objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sobota, 10. september 2016 ob 07:50

Grožnje in izsiljevanja. Nataša Pirc Musar bivšim fantom Melanie Trump: Koliko lahko plačate?
Ameriški novinarji zgroženi nad početjem in pismi ljubljanske odvetnice ter odvetniške pisarne iz Londona, ki zastopata Donalda in Melanio Trump.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nataša Pirc Musar naj bi se kar sama ponujala zakoncema Trump, da ju zastopa v Sloveniji.
Ljubljanska odvetnica Nataša Pirc Musar, ki Donalda in Melanio Trump zastopa v najnovejših medijskih tožbah, je začela pritiskati na nekdanje slovenske fante Melanie Trump, takrat še mlade Sevničanke Melanije Knavs, naj se pokesajo in spremenijo svoje zgodbe, ki so jih doslej zaupali številnim slovenskim in tujim medijem ter avtorjema knjige Melania Trump - Gola resnica, to je Igorju Omerzi in avtorju teh vrstic. Poleg tega zahteva, naj zakoncema Trump plačajo primerno odškodnino in kasneje pred sodiščem pričajo proti medijem, ko bo (če bo) prišlo do sodnih postopkov, ki jih napovedujeta zakonca Trump ter njuni odvetniki v Združenih državah Amerike in Veliki Britaniji.
Tako je Nataša Pirc Musar med drugim poklicala tudi Petra Butolna, medijsko znanega kot prvega fanta Melanie Trump. Butoln, nekdanji visoki vladni uslužbenec, danes podjetnik, je svojo zgodbo, svojo "story", kot pravijo Američani, zaupal tudi nekaterim vplivnim ameriškim televizijam in znanima časopisoma New York Times in Daily Mail. Peter Butoln in Nataša Pirc Musar sta bila sicer celo sošolca v osnovni šoli. Pirc Musarjeva mu je zagrozila s tožbo in hkrati predlagala, naj spremeni svoje izjave, češ da se je zmotil in da z Melanio Trump nikoli nista bila intimna, ampak da sta bila samo prijatelja. Poleg tega pa ga je še vprašala, Peter, koliko pa bi ti lahko plačal - kot odškodnino - zakoncema Trump?
Peter Butoln svojih izjav in svoje zgodbe seveda ne namerava spremeniti, Nataša Pirc Musar pa je zdaj začela loviti še enega nekdanjega ljubljanskega fanta Melanie Trump, medijsko znanega nekdanjega športnega menedžerja, novinarja in poslovneža Jureta Zorčiča.
Po drugi strani je Butoln na svoj zasebni elektronski naslov prejel pismo odvetniške pisarne Harbottle & Lewis iz Londona, ki zakonca Trump zastopa v Veliki Britaniji. Britanski odvetniki so posredovano elektronsko pismo nonšalantno označili za "zaupno", no, mi pa ga, ker je to v interesu javnosti, objavljamo v nadaljevanju. Od Petra Butolna zahtevajo, naj nemudoma prekliče vse svoje izjave, rok je imel do včeraj, do 13. septembra pa se mora zakoncema Trump opravičiti in plačati primerno odškodnino. Od Butolna zahtevajo tudi pisno obvezo, da bo na vseh sodiščih pričal v korist Melanie Trump, sodnih obravnav, predvidoma v ZDA in Veliki Britaniji, pa se bo udeleževal na svoje stroške.
				To je faksimile elektronskega pisma, ki ga je Peter Butoln prejel od londonske odvetniške pisarne Harbottle & Lewis (za povečavo kliknite na sliko). Ameriški novinarji so menda zgroženi.<br>			To je faksimile elektronskega pisma, ki ga je Peter Butoln prejel od londonske odvetniške pisarne Harbottle & Lewis (za povečavo kliknite na sliko). Ameriški novinarji so menda zgroženi.

AMERIŠKI NOVINARJI ZGROŽENI

Peter Butoln je po naših informacijah o početju Nataše Pirc Musar in londonskih odvetnikov že obvestil ameriške novinarje, ki jih je spoznal med preteklimi intervjuji. Po njihovih ocenah gre za nedovoljene grožnje in izsiljevanja, kar je po ameriški zakonodaji, omenjajo tudi ustavo, izrecno prepovedano. Strahovito posegajo tudi v ustavno zagotovljeno svobodo medijev in govora. Menda so nad početjem "ljubljanske odvetnice" in britanske odvetniške pisarne zgroženi in napovedujejo, da se bo o tem še na veliko poročalo. Po njihovem mnenju se je Trump za te tožbe odločil zato, da odvrne pozornost medijev (ki jim hkrati tudi zagrozi) od resničnih težav Melanie Trump, povezanih z odprtimi vprašanji okoli njenega prihoda v ZDA, vizuma in kasneje pridobitve zelene karte. Na ta vprašanja Melania Trump noče odgovarjati, saj očitno obstaja velika verjetnost, da je takrat, v devetdesetih letih, ko je začela prihajati v ZDA, kršila ameriško imigrantsko in delovno zakonodajo.

OBETA SI DENAR IN VRNITEV NA SCENO

Tukaj, v Sloveniji pa si ob napovedanih tožbah zoper nekatere slovenske medije precej obeta tudi Nataša Pirc Musar. Ki naj bi se, vsaj po nekaterih informacijah, kar sama ponudila zakoncema Trump oziroma britanskim odvetnikom, da bi "prevzela tožbe" v Sloveniji. Ne samo zaradi denarja, ampak tudi zaradi svoje velike vrnitve na sceno, po dveh njenih hudo bolečih porazih na odprti sceni. Kar dvakrat zapored je namreč klavrno propadla: kot predsednica Rdečega križa Slovenje in kot kandidatka za generalno direktorico RTV Slovenija. No, zdaj pa s takšnimi trumpovskimi tožbami Nataša Pirc Musar celi tudi svoje osebne travme ...
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
nataša pirc musar melanija trump donald trump igor omerza peter butoln Jure Zorčič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Grožnje in izsiljevanja. Nataša Pirc Musar bivšim fantom Melanie Trump: Koliko lahko plačate?