objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 31. julij 2015 ob 06:32

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.
Še naprej se dela Francozinjo. Po nepreverjenih informacijah naj bi odhajajoča slovenska veleposlanica pariško službeno stanovanje med dopustom oddala ljubljanski študenti za - 100 evrov.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Iz Pariza prihaja nov milni mehurček za zunanjega ministra Karla Erjavca. Odpoklicana slovenska veleposlanica Veronika Stabej naj bi "svoje" pariško službeno stanovanje oziroma diplomatsko rezidenco oddajala študentom - za plačilo.
Po sicer še nepreverjenih informacijah naj bi Stabejeva diplomatsko stanovanje oddala za prihodnjih štirinajst dni (dva tedna), ko naj bi bila uradno na dopustu (veleposlaniški mandat ima namreč do 31. avgusta), in sicer slovenski študentki mednarodnih odnosov A. G. G. (ime in priimek sta znana avtorju teh vrstic), ki naj bi pred tem na pariškem veleposlaništvu opravljala pripravništvo. Stabejeva naj bi ji za najemnino državnega stanovanja zaračunala 100 evrov, pri čemer naj bi tudi vedela, da bo v stanovanju bivalo več študentov, saj omenjena študentka po navedbah naših virov v Pariz ne potuje sama.
Naši viri z zunanjega ministrstva pravijo, da se Veronika Stabej kljub izbruhi afere očitno še naprej dela Francozinjo in vztrajno krši pravila diplomatske službe in zunanjega ministrstva ter se finančno okorišča na račun davkoplačevalcev.
Medtem pa minister Karl Erjavec vse to banalno opravičuje z mehurčki ali napadi nasprotnikov, ki naj bi ga hoteli spodnesti z mesta ministra za zunanje zadeve, on pa se kakor ne da in ne bo odstopil ...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-17 08:09:24


Če bi na oblasti bila desnica, ko je bila, so omenjene televizijske hiše kar tekmovale, kdo bo naredil bolj udarni pogovorni spektakel na temo politične scene. Zdaj, ko smo spet zaplavali v režim enoumja, so kot nekoč, takšne oddaje precej moteče in zato nezaželene. Nikomur niti v starih komunističnih časih, ne bilo pretirano všeč, da bi nekdo brskal in razkrival zločine gozdnih razbojnikov, imenovanih partizani. Danes ni nič drugače, privilegiranci režima so nedotakljivi in nad vsemi zakoni, zakaj bi jim potem neki novinarji nastavljali zrcalo in postavljali neprijetna vprašanj. Nekoč dobri kadri tipa Uroša Slaka, danes veseli, da imajo službo, poročajo o novih pridobitvah v zivalskem vrtu in kulinaričnih izzivih. Servilni režimski novinarji kot je bil Slavko Bobovnik ,sta Igor Bergant, pa tisti slinasti Pucer, ustavijo vsakega, ki bi kritiziral oblast, oblastnikom pač vprašanja ljubeznivo servirajo vnaprej. Predsednik vlade je vajen tega, saj je že v srednji šoli, ko je popravljal negativne ocene, najprej dobil pravilne rezultate in šele nato naloge. Le tako mu je uspelo...V smislu ustvarjanja in lažnega vzbujanja blaginje ter pozitivizma v deželi ,televizijske hiše posiljujejo ljudi z neumnimi resničnostnimi šovi in številnimi ničvrednimi serijami tipa žlahtne štorije. Kot, da je v deželici, kjer ugaša upanje v prihodnost že med mladimi, vse lepo in prav, polno smeha in brezbrižnosti. Že Šarec kot igralec ni bil vreden pol pizde hladne vode. Mladi val slovenskih glumačev je več ali manj na njegovi ravni. So izjeme, a zelo redke. Klovni zato sledi, ki jih za sabo puščajo razbojniki, ne morejo zabrisati. Niso kot divje svinje. Te so bolj inteligentne.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Nov mehurček za Erjavca iz Pariza. Stabejeva naj bi državno rezidenco oddajala študentom.