objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 29. maj 2015 ob 07:00

Nesrečna uslužbenka. Župan Fištravec ji je dal odpoved, ona pa je storila samomor.
Elektronsko sporočilo, ki kroži po mariborski občini: Spoštovani sodelavci, ne bi se smelo dogoditi, pa se je ... Upam, da tisti, ki se čutijo ali pa so odgovorni za ..., ne bodo mirno spali.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Huda človeška tragedija je včeraj pretresla mariborsko upravo. Tajnico Krajevne skupnosti Radvanje so namreč zjutraj našli mrtvo, storila je samomor.
Po navedbah naših virov naj bi nesrečno uslužbenko zlomila izredna odpoved delovnega razmerja, ki jo je na hitro podpisal mariborski župan Andrej Fištravec.
Odpoved je uradnica dobila zato, ker je z naročilnico nakupovala v Mercatorju, čeprav je račun, potem ko je prispel na krajevno skupnost, takoj poravnala s svojim denarjem. Spomnimo, precej podoben primer se je pred časom zgodil županu Fištravcu, ki je med šopingom eno od svojih oblek plačal s službeno kartico. Župan je politično preživel, tajnica krajevne skupnosti pa je pristala na cesti, kar jo je potem pripeljalo do samomora. Za seboj je pustila dva otroka.
Potem ko se je razvedelo za njeno smrt, je med zaposlenimi na mariborski občini zaokrožilo elektronsko sporočilo, ki naj bi županu Fištravcu dalo jasno vedeti, kdo je odgovoren za smrt nesrečne uslužbenke.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nesrečna uslužbenka. Župan Fištravec ji je dal odpoved, ona pa je storila samomor.