objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 31. julij 2015 ob 06:32

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.
Še naprej se dela Francozinjo. Po nepreverjenih informacijah naj bi odhajajoča slovenska veleposlanica pariško službeno stanovanje med dopustom oddala ljubljanski študenti za - 100 evrov.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Iz Pariza prihaja nov milni mehurček za zunanjega ministra Karla Erjavca. Odpoklicana slovenska veleposlanica Veronika Stabej naj bi "svoje" pariško službeno stanovanje oziroma diplomatsko rezidenco oddajala študentom - za plačilo.
Po sicer še nepreverjenih informacijah naj bi Stabejeva diplomatsko stanovanje oddala za prihodnjih štirinajst dni (dva tedna), ko naj bi bila uradno na dopustu (veleposlaniški mandat ima namreč do 31. avgusta), in sicer slovenski študentki mednarodnih odnosov A. G. G. (ime in priimek sta znana avtorju teh vrstic), ki naj bi pred tem na pariškem veleposlaništvu opravljala pripravništvo. Stabejeva naj bi ji za najemnino državnega stanovanja zaračunala 100 evrov, pri čemer naj bi tudi vedela, da bo v stanovanju bivalo več študentov, saj omenjena študentka po navedbah naših virov v Pariz ne potuje sama.
Naši viri z zunanjega ministrstva pravijo, da se Veronika Stabej kljub izbruhi afere očitno še naprej dela Francozinjo in vztrajno krši pravila diplomatske službe in zunanjega ministrstva ter se finančno okorišča na račun davkoplačevalcev.
Medtem pa minister Karl Erjavec vse to banalno opravičuje z mehurčki ali napadi nasprotnikov, ki naj bi ga hoteli spodnesti z mesta ministra za zunanje zadeve, on pa se kakor ne da in ne bo odstopil ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.