objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Nedelja, 8. februar 2015 ob 07:01

Nina Osenar ni odšla samo s Planeta, ampak zapustila tudi fanta Aleksiča
Nekdanja Playboyeva nagica in televizijska voditeljica, ki prestopa na TV Slovenija, je naredila križ tudi čez - prej imenovanovo - ljubezen svojega življenja
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nekdanja Playboyeva "nagica" in televizijska voditeljica Nina Osenar ni samo - nenadoma - zapustila Planet TV in oddajo Moj dragi zmore, ampak tudi svojega, zdaj že dosedanjega zasebnega spremljevalca, novinarja Jureta Aleksiča. Če so mediji pred katkim poročali o njenem prestopu na TV Slovenija, kjer dobiva sobotno večerno oddajo, skupaj z Borisom Kobalom (mimogrede, okoli njene oddaje se utegne še marsikaj zakomplicirati, saj naj bi ji odgovorni urednik razvedrilnega programa Mario Galunič oddajo obljubil še pred iztekom javnega razpisa za prijavo zunanjih sodelavcev pri produkciji posamenih oddaj razvedrilnega programa, poleg tega se nekateri člani sveta RTV že sprašujejo, ali je Nina Osenar res edina primerna za TVS, in tudi, ali je - sicer upokojeni - Boris Kobal dobesedno aborniran na vodenje oddaj nacionalne televizije), pa je aktualni razpad njene zasebne zveze z Aleksičem, ki sta jo prej na veliko medijsko promovirala, do danes ostal prikrit.
Spomnimo. Nina Osenar in Jure Aleksič sta začela intimno prijateljevati marca 2012, ko sta se spoznala na premieri poljske romantične komedije Pisma svetemu Nikolaju, filmske uspešnice slovenskega režiserja Mitje Okorna. Nina Osenar je za tabloidno revijo Lady takrat dejala, da je "srečala ljubezen svojega življenja", Jure Aleksič, ki je "vzel stvari v svoje roke", pa je po medijih začel groziti novinarjem, da bo Osenarjeva poslej dosegljiva samo za tiste novinarje, ki o njej prijazno poročajo.

ALEKSIĆ NE KOMENTIRA, OSENARJEVA NEDOSEGLJIVA

In zanimivo, Aleksič je še pred tremi tedni za medije "igral" tiskovnega predstavnika Nine Osenar, čeprav sta se že razšla, vendar medijem tega ni povedal. Osenarjeva in Aleksič sta namreč tudi poslovno sodelovala.
Aleksič, znan predvsem kot bivši novinar tednika Mladina, je pisal scenarije za oddajo Moj dragi zmore.
Jure Aleksič nam konec zasebnega in zanesljivo tudi poslovnega razmerja z Nino Osenar včeraj ni kometiral, Osenarjeva pa ni bila dosegljiva.
Po naših informacijah naj bi sicer Nina Osenar "zapustila" Jureta Aleksiča.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nina Osenar ni odšla samo s Planeta, ampak zapustila tudi fanta Aleksiča