objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Torek, 2. maj 2017 ob 07:12

Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Tanja Žagar je za svoje stanovanje odštela dobrih 270 tisoč evrov (za povečavo kliknite na sliko).
Znana pevka Tanja Žagar in njen menedžer Miki Šarac sta se na začetek skupnega življenja očitno dolgo in natančno pripravljala. Medtem ko sta znancem in prijateljem razlagala, da Žagarjeva "živi kot podnajemnica" v stanovanju Mikija Šarca na Hacquetovi ulici v Ljubljani, danes objavljamo dokumente, ki te njune zgodbe postavljajo na laž.
Na tem naslovu sta si namreč Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan, 27. junija 2013, torej že pred štirimi leti, kupila vsak svoje stanovanje. Žagarjeva si je kupila trisobno stanovanje, Šarac pa dvosobno, obe pa sta bili kupljeni iz stečajne mase podjetja SCT stanovanjski inženiring. Tanja Žagar je za svoje stanovanje odštela nekaj več kot 270 tisoč evrov (faksimile), Miki Šarac pa je stanovanje kupil prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o., za dobrih 117 evrov (faksimile). No, po naših informacijah Tanja Žagar in Miki Šarac zdaj živita v njenem stanovanju, njegovega pa oddajata.

				Miki Šarac je za stanovanje odštel 117 tisoč evrov, kupil pa ga je prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o.<br>
			Miki Šarac je za stanovanje odštel 117 tisoč evrov, kupil pa ga je prek svojega podjetja Studio Gong, d. o. o.
Sicer pa oba tudi zelo dobro zaslužita. Žagarjeva ima poleg redne zaposlitve odprt še status samostojne podjetnice, Tanja Žagar, s. p., prek katerega je leta 2015 zaslužila 116 tisoč evrov, prej omenjeno podjetje Mikija oziroma Mihaila Šarca pa je leta 2015 zabeležilo 399 tisoč evrov prihodkov. In kot zanimivost povejmo, da je sklepa o soglasju k sklenitvi obeh prodajnih pogodb za njuni stanovanji v imenu okrožnega sodišča v Ljubljani podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek (faksimile), žena samostojnega poslanca Bojana Dobovška.

				Oba sklepa o soglasju k sklenitvi prodajnih pogodb za nakup stanovanj Tanje Žagar in Mikija Šarca je podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek, žena poslanca Bojana Dobovška.<br>
			Oba sklepa o soglasju k sklenitvi prodajnih pogodb za nakup stanovanj Tanje Žagar in Mikija Šarca je podpisala okrožna sodnica Mateja Dobovšek, žena poslanca Bojana Dobovška.
Tanja Žagar in Miki Šarac sta se po razkritju "afere", zelo verjetno povezane tudi z njeno (domnevno) nosečnostjo, zavila v medijski molk. Šarac je sicer pred dnevi na svojem Facebook profilu objavil fotografijo, kjer je skupaj s hčerko Laro in ženo Leno na Larinem maturantskem plesu (menda se je celo prvič zgodilo, da je Miki Šarac na Faceboku objavil fotografijo svoje žene oziroma enega od svojih dveh otrok, je pa njegov Facebook profil poln vseh mogočih fotografij Tanje Žagar), novinarjem tabloidne revije Nova pa sporočil, da njegova žena "ne bo nič govorila in da te zgodbe ne bo ..."
 
Več o tem, kdaj in kako se je Miki Šarac preselil k Tanji Žagar, pa si lahko preberete tukaj.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
tanja zagar Miki Šarac SCT Stanovanjski inženiring doo Okrožno sodišče v Ljubljani Mateja Dobovšek bojan dobovšek Revija Nova

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Darja Pintarič

2019-10-16 23:46:34


Pozdravljeni prijatelji, jaz sem Darja Pintarič. Sem iz Maribora v Sloveniji. Mene je bolelo in zlomljeno srce, ko se je pred sedmimi meseci v zakonu med mojim možem pojavila zelo velika težava. tako grozno, da je primer odnesel na sodišče zaradi ločitve. Rekel je, da nikoli več ne želi živeti z mano in da me ne ljubi več. Pa se je spravil iz svoje hiše in me in moje otroke spravil skozi hude bolečine. Trudil sem se po najboljših močeh, da bi ga vrnil po večkratnem prosjačenju, a vse v zameno. in potrdil je, da se je odločil in da me ne bo nikoli več videl. Tako sem nekega večera, ko sem se vrnil z dela, srečal starega prijatelja, ki je molil za moža. Tako sem mu razložil vse stvari, zato mi je rekel, da je edini način, da lahko vrnem moža nazaj, da obiščem čarovnika za črkovanje, ker mu to resnično uspeva. Tako nikoli nisem verjel v urok, vendar nisem imel druge izbire, kot da sledim njegovim nasvetom. Nato mi je dal e-poštni naslov doctorigbinovia93@gmail.com voznika pravopisa, ki ga je obiskal. Tako sem naslednje jutro poslal e-poštno sporočilo na naslov, ki mi ga je dal, in črkovalka črkovanja mi je zagotovila, da bom naslednji dan dobila moža. Kakšna čudovita izjava! Nikoli si nisem mislil, da je govoril z mano in mi povedal vse, kar moram storiti. Naslednje jutro me je tako presenetljivo poklical mož, ki me zadnjih 7 mesecev ni klical, da bi me obvestil, da se vrača. Kako fantastično! Tako se je vrnil isti dan in se z veliko ljubezni in veselja opravičil za svojo napako in za bolečino, ki jo je povzročil meni in našim otrokom. Potem pa je bil od tega dne najin odnos močnejši kot prej, zato bi ti svetoval tam, če imaš težave, da ga vzpostavi stik s WhatsApp-om na +2348144480786 Je človek, ki mu zaupate ...
robi

2019-10-13 13:53:38


ojaja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Dokumenti. Tanja Žagar in Miki Šarac na isti dan v isti stolpnici kupila vsak svoje stanovanje.