objavi na
pozareport.si
forum
Estrada

Nedelja, 8. februar 2015 ob 07:01

Nina Osenar ni odšla samo s Planeta, ampak zapustila tudi fanta Aleksiča
Nekdanja Playboyeva nagica in televizijska voditeljica, ki prestopa na TV Slovenija, je naredila križ tudi čez - prej imenovanovo - ljubezen svojega življenja
Bojan Požar

Odpri galerijo

Nekdanja Playboyeva "nagica" in televizijska voditeljica Nina Osenar ni samo - nenadoma - zapustila Planet TV in oddajo Moj dragi zmore, ampak tudi svojega, zdaj že dosedanjega zasebnega spremljevalca, novinarja Jureta Aleksiča. Če so mediji pred katkim poročali o njenem prestopu na TV Slovenija, kjer dobiva sobotno večerno oddajo, skupaj z Borisom Kobalom (mimogrede, okoli njene oddaje se utegne še marsikaj zakomplicirati, saj naj bi ji odgovorni urednik razvedrilnega programa Mario Galunič oddajo obljubil še pred iztekom javnega razpisa za prijavo zunanjih sodelavcev pri produkciji posamenih oddaj razvedrilnega programa, poleg tega se nekateri člani sveta RTV že sprašujejo, ali je Nina Osenar res edina primerna za TVS, in tudi, ali je - sicer upokojeni - Boris Kobal dobesedno aborniran na vodenje oddaj nacionalne televizije), pa je aktualni razpad njene zasebne zveze z Aleksičem, ki sta jo prej na veliko medijsko promovirala, do danes ostal prikrit.
Spomnimo. Nina Osenar in Jure Aleksič sta začela intimno prijateljevati marca 2012, ko sta se spoznala na premieri poljske romantične komedije Pisma svetemu Nikolaju, filmske uspešnice slovenskega režiserja Mitje Okorna. Nina Osenar je za tabloidno revijo Lady takrat dejala, da je "srečala ljubezen svojega življenja", Jure Aleksič, ki je "vzel stvari v svoje roke", pa je po medijih začel groziti novinarjem, da bo Osenarjeva poslej dosegljiva samo za tiste novinarje, ki o njej prijazno poročajo.

ALEKSIĆ NE KOMENTIRA, OSENARJEVA NEDOSEGLJIVA

In zanimivo, Aleksič je še pred tremi tedni za medije "igral" tiskovnega predstavnika Nine Osenar, čeprav sta se že razšla, vendar medijem tega ni povedal. Osenarjeva in Aleksič sta namreč tudi poslovno sodelovala.
Aleksič, znan predvsem kot bivši novinar tednika Mladina, je pisal scenarije za oddajo Moj dragi zmore.
Jure Aleksič nam konec zasebnega in zanesljivo tudi poslovnega razmerja z Nino Osenar včeraj ni kometiral, Osenarjeva pa ni bila dosegljiva.
Po naših informacijah naj bi sicer Nina Osenar "zapustila" Jureta Aleksiča.

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Zim Zelen

2018-07-22 11:10:12


slabo se nam piše
borut rojc

2018-07-18 11:09:07


* prisvojili njuno

Prijatelji

Mira žugeljSašo LapNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Njihov glavni scenarij za naprej, če ne bo strašnega preobrata: Šarec mandatar z glasovi Luke Mesca
Po enajstih urah: Nova Slovenija verjetno ne bo šla zraven, Bratuškova super-podpredsednica vlade?!
Zakulisje pogajanj. Najhuje to sredo. Prisotni viri: Šarec ga je nadiral več kot petnajst minut!
Trikotnik na Brniku. Županič, Podbregar in televizijka Katja Tratnik
Pahor dela nove volitve. Janša ne more sestaviti vlade, Šarec pa ni material za to.
Vlada toži Hrvaško, a tožbo skriva pred slovensko javnostjo?! Mediji pa tiho, poslušno.
Vedno večji pritisk: tudi na levi bi tehničnega mandatarja, namesto Šarca
Osebna izpoved: tako kadruje Mojca Prelesnik! Fiktivni razpisi, po domače.
Nina Osenar ni odšla samo s Planeta, ampak zapustila tudi fanta Aleksiča