objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Petek, 25. oktober 2019 ob 06:55

Pisni dokazi: direktor Sove laže ali pa mu na Sovi nič ne povedo. Iz Knovsa na mizo Damirju Črnčecu in novinarjem Pop TV.
Glede na vse doslej objavljeno je tudi bolj ali manj že jasno, da je - v tej trilerski zgodbi Lepe N., suma zlorabe oblasti in Sove - prav župan Škofljice Ivan Jordan med tistimi, ki "v rokah držijo Marjana Šarca" ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Naše včerajšnje razkritje, da naj bi Lepo N. na Sovi zaposlili brez "varnostne preverke", torej brez ustreznega varnostnega preverjanja (vir), nedavni intervju z direktorjem Sove Rajkom Kozmeljem v reviji Mladina (ja, gre za tisti intervju, po katerem je Matjaž Han, vodja poslanske skupine Socialnih demokratov, cinično dejal, da zdaj samo še čakamo, da se bo Kozmelj pojavil na jumbo plakatih ...), se že uvršča med pisne dokaze o tem, da direktor Sove laže ali pa mu na Sovi - podrejeni - nič ne povedo.

No, oboje je velika katastrofa, ena večja od druge.

ZASAČEN!

Kozmelj je namreč za Mladino med drugim izjavil, da "ob podpisu pogodbe o zaposlitvi ni vedel, kdo je ta oseba, ni vedel, koga pozna, niti da pozna predsednika vlade?!":

Vir: Mladina, številka 42, 18.10.2019, stran 34 Vir: Mladina, številka 42, 18. 10. 2019, stran 34

Toda če bi Lepa N. šla skozi resno varnostno preverjanje, bi Sova zlahka ugotovila vse to, kar našteva Kozmelj, ne nazadnje smo mi na tem portalu in v oddaji Faktor na TV3 praktično vse o N. H. izvedeli v pičlih nekaj dneh, pa niti približno nimamo takšnih vzvodov in resursov, kot jih ima Sova. Takšni amaterji v tej tajni službi pa spet niso! Nemogoče je namreč, da Sova pri varnostnem preverjanju N. H. ne bi izvedela, da Lepa N. zasebno pozna Marjana Šarca, če o tem obstajajo celo videoposnetki na spletu?! In hkrati je nemogoče, da Sova po varnostnem preverjanju o tem, da kandidatka za novo službo na Sovi tako dobro, celo zasebno pozna predsednika vlade Marjana Šarca, ne bi nemudoma obvestila direktorja Sove Kozmelja?! To sodi že med čisto znanstveno fantastiko in je povsem nerealno.

Zato lahko trdimo naslednje: direktor Sove Rajko Kozmelj laže, ko pravi, da ob podpisu pogodbe o zaposlitvi N. H. o njej ni nič vedel. Ali pa mu podrejeni na Sovi nič ne povedo!

Vse to seveda velja ob špekulaciji, da so na Sovi pred zaposlitvijo korektno opravili varnostno preverjanje Lepe N. Ker pa naši viri zatrjujejo, da tega preverjanja ni bilo, sledi logično sklepanje, da so Lepo N. na Sovi zaposlili brez varnostnega preverjanja zato, ker je tako naročil predsednik vlade Marjan Šarec. Kar posledično pomeni, da je Šarec - zaradi Lepe N. - zlorabil oblast in Sovo. Rajko Kozmelj pa se takšnimi lažmi samo še hitreje potaplja.

JORDAN V ROKAH DRŽI ŠARCA

Na podlagi naših včerajšnjih razkritij nekaterih podrobnosti očitno zapletenega odnosa med Lepo N. in županom občine Škofljica Ivanom Jordanom, kjer naj bi tisti tipi iz podzemlja, ki naj bi v imenu N. H. izsiljevali Jordana (vir), lahko bili celo prikriti agenti Sove (?!), naj bi v prihodnjih tednih, ko se župan Jordan vrne iz Kitajske, prišlo do zaslišanja Jordana pred parlamentarno komisijo za nadzor nad obveščevalnimi in varnostnimi službami (Knovs). In glede na vse doslej objavljeno je tudi bolj ali manj že jasno, da je - v tej trilerski zgodbi Lepe N., suma zlorabe oblasti in Sove - prav župan Jordan med tistimi, ki "v rokah držijo Marjana Šarca" ...

ŠAREC ŠE VEDNO MOLČI!

				Marjan Šarec			Marjan Šarec

Mimogrede, predsednik vlade Marjan Šarec že tri dni ne odgovori na naše vprašanje, kdaj in kje sta se nazadnje srečala z Lepo N.?!

AGENTKA NA KNOVSU

In ko smo že pri Knovsu: po naših informacijah na dan prihajajo dokazi, da naj bi zdaj že bivša sekretarka te komisije Marinka Bogolin res tajno delala za Sovo in da so se vse zaupne zadeve iz Knovsa takoj znašle na mizi Šarčevega državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca, prek njega pa pri novinarjih Pop TV, občasno pa tudi na Planet TV, kar dokazujejo številne podrobnosti. To je neuradno že potrjeno in zato tudi takojšnji medijski spini - potem ko je Matej Tonin, predsednik Knovsa in Nove Slovenije, zamenjal omenjeno gospo - o kakor sporni zaposlitvi nove sekretarke Knovsa iz vrst SD.

TOTALNA VOJNA KABINETA PREDSEDNIKA VLADE ...

V kontekstu medijskih spinov in dimnih zaves, ki jih kabinet predsednika vlade - prek provladnih in dirigiranih medijev - vsakodnevno spušča v javnost, si velja prebrati tudi naslednji komentar na spletnem portalu Domovina.je: Totalna vojna ali Šarčev preboj na Menini planini.

Poglejte si tudi zadnjo oddajo #Faktor.com na TV3:

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Kozmelj sova marjan šarec damir crnčec Ivan Jordan NH KNOVS matej tonin Matjaž Han Socialni demokrati

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-13 09:27:26


Opravilno nesposobnost Slovenije, tako tudi vojske in policije, EU rešuje na način, da sprejema Hrvaško v področje Schengna. Za dom spremni, nikoli niso bili tako močni na zunanjem področju. EU jim zaupa, v tem kontekstu bosta razbremenjeni tudi avstrijski in italijanski vojski ter policiji...Po logiki razmišljanja bedastega predsednika Srbije, Vučiča, ki ob vsaki nepriliki na pomoč kliče Ruse in Kitajce, bi lahko delovali tudi prismojeni Erjavec, aktualna vlada in ne preveč bistri Kličko slovenske politike, Črnčec. Torej, lahko razpustijo še tisto malo slovenske vojske in tam zaposlujejo prijatelje in svoje priležnice. Nemškega okupatorja namreč ne bo v te kraje. Od njega smo danes močno odvisni ; v bistvu nas le Nemčija še drži pri življenju. Kakšen divjak z juga bo sicer še zataval preko Kolpe v te kraje, a to je za politiko poglavnika iz Murgel, kateremu Slovenija kot država, nikoli ni bila intimna opcija, vedno in zgolj le dobrodošel podatek. Tovariš Milan bolj sovraži Slovence kot jaz čefurje. Zločin, ki ga izžarevajo njegove oči, ni potešen in še vedno željan krvi. Od karizme, ki jo oddaja ostareli gospod, so vaški posebneži iz spremstva predsednika vlade padali v trans in potrebovali psihiatrično pomoč. V času, ko je Šarec dobival inštrukcije za mesto, kamor ga je globoka država predvidela...Erjavec ima dva pomembna aduta v smislu obrambe svojega imena; Slovenija ni pravna država in, kar je še pomembneje, zjeban je v glavo in se ga ne da sodno procesuirati. Človek je obtičal na nivoju prerekanja okrog pralnega stroja, za katerega ne ve, da ne sodi na skupni hodnik sostanovalcev v bloku ali odpisa kazni zaradi uporabe mobilnega telefona med vožnjo, s katerim tepka, ministrova hči, ogroža ostale udeležence v prometu...Ker sem iz Šmarce, kot Pečečnik ; morda bo sovaščan oddal ponudbo tudi za nakup slovenske vojske. Bil bi boljši minister kot pilot.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Pisni dokazi: direktor Sove laže ali pa mu na Sovi nič ne povedo. Iz Knovsa na mizo Damirju Črnčecu in novinarjem Pop TV.