objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 26. september 2017 ob 06:39

Nova afera predsednika ljubljanskega okrožnega sodišča. Pogačnik podpisal odlok proti pitju, potem se ga pa sam - napil?!
Bojan Požar

Odpri galerijo

Marjan Pogačnik, predsednik ljubljanskega okrožnega sodišča, se je znašel sredi nove nečedne "zasebne" afere. Po naših informacijah se je 8. septembra pojavil na zabavi dveh, tudi že medijsko znanih sodnic Alje Kratovac in Lee Habjanič, ki sta praznovali 50 let. Zabava je bila v stavbi sodišča na Tavčarjevi ulici 9, v sobi številka 349. Glavna kulinarična dobrota je bil filan odojek, ki so ga na sodišče prinesli "celega", v enem kosu, tam pa razrezali.
In kaj se je na tej zabavi dogajalo z Marjanom Pogačnikom? Po navedbah naših virov se ga je predsednik sodišča precej napil, resda šele po 16. uri, in to tako močno, da je med drugim padel po tleh in bruhal, potem pa ga je odpeljal šofer s službenim avtomobilom, predvidoma domov.
No, lahko bi sicer rekli - eh, nič posebnega, toda ta Pogačnikov primer je zanimiv predvsem zato, ker je taisti Marjan Pogačnik kot predsednik okrožnega sodišča pred približno letom dni in pol podpisal poseben pravilnik o prepovedi uživanja alkohola na delovnem mestu!

STANJE DUHA, ZRELO ZA SODNI SVET

Zato ta zgodba ni trač o sodniku, ki naj bi pač pregloboko pogledal v kozarec, ampak o stanju duha in je zrela predvsem za obravnavo na sodnem svetu.
Marjan Pogačnik je sicer znan po sodnem procesu Urške Čepin, kjer mu je vrhovno sodišče - zaradi bizarnih sodniških zaključkov v njegovi sodbi na prvi stopnji - prepovedalo ponovno sojenje, in po sodnem procesu zoper Igorja Bavčarja, kjer je višje sodišče Pogačnika izločilo zaradi videza pristranskosti.
 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Marjan Pogačnik Alja Kratovac Lea Habjanič ljubljansko okrožno sodišče Okrožno sodišče v Ljubljani Urška Čepin Igor Bavčar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nova afera predsednika ljubljanskega okrožnega sodišča. Pogačnik podpisal odlok proti pitju, potem se ga pa sam - napil?!