objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 28. januar 2015 ob 06:35

Urška Čepin masira še naprej, nazadnje v Trzinu. Na sodišču pa joče
Razvpita ljubljanska starleta, znana tudi kot prvi obraz Pahorjeve vlade med referendumom o pokojninski reformi, se po pričevanju klientov še vedno ukvarja s prikrito prostitucijo
Bojan Požar

Odpri galerijo

Za 2.500 evrov odškodnine se je razvpita starleta Urška Čepin na ljubljanskem sodišču pred dnevi sodno poravnala z družbo Krater Media zaradi poročanja tabloidne revije Lady, po razkritju njene prikrite prostitucije aprila 2012, ko so v javnost prišli tudi videoposnetki erotičnih masaž, ki jih je v nekem najetem stanovanju na Topniški ulici za denar izvajala Čepinova.
Urška Čepin je tožbo vložila zato, ker naj bi medijske objave o njeni prikriti prostituciji škodovale njeni "časti in dobremu imenu". Spomnimo, sprva je sploh zanikala, da je na posnetkih in fotografijah ona, potem pa je obrnila ploščo in trdila, da so ji vse to samo podtaknili. Od Krater Medie d.o.o. je sicer zahtevala bistveno več denarja, to je 7.500 evrov odškodnine in tudi poplačilo vseh sodnih stroškov, na koncu pa je pristala na trikrat manj denarja, pa še stroške svojega odvetnika mora pokriti sama.
Po odbitju vseh stroškov ji bo v žepu tako ostalo okoli tisoč evrov.

SALON V TRZINU, PRIČEVANJE KLIENTA

Medtem ko na sodišču joče, kako medijske objave hudo škodujejo njeni časti in dobremu imenu, pa Urška Čepin veselo masira naprej. Po navedbah naših virov trenutno to počne v industrijski coni Trzin, in njena masažna cena je še vedno enaka kot prej - 100 evrov na seanso.
Z imenom in priimkom njenega klienta pa tudi z navedeno mobilno telefonsko številko razpolagamo v našem uredništvu, v nadaljevanju članka pa objavljamo del (njegovega) pričevanja o prikriti prostituciji Urške Čepin.

				To je neposredno pričevanje enega od obiskovalcev nezakonitega masažnega salona v industrijski coni Trzin, kjer - po njegovih navedbah - dela tudi Urška Čepin (za povečavo klik na sliko).			To je neposredno pričevanje enega od obiskovalcev nezakonitega masažnega salona v industrijski coni Trzin, kjer - po njegovih navedbah - dela tudi Urška Čepin (za povečavo klik na sliko).
Mimogrede, ljubljanska policija je včeraj - malo pred 14. uro, na Hacquetovi ulici sredi Župančičeve jame, s spektakularno akcijo, kjer so bili vključeni tudi do zob oboroženi policijski specialci, vdrla v enega od zasebnih stanovanj ter "razbila" gnezdo nezakonite prostitucije.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Urška Čepin Krater Media industrijska cona Trzin Hacquetova ulica Zupančičeva jama prostitucija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Borislav Kosi

2019-05-21 17:28:00


Aljuš Pertinač, se povsem strinjam s teboj. Si še preveč diplomatsko umirjeno zapisal vse skupaj. Da pa sta z Bojanom Požarjem med redkimi novinarji pri nas, ki se vsaj trudijo kolikor toliko pošteno opravljati svoj posel in so pri tem tudi dokaj uspešni, se vidi tudi po komentarjih pod tem tvojim zadnjim prispevkom. Kar nekaj, še posebno anonimnih komentatorjev, "besni" in blati avtorja zapisa in njegovega kolega Bojana Požarja zaradi zapisanih, sicer dokaj poznanih dejstvih o stanju neokomunistične press-titucije pri nas, ki pa, če vsaj malo spremljaš dogajanje po svetu, ni nič kaj dosti slabše kot drugje po zahodni Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji. Vsaj minimalna verodostojnost nekaterih svetovnih medijskih hiš, kot recimo BBC, Newsweek, Spiegel, ipd., iz 70-ih in 80-ih let 20. stoletja je že zdavnaj prazgodovina. Aljušev tokratni zapis vsekakor še kako velja tudi za njih, čeprav je zunanja pojavna oblika presstitucije mogoče nekoliko drugačna. O katastrofalnem stanju pravice do obveščenosti v družbah izven zahodnega civilizacijskega kroga – mogoče z delno izjemo Japonske, Južne Koreje in Tajvana (Republike Kitajske brez pridevnika ′Ljudska′) – pa ne bi izgubljal časa in besed. Mogoče samo to, da če sklepam tudi po stopnji smrtnosti med novinarji v Putinovi Rusiji, je uradno evropska država Rusija vsekakor civilizacijsko bližja Turčiji, celinski rdeči Kitajski ali Severni Koreji kot pa srednji in zahodni Evropi – kar pa nekako priznavajo celo nekateri ruski analitiki ruske zgodovine in ruske mentalitete. Trdijo namreč, da če samo malo popraskaš po evropski prevleki Rusije, udari ven mongolsko tatarska avtoritarna iracionalnost in grozovitost. Po mojem prepričanju niti približno ni slučajno, da so prostozidarsko jezuitski globalisti, svetovna vlada v senci, "zaupali" začetek krvavega marksistično komunističnega eksperimenta v praksi prav ruskim levičarjem. Če hoče resnična svetovna vlada v senci uspeti s svojim dolgoročnim načrtom totalitarnega "novega svetovnega reda", mora postopno omejiti pretok informacij med ljudmi do polne blokade resnične obveščenosti. Pred bolj ali manj odkrito cenzuro, katero masoni poleg drugega prakticirajo v svojem učnem eksperimentu "Ljudski" republiki Kitajski, je seveda treba žabo (to je nas, prejemnike informacij) počasi in neopazno skuhati/obdelati s spremembo novinarstva v presstitucijo. Sestavni del projekta je vsekakor med drugim tudi že vse od začetka svetovnega spleta bombardiranje njegovih uporabnikov z nepregledno količino bolj ali manj zavestno ustvarjenih protislovnih informacij, kjer poleg plačanih anonimnih spletnih "trolov" obilno sodelujejo tudi presstituti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Urška Čepin masira še naprej, nazadnje v Trzinu. Na sodišču pa joče