objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Sreda, 2. april 2014 ob 14:58

Polona Jambrek razdira zakone na Pop TV?! Ločitve kot resničnostni šovi
Viri poročajo: Nataša Plementaš, direktorica odnosov z javnostmi Pro Plusa, menda tik pred ločitivjo od moža in novinarja oddaje 24ur Mihe Plementaša, ker naj bi imel romanco z voditeljico rubrike Pop In
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Napovedana ločitev temnolase novinarke Maje Sodje in producenta Tomaža Čretnika pač ni edina "posteljna" aferica, ki trenutno vznemirja stavbo Pop TV in Kanala A, pa tudi tabloidne medije ter radovedno javnost.
Maja Sodja, nekdanja voditeljica večerne oddaje 24ur, po novem pa prvi obraz nove tedenske oddaje Epilog, sicer trdi, da s Tomažem Čretnikom, nekdanjim producentom Pop TV, nista ločena, se pa neuradno že ve, da Maja Sodja po novem intimno prijateljuje s fotografom "hišnega" spletnega portala 24ur.com Damjanom Žibertom.
Spomnimo, Damjana Žiberta je na 24ur.com pred leti pripeljal nekdanji urednik rubrike "Eksluziv" Jure Zorčič. Tomaža Čretnika pa so pred časom na Pro Plusu odpustili kot tehnološki višek, potem je šel na TV3 Medias, kjer je prav tako kmalu ostal brez dela.
 
MAJE SODJE EPILOG
Mimogrede, nova četrtkova informativna oddaja Epilog (ob 20.00) je po prvih dveh predvajanjih pokazala predvsem dvoje: višek epiloga bo obračunavanje s političnimi in poslovnimi mrliči, kot sta nekdanji mariborski župan Franc Kangler in bivši prvi človek SCT Ivan Zidar, ter predvajanje socialnih tem v slogu oddaj Preverjeno in TV Tednik (TV Slovenija). Vsi tisti, ki so morda pričakovali kakšne napete politične teme, so se - po vsem sodeč - vsaj zaenkrat ušteli.
Temu primerna je tudi gledanost oddaje, ki se že med samo oddajo več kot prepolovi. Tako je minuli četrtek oddaja Epilog imela na začetku 11-odstotni rejting, delež gledalcev kar 41,2 odstotka, potem pa sta začela rejting in delež gledanosti strmo padati ter proti koncu oddaje pristala na 4,8, oziroma 17,7 odstotka (po podatkih AGB Nielsen Media Research).
 
AFERA POLONA JAMBREK-MIHA PLEMENTAŠ
Prava bomba pa naj bi bila intimna romanca med Polono Zojo Jambrek, eno od voditeljic rubrike Pop In (oddaja 24ur) in novinarjem oddaje 24ur Miho Plementašem. Afera pa vznemirja in ruši "mir ter ravnotežje" na Pop TV, zato ker je Miha Plementaš že dlje časa poročen z direktorico odnosov z javnostmi Pop TV in Kanala A - Natašo Plementaš.
Ki se, kot pravijo naši viri, zaradi tega zdaj menda tudi "že "ločuje ..."
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Maje Sodje Tomaža Čretnika Damjanom Žibertom Jure Zorčič MAJE SODJE EPILOG Franc Kangler Ivan Zidar AFERA POLONA JAMBREK-MIHA PLEMENTAŠ Polono Zojo Jambrek Miho Plementašem Natašo Plementaš

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Polona Jambrek razdira zakone na Pop TV?! Ločitve kot resničnostni šovi