objavi na
pozareport.si

forum

2014 Pozareport

Ponedeljek, 3. november 2014 ob 10:28

Govorice. Groznik zapušča Pivovarno Union, bo nov minister za gospodarstvo?
Prvi finančnik Gorenja Peter Groznik nepričakovano zapušča nadzorni svet Pivovarne Union in morda tudi Pivovarne Laško. Priprava terena za ministrsko funkcijo ali Slovenski državni holding ...?!
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Peter Groznik, prvi finančnik in član uprave Gorenja, je po naših zanesljivih informacijah minuli konec tedna obveščal nekatere svoje sodelavce, da zapušča nadzorni svet Pivovarne Union. Razlogi za njegov nenadni odhod sicer še niso znani, prav tako se (še) ne ve, ali bo Groznik odstopil tudi kot član nadzornega sveta Pivovarne Laško.

MINISTER ZA GOSPODARSTVO ALI NA DRŽAVNI HOLDING?!

Po nekaterih informacijah, ki jih pri Grozniku in vladi Mira Cerarja še nismo uspeli preveriti, bi to lahko pomenilo tudi "pripravljanje terena", da Peter Groznik postane novi minister za gospodarstvo.
Spomnimo, Groznik je bil pred časom na ljubljanski ekonomski fakulteti asistent sedanjega ministra za finance Dušana Mramorja, možno pa je tudi, pravijo naši viri, da bi ga Dušan Mramor lahko pripravljal za eno od bodočih funkcij v Slovenskem državnem holdingu.
Po navedbah naših virov prav tako ni izključeno, da gre za kakšno "kadrovsko kombinacijo" predsednika uprave Gorenja Franja Bobinca.

... NA KONCU PA NA NLB

Kmalu po objavi članka pa je postalo jasno, zakaj je Groznik zapustil Piovarno Union. Iz Nove ljubljanske banke so sporočili, da je odstopil član ter nekdanji predsednik nadzornega sveta NLB France Arhar, na danes sklicani ter izvedeni skupščini banke pa je država kot edina lastnica za novega člana nadzornega sveta NLB postavilaPetra Groznika.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Peter Groznik Mira Cerarja Dušana Mramorja Franja Bobinca france arhar Petra Groznika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Govorice. Groznik zapušča Pivovarno Union, bo nov minister za gospodarstvo?