objavi na
pozareport.si

forum

Požareport

Sobota, 2. november 2019 ob 06:14

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!
Postavili smo ji 17 relevantnih vprašanj, med njimi tudi tisto, na katerega predsednik vlade Marjan Šarec še vedno noče odgovoriti: kdaj in kje sta se nazadnje srečala ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nataša Hribar na prvi javno objavljeni fotografiji po izbruhu afere Lepa N. - Sova

Minulo sredo dopoldne se je avtor teh vrstic kot prvi in edini novinar doslej neposredno pogovarjal z Natašo Hribar(*1), "prijateljico" predsednika vlade Marjana Šarca na Sovi, eno od ključnih akterk razvpite afere Lepa N. - Sova, ki že štiri tedne, od 30. septembra dalje (vir), zaradi suma zlorabe oblasti in obveščevalne službe polni prve strani slovenskih medijev in je na vseh zadnjih anketah javnega mnenja povzročila strm padec vlade in Liste Marjana Šarca.

Pogovor je potekal prek mobilnega telefona, ob 10.40., trajal je slabo minuto:

Hribarjeva nam je dejala, da je v slabem zdravstvenem stanju, ni pa želela povedati, ali dela ali je na bolniški. Naših vprašanj po telefonu ni želela komentirati, češ da se slabo počuti, je pa privolila v to, da ji vprašanja pošljemo pisno, in dodala, da bo nanje "mogoče" odgovorila. Prosili smo jo, da to stori do včeraj, petka zvečer, do 17.00., vendar nam odgovorov (še) ni posredovala.

Pisno pa smo ji posredovali naslednja vprašanja:

17 RELEVANTNIH VPRAŠANJ ZA NATAŠO HRIBAR

1 Kako bi opisali vajin odnos s predsednikom vlade Marjanom Šarcem?

2 Kako komentirate informacije oziroma govorice, da sta (bila) intimna. Je to res ali ne?

3 Ali je Marjan Šarec kadarkoli posloval tudi prek vašega statusa s. p.?

4 Ali držijo informacije, da je Marjan Šarec še kot župan občine Kamnik na podlagi vaše prošnje na kamniški občini zaposlil vašo sestrično K. K.?(*2)

5 Ali je Marjan Šarec posredoval pri vaši zaposlitvi na občini Škofljica?

6 Ali držijo informacije, da vas je župan občine Škofljica - Ivan Jordan - tako ali drugače nadlegoval? Če to drži, kako?

7 Ali držijo informacije, da ste si od Ivana Jordana sposodili denar, menda 10 tisoč evrov, ki ga niste v celoti vrnili?

8 Ali držijo informacije, da naj bi ga potem, Ivana Jordana namreč, na skrivaj posneli in izsiljevali, in to s pomočjo vaših "prijateljev iz podzemlja"?

9 Če to drži, kdo so ti prijatelji iz podzemlja in ali jih res pozna tudi Marjan Šarec?

10 Kdaj in zakaj ste se odločili za službo na Sovi?

11 Ali je pri vaši zaposlitvi na Sovi posredoval Marjan Šarec oziroma državni sekretar za nacionalno varnost Damir Črnčec?

12 Ali poznate Damirja Črnčeca?

13 Od kdaj in kako poznate direktorja Sove Rajka Kozmelja?

14 Ali ste vedeli, da vas zasleduje zasebni detektiv, ki ga je najela občina Škofljica?

15 Kdaj in kje ste se nazadnje srečali z Marjanom Šarcem?

16 Kako komentirate afero Lepa N. - Sova?

17 Ali nameravate - tej aferi navkljub - nadaljevati svojo kariero v Sovi?

Če bomo odgovore gospe Nataše Hribar vendarle prejeli, jih bomo seveda tudi nemudoma objavili.

*1 Na portalu tokrat prvič objavljamo polno ime in priimek agentke Sove Nataše Hribar, saj je bilo njeno ime že prej javno razkrito v drugih medijih. Ko je tajni podatek enkrat razkrit, pa ni več tajen.

*2 Ime in priimek sta znana uredništvu, uradno pa njeno zaposlitev še preverjamo. Nataša Hribar tega ni zanikala.

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Rajko Kozmelj Nataša Hribar NH sova marjan šarec Ivan Jordan damir crnčec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-11-13 09:27:26


Opravilno nesposobnost Slovenije, tako tudi vojske in policije, EU rešuje na način, da sprejema Hrvaško v področje Schengna. Za dom spremni, nikoli niso bili tako močni na zunanjem področju. EU jim zaupa, v tem kontekstu bosta razbremenjeni tudi avstrijski in italijanski vojski ter policiji...Po logiki razmišljanja bedastega predsednika Srbije, Vučiča, ki ob vsaki nepriliki na pomoč kliče Ruse in Kitajce, bi lahko delovali tudi prismojeni Erjavec, aktualna vlada in ne preveč bistri Kličko slovenske politike, Črnčec. Torej, lahko razpustijo še tisto malo slovenske vojske in tam zaposlujejo prijatelje in svoje priležnice. Nemškega okupatorja namreč ne bo v te kraje. Od njega smo danes močno odvisni ; v bistvu nas le Nemčija še drži pri življenju. Kakšen divjak z juga bo sicer še zataval preko Kolpe v te kraje, a to je za politiko poglavnika iz Murgel, kateremu Slovenija kot država, nikoli ni bila intimna opcija, vedno in zgolj le dobrodošel podatek. Tovariš Milan bolj sovraži Slovence kot jaz čefurje. Zločin, ki ga izžarevajo njegove oči, ni potešen in še vedno željan krvi. Od karizme, ki jo oddaja ostareli gospod, so vaški posebneži iz spremstva predsednika vlade padali v trans in potrebovali psihiatrično pomoč. V času, ko je Šarec dobival inštrukcije za mesto, kamor ga je globoka država predvidela...Erjavec ima dva pomembna aduta v smislu obrambe svojega imena; Slovenija ni pravna država in, kar je še pomembneje, zjeban je v glavo in se ga ne da sodno procesuirati. Človek je obtičal na nivoju prerekanja okrog pralnega stroja, za katerega ne ve, da ne sodi na skupni hodnik sostanovalcev v bloku ali odpisa kazni zaradi uporabe mobilnega telefona med vožnjo, s katerim tepka, ministrova hči, ogroža ostale udeležence v prometu...Ker sem iz Šmarce, kot Pečečnik ; morda bo sovaščan oddal ponudbo tudi za nakup slovenske vojske. Bil bi boljši minister kot pilot.

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. Pogovarjali smo se z Natašo Hribar, Šarčevo "prijateljico" na Sovi. Kaj nam je povedala in česa ne?!