objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 26. junij 2015 ob 06:11

Mož mariborske uradnice, ki je storila samomor: Župan Fištravec in njegovi lažejo.
Tako v pismu piše gospod Leon Slak, soprog zdaj že pokojne tajnice četrtne skupnosti Radvanje, ki je konec maja storila samomor, potem ko je na mariborski občini dobila odpoved in so jo vrgli iz službe.
Bojan Požar

Odpri galerijo

29. maja smo objavili članek o samomoru uslužbenke mariborske občine in tajnice mestne četrti Radvanje ter pisne očitke anonimnih uradnikov, da je za samomor uslužbenke kriv mariborski župan Andrej Fištravec, ki jo je iz krivdnih razlogov "vrgel iz službe". Župan Fištravec je prek svoje tiskovne predstavnice Tine Rep vse te očitke zanikal ter med drugim zapisal, da je "občina vzpostavila stik oziroma je v stiku z družino nesrečne uslužbenke".
Toda župan Fištravec in njegovi na občini lažejo, tako zdaj trdi Leon Slak, mož nesrečne mariborske uslužbenke, ki nam je v daljšem pismu pojasnil svoje trditve pa tudi posamezne prav srhljive okoliščine samomora svoje soproge Zdenke Slak. Med drugim tudi to, da je gospa izginila že 26. maja, ko naj bi šla "službeno v Ljubljano" in se "ni več vrnila domov", po njenem izginotju pa so mu na mariborski občini povedali, da Zdenka Slak ni več pri njih v službi že od 21. aprila. Na občini je bila sicer zaposlena devet let.
Celotno pismo gospoda Leona Slaka objavljamo v nadaljevanju.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Borislav Kosi

2019-05-21 17:28:00


Aljuš Pertinač, se povsem strinjam s teboj. Si še preveč diplomatsko umirjeno zapisal vse skupaj. Da pa sta z Bojanom Požarjem med redkimi novinarji pri nas, ki se vsaj trudijo kolikor toliko pošteno opravljati svoj posel in so pri tem tudi dokaj uspešni, se vidi tudi po komentarjih pod tem tvojim zadnjim prispevkom. Kar nekaj, še posebno anonimnih komentatorjev, "besni" in blati avtorja zapisa in njegovega kolega Bojana Požarja zaradi zapisanih, sicer dokaj poznanih dejstvih o stanju neokomunistične press-titucije pri nas, ki pa, če vsaj malo spremljaš dogajanje po svetu, ni nič kaj dosti slabše kot drugje po zahodni Evropi, Severni Ameriki in Avstraliji. Vsaj minimalna verodostojnost nekaterih svetovnih medijskih hiš, kot recimo BBC, Newsweek, Spiegel, ipd., iz 70-ih in 80-ih let 20. stoletja je že zdavnaj prazgodovina. Aljušev tokratni zapis vsekakor še kako velja tudi za njih, čeprav je zunanja pojavna oblika presstitucije mogoče nekoliko drugačna. O katastrofalnem stanju pravice do obveščenosti v družbah izven zahodnega civilizacijskega kroga – mogoče z delno izjemo Japonske, Južne Koreje in Tajvana (Republike Kitajske brez pridevnika ′Ljudska′) – pa ne bi izgubljal časa in besed. Mogoče samo to, da če sklepam tudi po stopnji smrtnosti med novinarji v Putinovi Rusiji, je uradno evropska država Rusija vsekakor civilizacijsko bližja Turčiji, celinski rdeči Kitajski ali Severni Koreji kot pa srednji in zahodni Evropi – kar pa nekako priznavajo celo nekateri ruski analitiki ruske zgodovine in ruske mentalitete. Trdijo namreč, da če samo malo popraskaš po evropski prevleki Rusije, udari ven mongolsko tatarska avtoritarna iracionalnost in grozovitost. Po mojem prepričanju niti približno ni slučajno, da so prostozidarsko jezuitski globalisti, svetovna vlada v senci, "zaupali" začetek krvavega marksistično komunističnega eksperimenta v praksi prav ruskim levičarjem. Če hoče resnična svetovna vlada v senci uspeti s svojim dolgoročnim načrtom totalitarnega "novega svetovnega reda", mora postopno omejiti pretok informacij med ljudmi do polne blokade resnične obveščenosti. Pred bolj ali manj odkrito cenzuro, katero masoni poleg drugega prakticirajo v svojem učnem eksperimentu "Ljudski" republiki Kitajski, je seveda treba žabo (to je nas, prejemnike informacij) počasi in neopazno skuhati/obdelati s spremembo novinarstva v presstitucijo. Sestavni del projekta je vsekakor med drugim tudi že vse od začetka svetovnega spleta bombardiranje njegovih uporabnikov z nepregledno količino bolj ali manj zavestno ustvarjenih protislovnih informacij, kjer poleg plačanih anonimnih spletnih "trolov" obilno sodelujejo tudi presstituti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Mož mariborske uradnice, ki je storila samomor: Župan Fištravec in njegovi lažejo.