objavi na
pozareport.si

forum

Fotografije albuma - Neimenovan album
Janković in Arsenovič skupaj v Mariboru
Nazadnje je ta država doživela monetizacijo proračuna, ko je Socialistična republika Srbija pod vodstvom Slobodana Miloševića vdrla v Narodno banko Jugoslavije in si prisvojila devizne rezerve tedanje centralne banke.
Slišati je, da želijo Šarčevi spremeniti Jamnikov zakon o Modri zavarovalnici, potem pa zamenjati nadzorni svet in - Boruta Jamnika (na sliki levo, desno pa Rudolf Skobe).
Milko Novič in njegov odvetnik Jože Hribernik med včerajšnjo dramatično razglasitvijo oprostilne sodbe
Vir: Nacional
Marjan Šarec je na slovenski politični sceni trenutno populist številka 1.
Ko je Šarec uvidel, da je njegova agenda s Pop TV tako rekoč medijsko razkrinkana, da znotraj Evropske unije za to zgodbo ni prav nobenega posluha, še huje, slišati je celo norčevanje, da se začenja govoriti tudi o parlamentarni preiskovalni komisiji, ki naj bi preiskovala morebitno zlorabo Sove v politične namene, in da je prvič zadišalo po njegovem odstopu, po njegovi zamenjavi, je začel zgodbo takoj umirjati in se vleči ven.
Vir: Twitter
Irena Joveva izgublja proti Andreju Dočinskemu.
Jernej Sekolec (na sliki v sredini), ki je po prvem izbruhu prisluškovalne arbitražne afere za nekaj časa izginil neznano kam, zdaj živi v Združenih državah Amerike kot upokojenec.
Zemljevid razmejitve Piranskega zaliva, kot jo je določilo Arbitražno sodišče, junija 2017.
Prevladujoči položaj na slovenskem medijskem tržišču Pro Plus v veliki meri dolguje slovenski politiki, ki je za Pop TV in Kanal A znala vedno pravilno in pravočasno poskrbeti.
Prihajajo medijski sodniki ...
Vir: Dnevnik
več slik