objavi na
pozareport.si

forum

Petek, 6. februar 2015 ob 12:52

Trebušak in Nuša Lesar na Kanalu A. Ojej, tako mladi, pa že taki previranti
Bojan Požar

Odpri galerijo

Uredništvo informativne oddaje Svet na Kanalu je včeraj - med oddajo - pripravilo tudi daljši prispevek ob 8. rojstnem dnevu te oddaje. Vse lepo in prav, če ne bi omenjeni prispevek popolnoma, ampak res popolnoma zamolčal "izumitelja", ustanovitelja in prvega (odgovornega) urednika oddaje Svet na Kanalu - Bojana Travna, poleg njega pa še vse dosedanje voditelje oddaje, od Lili Žagar do Marka Potrča, da o Urošu Slaku sploh ne govorimo.

IZBRISANI, ZRETUŠIRANI

Travna, Žagarjevo, Potrča in Slaka ... v prispevku niso omenili niti z eno samo besedico, iz čisto vseh objavljenih posnetkov ter fotografij so jih tudi kirurško natančno izbrisali in tako dobesedno zretušurali vso dosedanjo zgodovino Sveta na Kanalu A.
Ob ogledu tega prispevka povprečno pozabljivi gledalec izve, ne samo, da dobi občutek, kako sta vseh teh osem let edini "faci" na Kanalu A:
sedanji (odgovorni) urednik in prvi voditelj oddaje Gregor Trebušak ter druga voditeljica Nuša Lesar (ki sta se dejansko zgolj "vsedla" na že utečeno Travnovo oddajo). Pa še malo Trebušakova zasebna partnerka ter novinarka Urša Žgajnar, mogoče tudi Jan Golja in tako naprej ... Celo dolgoletni novinar Sveta na Kanalu A Mirko Mayer, zdaj pač voditelj oddaje Danes na Planet TV, ni omenjen
Link je ... tukaj, prepričajte se tudi sami! Človeku gre skoraj na bruhanje.
Ojej, tako mladi medijci, pa že tako veliki previranti ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lili Žagar Marko Potrč Bojan Traven Uroš Slak gregor trebušak Nuša Lesar Urša Žgajnar Jan Golja Mirko Mayer

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Trebušak in Nuša Lesar na Kanalu A. Ojej, tako mladi, pa že taki previranti