objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Nedelja, 1. februar 2015 ob 07:08

Big Brother. Ivana Šundov spet dokazala, da je res bleferka in prevarantka
Vse kaže, da si je Ivana Šundov Hojan voditeljstvo resničnostnega šova Big Brother za svoje potrebe in objavo v reviji Lady tako rekoč na suho izmislila
Bojan Požar

Odpri galerijo

Minulo sredo se je v tabloidni reviji Lady - na strani 8 - pojavil članek z naslovom "Na male zaslone se vrača Ivana Šundov ... Vodila bo resničnostni šov Big Brother." Lady članek se razteza čez celo stran, podpisan je s kraticama N.S. iz teksta pa je razvidno, da je nastal po pripovedovanju oziroma nareku glavne akterke članke - Ivane Šundov Hojan, z močno retuširano fotografijo vred.
Čeprav je v podnaslovu Lady članka napačno zapisano, da gre za Ivano Šundov Hojak!? Napoved za članek se je, skupaj s fotografijo Ivane Šundov, znašla tudi na naslovnici revije.
V članku, kjer Ivano Šundov opisujejo kot "večno mlado (novembra letos bo sicer dopolnila 45 let)" in "poduhovljeno voditeljico", med drugi piše, da so "... odgovorni na komercialni televiziji Kanal A za vodenje Big Brotherja (spomnimo, pred leti je ta prvi veliki resničnostni šov, takrat še na Pop TV, zelo uspešno vodila Nina Osenar) preizkusili kar nekaj voditeljic, od vseh pa jih je s svojo profesionalnostjo najbolj prepričala prav Ivana, ki se bo spomladi tako po dolgih letih vrnila na naše male zaslone."
				To je faksimile članka v zadnji številki revije Lady, ki je Ivano Šundov Hojan (Hojak?!) lažno povzdignil v izbrano voditeljico resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A (za povečavo klik na sliko).			To je faksimile članka v zadnji številki revije Lady, ki je Ivano Šundov Hojan (Hojak?!) lažno povzdignil v izbrano voditeljico resničnostnega šova Big Brother na Kanalu A (za povečavo klik na sliko).

DEMANTI PRO PLUSA ...

Dva dni kasneje pa sledi uradni demanti Pro Plusa, oziroma Kanala A.
Iz televizijske hiše sporočajo, da gre pri medijskih zapisih, da bo resničnostni šov na Big Brother na Kanalu A vodila Ivana Šundov, za napačne informacije.
Sicer še ne morejo povedati, kdo bo voditeljica, vendar zagotavljajo, da Ivana Šundov - ne bo.

... KAŽE, DA SI JE VODITELJSTVO BB TAKO REKOČ IZMISLILA

Po naših zanesljivih informacijah so res preizkusili petnajst voditeljic, med njimi tudi Ivano Šundov, kar pa je, vsaj kar zadeva Šundovo, tudi vse. Kar pomeni, da si je Ivana Šundov vodenje Big Brotherja za svoje potrebe (objave v reviji Lady) tako rekoč na suho izmislila.
In tako znova dokazala, da je na televiziji bleferka in tudi poslovna prevarantka.
Zakaj si je vse to izmislila, pa je drugo vprašanje. Sicer ni prvič, da si je Ivana Šundov za medije kar nekaj izmislila. Pred leti se je, na primer, za revijo Nova javno pohvalila, da je postala ekskluzivna uvoznica kultnih Uggic. Toda kmalu se je izkazalo, da gre za čisto navadno prevaro, saj je poskušala prodajati zgolj ponaredke teh znamenitih avstralskih škornjev.
Danes je ivana Šundov Hojan tako rekoč brez pravega posla (sredi Zagreba je propadel tudi njen kozmetično-frizerski salon Diva) in si vejetno obupno želi nazaj na televizjo. Njen zadnji televizijski podvig namreč sega v leto 2012, ko je na TV3 vodila resničnostno serijo Agencija Milano.

TEŽAVE NA SODIŠČIH, GROZI JI DVE LETI ZAPORA

Hkrati pa ima velike težav na sodiščih. V Zagrebu, kjer živi, ji namreč - skupaj z njenim možem Davorjem Hojanom - sodijo zaradi poslovne goljufije pri prodajih apartmajev pri Šibeniku, in grozi ji do dve leti zapora.
Mimogrede, tudi avtorja teh vrstic je Ivana Šundov tožila za odškodnino, ker naj bi jo strahotno prizadeli nekateri novinarski članki. Sprva je zahtevala 7 tisoč evrov odškodnine, potem je sredi pravde zahtevek zmanjšala na 3.500 evrov, nato ji je sodišče prisodilo 2.200 evrov. Zaradi odločitev vrhovnega sodišče je prišlo do ponovnega postopka, kjer ji je sodišče na prvi stopnji priznalo še manjšo odškodnino - 1.100 evrov. Pri čemer mora toženi stranki, to je moji malenkosti, zaradi komaj 15-odstotnega pravdnega uspeha, povrniti 1.048,48 evrov pravdnih stroškov. Kar posledično pomeni, da bi dobila 51,12 evrov odškodnine. Pri tem pa mora sama plačati še svojega odvetnika Davida Sluga (pdvetnika, ki sam sebi pravi "odvetnik slavnih"), in ki je doslej prijavil že blizu 1.000 evrov "nagrade" za svoje pametne odvetniške storitve.
Po več letih pravdanje se tožba Ivane Šundov tako sprevrača v še en njen poslovni debakel. Sodba sicer še ni pravnomočna.

SE BO UREDNIŠTVO LADY OPRAVIČILO?

Bralke in bralci revije revije Lady pa od uredništva za skoraj povsem izmišljeni članek na strani 9. verjetno tudi pričakujejo kakšno - resno opravičilo.
				Ivana Šundov (slika levo) - kot je bila videti na začetku svoje televizijske kariere na TV Slovenija, in Ivana Šundov Hojan danes, na naslovnici revije Story (desno), po številnih lepotnih operacijah ...			Ivana Šundov (slika levo) - kot je bila videti na začetku svoje televizijske kariere na TV Slovenija, in Ivana Šundov Hojan danes, na naslovnici revije Story (desno), po številnih lepotnih operacijah ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Big Brother. Ivana Šundov spet dokazala, da je res bleferka in prevarantka