objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 31. julij 2015 ob 06:32

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.
Še naprej se dela Francozinjo. Po nepreverjenih informacijah naj bi odhajajoča slovenska veleposlanica pariško službeno stanovanje med dopustom oddala ljubljanski študenti za - 100 evrov.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Iz Pariza prihaja nov milni mehurček za zunanjega ministra Karla Erjavca. Odpoklicana slovenska veleposlanica Veronika Stabej naj bi "svoje" pariško službeno stanovanje oziroma diplomatsko rezidenco oddajala študentom - za plačilo.
Po sicer še nepreverjenih informacijah naj bi Stabejeva diplomatsko stanovanje oddala za prihodnjih štirinajst dni (dva tedna), ko naj bi bila uradno na dopustu (veleposlaniški mandat ima namreč do 31. avgusta), in sicer slovenski študentki mednarodnih odnosov A. G. G. (ime in priimek sta znana avtorju teh vrstic), ki naj bi pred tem na pariškem veleposlaništvu opravljala pripravništvo. Stabejeva naj bi ji za najemnino državnega stanovanja zaračunala 100 evrov, pri čemer naj bi tudi vedela, da bo v stanovanju bivalo več študentov, saj omenjena študentka po navedbah naših virov v Pariz ne potuje sama.
Naši viri z zunanjega ministrstva pravijo, da se Veronika Stabej kljub izbruhi afere očitno še naprej dela Francozinjo in vztrajno krši pravila diplomatske službe in zunanjega ministrstva ter se finančno okorišča na račun davkoplačevalcev.
Medtem pa minister Karl Erjavec vse to banalno opravičuje z mehurčki ali napadi nasprotnikov, ki naj bi ga hoteli spodnesti z mesta ministra za zunanje zadeve, on pa se kakor ne da in ne bo odstopil ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-10-21 10:52:17


V vsaki pravni, predvsem pa normalni državi, bi to izzvenelo kot samoumevno, torej, da politik ali ustavni sodnik, ujeta na laži, odstopita. Slovenija, v kategorijo demokratičnih družb nikakor ne spada, bolj je podobna plemenski skupnosti, saj deluje po nekem, rusko-balkanskem modelu enoumja. V takšnem režimu imajo modeli kot so Acceto, morda celo Knez, končno tudi Šarec, točno določeno funkcijo. Vse je kot gledališka predstava, ki mora od dejanja do dejanja potekati tako, da ljudstvo ne zazna zadreg in blefiranja posameznih akterjev... Mafijski ustroj države je v preteklosti na ustavnem sodišču večkrat naletel na ovire in pasti, čemur se zdaj skušajo izogniti. Tako je omenjeno sodišče osvobodilo žrtve tega brezumja, v liku Janeza Janše in Milka Noviča kot tudi Kanglerja ki jih je režim okarakteriziral kot razredne sovražnike in jih je bilo na zadovoljstvo podivjane raje, potrebno uničiti ali, po besedah enega od krivosodnih krvnikov, Masleše, totalno zjebati. Tako so na omenjenem sodišču zastajali tudi projekti nedotakljivih kriminalnih zdužb, takrat pod okriljem SMC in podobno... V sedanji sestavi ustavnega sodišča je odstranjena tudi zadnja ovira na tej poti. Kriminalci in privilegiranci režima imajo tudi preko sodnih institucij, odprto avtocesto, na vsej poti svojih hudodelstev in kaznivih dejanj. Tisti, ki se bori proti tej hordi zla, konča kot slehernik, kateri vozi po cesti v napačni smeri. Zaenkrat je temu tako. Klovn sicer čuti drobne tresljaje pri svoji sto in več odstotni podpori, a bi še vedno in bo gladko zmagal na prihodnjih volitvah. Mafija ima pred sabo vsaj še sedem let brezskrbnega plenjenja in bogatenja. Vprašanje le, če se bodo žrtve te bande, ves ta čas molče in pohlevno pustile poniževati , mnoge od njih, odhajajoče v smrt. Osebno, pričakujem žrtve tudi med sovražnikovo divizijo. Poveljujoči se ne zdi povsem gladek.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.