objavi na
pozareport.si

forum

Zvezde & izjave

Četrtek, 24. september 2015 ob 06:52

Župani si želijo Hrvatice. Janković fura Danijelo, Kontič pa Jeleno Rozga.
Bralka Mojca se čudi velenjskemu županu Bojanu Kontiču, da je glavno pevsko vlogo ob nedavnem občinskem prazniku namenil hrvaški zvezdnici Jeleni Rozga, ne pa kakšnemu slovenskemu glasbeniku; vir: Planet Siol.net
Bojan Požar

Odpri galerijo

Kako to, da so na prazniku Mestne občine Velenje imeli za glavno glasbeno zvezdo hrvaško pevko Jeleno Rozga? A ni namen podobnih prireditev tudi ta, da se promovira lokalne ustvarjalce ...?
Iz pisma bralke Mojce, poslanega na Planet Siol.net, ki jo je začudilo dejstvo, da je velenjski župan Bojan Kontič - očitno po znanem vzoru ljubljanskega župana Zorana Jankovića in njegove hrvaške zvezdnice Danijele Martinović - kot osrednjo glasbeno zvezdnico nedavnega občinskega praznika (18. 9.) povabil hrvaško pevko Jeleno Rozga.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-04-23 08:03:36


Če bi vsi ti otroci, vnuki in pankrti komunizma, ki vladajo v blatnem dolu, imeli možnost obračunavanja s Prešernom in Cankarjem,živečima v današnjem času, bi tudi njiju postavili na sramotilni steber ali ju kazensko preganjali. Brez dvoma... Vsi ti, tako tudi Fabiani kot Balantič, so bili najprej mojstri svojega poklica in umetniškega opusa, šele nato vse ostalo, tudi polirično aktivisti. Aktuani predsednik vlade, ki je precej slaboumno obračunaval z likom in delom Franceta Balantiča, katere knjižnice, ki nosi njegovo ime sem tudi sam, je ravno nasprotno, potomec krvavega režima, ki mu je vseskozi odpiral vsa vrata na poti vzpenjajočega se. V smeri, v kateri koraka Slovenija, bo tudi Prešernov spomenik na tromostovju, delo kakor fašista, kmalu zamenjal tisti komunističnega zločinca iz Kumrovca ali v smislu balkanizacije dežele, očeta srbske folklore, Vuka Karadžiča. Končno s strani teh gozdnih banditov je bil dolgo zamolčan in prepovedan tudi general Maister, danes tako opevan in hvaljen... V soboto bodo tudi rdeči praznovali svojo veliko noč z malo začetnico. Dan upora . Proti komu že? Upirali so se tistim, ki danes Slovenijo še držijo nad vodo, stran od primitivnih in obubožanih balkanskih plemen. V mojih očeh bi omenjeni dan imel primernejši naziv kot dan zatiranja slovenskega naroda. Filma, golazen s vrača na jug, ne bomo videli. Morda bi iztirjenec in depresivec Anžlovar, ki so mu je režim spet dal nekaj denarja, da snema, naredil film v tej smeri, z Djurotom , Zokunom in Pešutom v glavni rolah, morda tudi Šarcem. . Umetniki. Levi fašisti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Župani si želijo Hrvatice. Janković fura Danijelo, Kontič pa Jeleno Rozga.