objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Ponedeljek, 19. januar 2015 ob 06:49

Spet je odpuščena. Urška Pirš res nima sreče, še najmanj pa s Perovičem
Hitra zamenjava voditeljice tabloidne rubrike Zvezde danes je edina stvar, ki jo je po svojem prihodu na Planet TV naredil novi direktor informativnega programa Tomaž Perovič
Bojan Požar

Odpri galerijo

Urška Pirš ni več voditeljica oddaje Zvezde danes, ki je od 19. decembra dalje sicer samo še vikend rubrika med informativno oddajo Danes ob sobotah in nedeljah. Kot edini voditelj oddaje je uspel obstati Nejc Simšič, zakaj se je novi direktor informativnega programa Planet TV Tomaž Perovič odločil med Pirševo in Simčičem za slednjega, ni znano, je pa dejstvo, da je Perovič že drugič odslovil - Urško Pirš. Ki očitno nima sreče, še najmanj pa s Perovičem.
Prvič se je to zgodilo na Pop TV, ko je Pirševa čez noč odletela kot voditeljica rubrike Pop In (oktobra 2008) v oddaji 24ur, namesto nje pa je Perovič pripeljal radijsko moderatorko Oto Roš.

GLEDANOST OSTAJA PRIBLIŽNO ENAKA

Bliskovita zamenjava Urške Pirš na Planet TV pa je doslej tudi edina stvar, ki jo je - po svojem prihodu na Planet TV - naredil Tomaž Perovič. Gledanost oddaje Danes pod Perovičem ostaja bistveno nespremenjena (rejtingi se gibljejo med enim in dvema odstotkoma, delež gledanosti pa med 3 in sedem odstotkov; vir: AGB Nielsen Media Research), morda je v primerjavi z lanskim decembrom celo rahlo upadla.
Planet TV tako ostaja televizija, ki rekordno hitro menjuje voditelje, urednike, oddaje in programsko shemo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urška Pirš Tomaž Perovič planet tv Nejc Simšič pop tv Pop In 24ur Ota Roš AGB Nielsen Media Research

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Spet je odpuščena. Urška Pirš res nima sreče, še najmanj pa s Perovičem