskega predstojnika, odgovornega urednika razvedrilnega programa TVS Petra Radovića, ki pravi takole: "Ne vem kaj naj recem... zadeva je cisto privatne narave ... nimam kaj komentirat."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mario Galunič Majo Č. Gregorju Fonu Petra Radovića

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Mario Galunič fizično obračunal z oboževalko: ženska krvava na urgenco!