objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 18. januar 2015 ob 07:32

Par meseca. Viceguvernerka Banke Slovenije in bivši spremljevalec Tine Maze
Michael Toš Tosch je medijsko zaslovel pred devetimi leti, ko se je razvedelo za njegovo zvezo s smučarsko prvakinjo, zdaj pa se je zaradi Mejre Festić preselil iz Avstrije v Ljubljano
Bojan Požar

Odpri galerijo

Mejra Festić in Tosch na Bobu leta. Na sliki desno pa z Boštjanom Jazbecem v Banki Slovenije.
Zasebni par meseca, če ne celo leta, (bo)sta viceguvernerka Banke Slovenije Mejra Festić in multimedijski performer ter prevajalec Michael Toš Tosch, znan tudi kot brat igralca in stand up komika Tadeja Toša ter nekdanji intimni spremljevalec smučarske prvakinje Tine Maze.
Po naših informacijah sta poročena, zaradi viceguvernerke se je Michael Toš Tosch, doma iz Ptuja, tudi preselil iz Avstrije v Ljubljano, prvič pa sta se "javno pokazala" na včerajšnji prireditvi časopisa Večer Bob leta 2014 v mariborskem gledališču. Po ocenah poznavalcev je viceguvernerka "vsaj nekaj let starejša" od Toscha.
Michael Toš Tosch je medijsko sicer "zaslovel" leta 2006, ko se je razvedelo za njegovo zvezo s Tino Maze. Razšla sta se že leto dni pozneje, očitno precej na trdo. Tosch, ki so ga -  po naših zanesljivih informacijah, takrat zelo sovražili na Smučarski zvezi Slovenije in starši Tine Maze, pa je na Facebooku objavil, da "ona (Tina Maze) in njena familija gredo preko trupel. Povem iz prve roke ..."
In zanimivo, Mejro Festić je za viceguvernerko banke Slovenije imenoval prejšnji predsednik republike Danilo Türk, čigar šefinja kabineta je bila Mojca Seliškar Toš, ljubljanska sorodnica Tadeja in Michaela Toša.
Več o Mejri Festić si preberite tukaj

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Mejra Festić Michael Toš Tosch tadej toš Tina Maze bob leta Smučarska zveza Slovenije Mojca Seliškar Toš Danilo Tuerk Danilo Türk viceguverner banke slovenije

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

igor hauptman

2019-07-15 20:21:11


Takole, Istok Potočnik glede dokazov o neprimernosti bankirja za direktorski stolček na MK. Kandidat mora v postopki izbire predložiti dokaze le o tem, da izpolnjuje razpisne pogoje, med drugim dokazilo o nekaznovanosti. Požarju za oceno, za kakšnega kandidata gre ni potrebno predlagati prav nobenih dokazov. O njegovi primernosti je mogoče soditi predvsem na podlagi dosedanjih referenc, ki očitno izhajajo predvsem iz bančništva. O teh referencah pa lahko le ugibamo. Če mene vprašate, seveda me ne bo nihče, so le te že zaradi njegovega položaja v času kopanja enormne bančne luknje ( že druge v 20. letih) nadvse sporne. Da ni prav nič odgovoren zanjo se lahko pohvali, kot tudi vsi ostali bančniki v vseh bankah, ki so jih sanirali slovenski davkoplačevalci. Niti eden od njih ni pravnomočno obsojen zaradi nevestnega dela, kar zaradi nenormalno visokih dokaznih standardov v naši kazenski zakonodaji ni prav nič izjemnega. Je pa zaradi tega izjemna naša država.Da gre za spornega kandidata je jasno tudi iz tega, da je imela Šarčeva vlada do sedaj z njim očitne težave. O poteku postopka zoper Iztoka Gornika ne morem soditi, verjetno se v resnici do sedaj ni končal niti še preiskovalni postopek. Vendar dokler še ta ni zaključen, nekako nenaivno pričakujem, da po tem postopek ustavljen pa je popolnima neprimerno, da se o takem kandidatu vlada sploh pogovarja. In zakaj, Istok Potočnik po vašem mnenju bi moral ravno ta sporna oseba ponovno odločati o premoženju države. Ugibam. Zato ker bo nalogo opravil v interesu tistega, ki ga ves čas forsira in to ni nujno ravno minister Počivalšek. Ali pa ima toliko močnega strica, ki bo zanj pač poskrbel. Naj bo dober in poskrbi še za delavke ARUMA, zadnje metamorfoze bivše MURE, ki so ravno danes dokončno ostale brez službe. Še brezplačen nasvet. Naj gre dotični gospod za nekaj časa delat še za bančni šalter, ki ga verjetno sploh še ni videl, kot še mnogo naših "uspešnih" bančnikov.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Par meseca. Viceguvernerka Banke Slovenije in bivši spremljevalec Tine Maze