objavi na
pozareport.si

forum

2011 Pozareport

Torek, 4. oktober 2011 ob 07:06

Neuradno. Glasbenik Damiano Roi ovaden policiji zaradi nasilja v družini?!
Primer polfinalista resničnostnega šova Slovenija ima talent menda obravnava tudi Center za socialno delo občine Ljubljana Bežigrad
2011 Pozareport

Odpri galerijo

Po naših informacijah je na ljubljansko policijo romala prijava zaradi zlorabe otroka in nasilja v družini, kazensko ovadeni pa naj bi bil pevec Damiano Roi, ki ga je slovensko občinstvo spoznalo v resničnostnem šovu Slovenija ima talent 2, kjer se je z arijo Nessun Dorma prebil do polfinala. Spomnimo, decembra lani je Roi nastopil tudi na odru ljubljanske dvorane Tivoli, skupaj z legendarnim hrvaškim pevcem Oliverjem Dragojevićem.
Podrobnosti kazenske prijave (še) niso znane, saj policija zadeve zaradi varovanja osebnih podatkov ne komentira, prijava pa naj bi romala na Policijsko postajo Ljubljana-Bežigrad. Primer naj bi bil prav tako znan bežigrajskemu centru za socialno delo, kjer pa to zanikajo. Glasbenik Damiano Roi včeraj za nas ni bil dosegljiv, prav tako se ni odpirala njegova spletna stran www.damianoroi.com.
Po objavi članka je Damiano Roi za Slovenske novice dejal, da "gre za povsem neresnično prijavo in da je postal žrtev zlonamernega obrekovanja." Proti osebi, ki v javnost daje takšne informacije, pa naj bi sedaj sam sprožil preiskavo. Damiano Roi še pravi, da sumi nekoga iz bloka za Bežigradom, kjer trenutno stanuje, zati resno razmišlja tudi o selitvi iz tega stanovanja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damiano Roi Oliverjem Dragojevićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Arij Slovenski

2019-11-19 21:55:11


Pertinač torej Ljubljančanom privošči drek v pitni vodi, češ, kaj pa volite Jankovića. Pri tem Pertinač (namenoma) pozablja, da Jankovića v resnici niso izvolili avtohtoni slovenski Ljubljančani, ampak (Pertinačevi) antislovenski komunisti in pa balkanski čefurji, ki jih (Pertinačevi) komunisti masovno in sistematično uvažajo v Slovenijo. Teh uvoženih čefurjev je že toliko, da so Slovenci marsikje že praktično v manjšini, zato nimajo nikakršnih možnosti, da bi na vodilne funkcije izvolili slovenske politike, ki bi delali za Slovenijo - vsaj znotraj pravil (((demokracije))) ne. Pa to nikakor ni samo problem Ljubljane, saj imajo čefursko-komunistične župane tudi po drugih krajih Slovenije (Maribor, dolga leta Koper, Piran, itd.), nekatera slovenska mesta (Kranj, Velenje, Slovenj Gradec...) pa so zadnja leta povsem preplavili šiptarji. Janković, Arsenović in ostali torej niso (le) rezultat (neumnih) slovenskih volivcev, ampak (predvsem) simptom sovražne jugo-komunistične okupacije Slovenije, ki traja že od leta 1941. Vse to Pertinač dobro ve. Zakaj se torej spreneveda in dela neumnega? Zakaj Ljubljančanom v resnici privošči drek v vodi? Prvič zato, ker je Pertinač pač komunist. On se sicer razglaša za "socialnega demokrata", ampak to je le evfemizem za zamaskiranega komunista v demokratični preobleki. In komunisti so pač internacionalisti in sledilci globalistične kabale, skratka smrtni sovražniki vseh evropskih nacionalnih držav, vključno s Slovenijo. Zatorej komunisti Slovencem in Evropejcem ne privoščijo samo dreka v vodi, ampak tudi masovno klanje, kulturni marksizem, migrante, odprte meje, islam, afrikanizacijo, rasno mešanje, posilstva, pedre, LGBT, feminizacijo, abortus - skratka beli genocid na celi črti. Drugič pa Pertinač Ljubljančanom privošči drek, ker je doma iz Celja. In Štajerce (ter ostale Slovence) jugo-komunisti od malih nog vzgajajo, da sovražijo Ljubljančane (in obratno), ker je med seboj skreganim Slovencem pač lažje vladati. Deli in vladaj je najbolj priljubljena metoda komunistično-globalistične kabale, ki je v Sloveniji žal našla zelo plodna tla za svojo zločinsko agendo...Tudi zaradi takšnih kripto-komunističnih hinavskih manipulantov kot Pertinač, ki je svojo komunistično knjižico in članstvo v komunistični stranki SD "zamrznil" – podobno kot Kučan – da zdaj lahko špila nekega »nepristranskega« analitika in komentatorja.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Neuradno. Glasbenik Damiano Roi ovaden policiji zaradi nasilja v družini?!