objavi na
pozareport.si
forum
Fotografije albuma - Neimenovan album
Po naših informacijah si Boris Koprivnikar intenzivno pripravlja teren za prevzem funkcije predsednika uprave Telekoma Slovenija.
Luka Mesec bo nadpredsednik vlade in poslanec v eni osebi ...
Violeta Tomič je bila kazensko ovadena zaradi finančnih nepravilnosti pri volilni kampaniji, kar je ugotovilo tudi računsko sodišče ...
Luka Mesec je tudi izumitej nove fraze slovenske politične scene: stabilna manjšinska vlada?!
Marjan Šarec (desno Luka Mesec, tako imenovani koordinator Levice) si želi postati predsednik vlade, za vsako ceno, četudi samo za pet mesecev.
Med štirimi prijavljenimi za funkcijo direktorja oziroma direktorice TV Slovenija je tudi Katja Šeruga.
Luka Mesec in Dejan Židan med pogajanji o novi vladi. Pri tem zanimivo, da je Židan prišel na sedež Levice, in ne obratno, čeprav so Socialni demokrati na volitvah dobili več poslancev kot Levica.
Marjan Šarec po sobotnih koalicijskih pogajanjih - pred novinarji, ki pa skoraj nič ne poročajo, kaj se dogaja za zaprtimi vrati.
Andrej Plenković in Miro Cerar. Tožbo zoper Hrvaško je Cerarjeva vlada vložila v času, ko so naši sosedje, zaradi svetovnega prvenstva v nogometu, na višku ponosa in arogance.
Marjan Šarec med pogajanji in usklajevanji ne more brzdati svojih koleričnih izpadov. Po pripovedovanju virov je bilo najhuje to sredo.
Marjan Šarec in Dejan Židan. Tudi na levi bi raje tehničnega mandatarja, ne pa Šarca.
Borut Pahor - očitno - dela na novih predčasnih volitvah.
Borut Pahor - očitno - dela na novih predčasnih volitvah.
Mojca Prelesnik je za generalno sekretarko IP pripeljala kar svojo sodelavko iz državnega zbora.
6. julija 2018, prvi narok: Uroš Rotnik in odvetnik Mitja Jelenič Novak na okrožnem sodišču v Celju.
Bilo je maja, 2010, zgodba Teš 6: Uroš Rotnik (Termoelektrarna Šoštanj), Milan Medved (Premogovnik Velenje), Borut Pahor, takrat predsednik vlade, in Borut Meh, prvi ćlovek Holdinga slovenske elektrarne.
Tako sta Stojan Petrič in njegov Kolektor začela pohod na Karavanke, s člankom na naslovnici Dela o turškem dumpingu. No, Kolektor je kasneje izpadel iz igre.
Predor Karavanake. Graditi morajo Slovenci?!
več slik