objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Ponedeljek, 29. december 2014 ob 06:38

Alenka Gotar spet samska. Pol mlajši Anže se je preselil nazaj k mami
Jaz sem ga sama prosila, naj se odseli, enostavno ni več šlo, pravi Gotarjeva, razšla pa sta se pred dvema tednoma
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Alenka Gotar je ponovno samska. Dvajsetletni glasbenik Anže Šuštar (Gotarjeva jih ima 37, njen najnovejši spremljevalec je bil torej skoraj enkrat mlajši od nje!) se je te dni preselil nazaj mami Alenki Šuštar, kar nam je včeraj potrdila tudi Gotarjeva.
In hkrati zanikala informacije, da naj bi jo Anže Šuštar zapustil.
"Ne, to ne drži," pravi Alenka Gotar, "jaz sem ga sama prosila, naj se odseli. Enostavno ni več šlo." Anže Šuštar se je od Gotarjeve sicer odselil pred dvema tednoma, s pevko pa sta živela skupaj od junija letos. No, par sta bila eno leto in pol. Spomnimo, ko se je preselil k Alenki Gotar, je njegova mama za eno od tabloidnih revij izjavila, da je "fant zateleban, ne ve, kje se ga glava drži".

PREDEN JE ODŠEL, MU JE SESTAVILA ANSAMBEL

Njuna zveza je polnila medije, še posebej v zadnjem času, ko so Gotarjevi tudi očitali, da je prav ona kriva za razpad narodnozabavnega Ansambla Zajc.
Anže Šuštar in njegov bratranec Jure Zajc sta namreč tudi vnuka znanega glasbenika Nika Zajca. Alenka Gotar je govorice vedno zanikala, zdaj pa pravi, da je Anžetu Šuštarju - preden sta se razšla - celo pomagala sestaviti novo skupino, ki se bo prav tako imenovala Ansambel Zajc. Jure Zajc in pevka Tjaša Hrovat pa ustanavljata svojo skupino, ki naj bi se imenovala Ansambel Jureta Zajca.
Člani zdaj že razpadlega Ansambla Zajc so za razpad skupine sicer krivili Anžeta Šuštarja. Tako so vsaj razlagali po medijih.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Anže Šuštar Gotarjeva jih ima 37 Alenki Šuštar Jure Zajc Nika Zajca Tjaša Hrovat

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar spet samska. Pol mlajši Anže se je preselil nazaj k mami