objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 14. januar 2015 ob 06:55

Maša Kociper zapušča sodišče. Menda tudi zaradi prenizke plače
Po navedbah naših virov naj bi začela delati na sedežu Zavezništva Alenke Bratušek, Kociprova pa pravi, da bo najverjetneje šla v odvetniško pisarno svojega moža Andreja Rauterja
Bojan Požar

Odpri galerijo

Maša Kociper, nekdanja poslanka in podpredsednica Zavezništva Alenke Bratušek, zapušča svojo službo mediatorke na ljubljanskem okrožnem sodišču in odhaja drugam, predvidoma v odvetniško pisarno svojega moža Andreja Rauterja. To nam je Kociprova potrdila že v ponedeljek, a je hkrati zavrnila govorice, da naj bi se tako ali drugače, morda tudi samo pogodbeno, zaposlila na sedežu stranke ZaAB.
Po naših informacijah naj bi službo na sodišču zapuščala tudi zaradi prenizke plače. Odpoved naj bi dala že včeraj, česar nam Kociprova sicer ni niti potrdila niti zanikala.
Čeprav Maša Kociper, ki jo po Ljubljani videvajo v elegantnem avtomobilčku znamke Smart, zanika, da naj bi začela uradovati na sedežu stranke, se nekaj očitno dogaja. Več različnih virov znotraj stranke namreč pravi, da bo Kociprova delala vsaj pogodbeno, možnost "profesionalizacije njene podpredsedniške funkcije" pa dopušča tudi vodja poslanska skupine ZaAB Jani Möderndorfer.
Viri, ki napovedujejo njen prihod na sedež stranke, so tudi zelo ogorčeni, češ - vodstvo stranke odpušča mlajše sodelavce, da bi sprostili finančna sredstva za pogodbo z Mašo Kociper. In to samo zato, ker sta s predsednico stranke ZaAB Alenko Bratušek veliki prijateljici.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Alenka Bratušek Maša Kociper Andrej Rauter jani möderndorfer ZaAB Stranka Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-26 10:06:41


Šarčeva vlada je sinonim ravno za takšne posebneže, nastopače in primitivce kot je princ v beli obleki, na beli vespi. Ljubi nedolžnost beline, čeprav se zdi, da je v življenju vseeno pojedel preveč kislega mleka Zato me čudi to strahospoštovanje vladajočega, ki veje iz članka v smislu, takšnih kot je Vizjak pač v stranki visokih standardov ne podpirajo in niso primeren kader zanje. Morda res, tipom kot je Vizjak je denar preveč stopil v glavo in jim zamračil um, ne znajo se primerno vesti, zato povzročajo škodo vsem tistim, ki se tudi mastijo v državnih institucijah in na milijonskih projektih. Serpentinšek, recimo, je vedno in še danes zanika, da bi se dobival s Kučanom, čeprav so mu vaški fantje iz spremstva padali v trans in nezavest ter potrebovali psihiatrično pomoč od karizme in vsemogočnosti botra. Vizjak se je, nasprotno, hvalil s tem, da je sedel za isto mizo s tistim, ki odloča o življenju in smrti v deželi na napačni strani Alp. Sam bistvene razilke med modeloma, učečima se visoke politike pri istih mentorjih , ne vidim in poudarjam, da je Vizjak, glede na kadrovsko zasedbo LMŠ-ja, dober, najboljši kader za njih, pobrane s ceste, za potrebe, že vnaprej določene vladajoče stranke...Kalacunka, pa tudi kakšna, ki jo Telekomov kandidat prevaža naokrog z vespo ali maseratijem, me utrjuje v prepričanju, da tisto ni samo šala ali vic, kot je nekoč dejal nekdo ob šanku, da je torej ženska le okras okrog pičke. Ta na sliki, definitivno. Frajer se lepi na takšne. Ni lepotec, ima pa keš.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Maša Kociper zapušča sodišče. Menda tudi zaradi prenizke plače