objavi na
pozareport.si

forum

2007 Pozareport

Torek, 8. maj 2007 ob 22:04

Kmalu odprt gostinski vrt na Prešernovem trgu
Ljubljanski župan Zoran Janković zaradi izbire podjetja Seam ne pričakuje pritožb
2007 Pozareport

Odpri galerijo

Na ponovljenem razpisu Mestne občine Ljubljana (MOL) za oddajo javne površine za gostinski vrt na Prešernovem trgu je razpisna komisija izbrala ponudbo podjetja SEAM, ki bo MOL za petletni najem te lokacije plačal 1,05 milijona evrov. Kot je pojasnil župan Zoran Jankovič, so bili pogoji ponovljenega razpisa jasni, vse štiri ponudbe pa popolne, zato pritožb ostalih treh ponudnikov ne pričakuje. Gostinski vrt na Prešernovem trgu bo tako postavljen najpozneje 12. junija.
Rok za pritožbe se bo iztekel 11. maja, v treh dneh po pravnomočnosti odločbe
mora izbrani ponudnik plačati ponujeni znesek na račun MOL. Tako naj bi bil gostinski vrt postavljen  najpozneje do 12. junija, ko se izteče pogodbeni rok. Po besedah direktorice izbranega podjetja SEAM Darje Hajderpašič, imajo opremo že pripravljeno in želijo gostinski vrt odpreti že do konca meseca.

Na razpis za oddajo javne površine za gostinski vrt na Prešernovem trgu so se prijavili še Terra Australis, ki je ponudilo 580.000 evrov, Gama trgovina 607.000 evrov, SEAM 1,05 milijona evrov in Uroš Mušič 537.000 evrov.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Zoran Jankovič Darje Hajderpašič Uroš Mušič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Hugo Flander

2019-10-23 15:29:27


Če koga glih zanima: STRATEŠKO RAZVOJNO INOVACIJSKO PARTNERSTVO TRAJNOSTNI TURIZEM VSEBINSKO POROČILO II. faza projekta od 08.08.2017 do 30.10.2018 Oktober 2018 TGZS in SRIPT od države pričakujeta podporo pri razvoju turistične branže #Izbrali smo odlične, uveljavljene in priznane strokovnjake na svojih področjih, ki se uspešno povezujejo in sodelujejo s člani SRIPT-a. To so: dr. Maja Maravić Uran, dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec</b>, Rebeka Koncilja, Jana Apih,itd. Vse navedene osebe so tudi člani koordinacije SRIPT.V primerjavi s preteklim obdobjem smo izvedli izrazito večje število (nad 65)proaktivnih delovnih sestankov z njimi na sedežu njihovih podjetij, zavodov, na sedežu nosilca projekta TGZS in na sedežu članov SRIPT, podjetij.# #Poleg zaposlenih na TGZ so člani koordinacije bili tudi strokovnjaki s področij razvoja po prioritetnih fokusnih področjih po SPS (zunanji izvajalci): dr. Maja Maravić Uran , dr. Boštjan Brumen, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, Jana Apih, dr. Emil Juvan, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> Rebeka Koncilja in številni drugi strokovni sodelavci.# #Aktivno so sodelovali tudi zunanji strokovni sodelavci: dr. Boštjan Brumen, dr. Maja Uran Maravić, dr. Ljubica Knežević Cvelbar, <b>dr. Aleksandra Pivec,</b> dr. Emil Juvan, dr. Nevenka Cukjati, Jana Apih, Rebeka Koncilja.Vsi so tudi člani koordinacijskega telesa SRIPT-a, s katerimi smo dodatno in predhodno izvedli redne, številčne delovne sestanke in posvetovanja

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kmalu odprt gostinski vrt na Prešernovem trgu