objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Torek, 29. september 2015 ob 06:31

Zdovcu še štiri leta in 600 tisoč evrov. Nesterović proti, zato menda zapušča zvezo.
Generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Rašo Nesterović menda interno proti Juretu Zdovcu, zato naj bi zdaj odšel k Slovanu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po naših neuradnih, vendar zanesljivih informacijah so Juretu Zdovcu na sedežu Košarkarske zveze Slovenije že podaljšali mandat selektorja članske reprezentance, in to za naslednja štiri leta. Dobil naj bi 150 tisoč evrov na sezono, skupno torej 600 tisoč evrov. Vodstvo zveze pa naj bi javnost o tem obvestilo šele po prvem novembru oziroma po sestanku organov zveze, ki formalno odločajo o selektorju članske reprezentance. Prvi novi projekt Jureta Zdovca pa so kvalifikacije za prihodnje evropsko prvenstvo leta 2017.
Pri tem je zanimivo, da naj bi bil (interno) proti podaljšanju Zdovčevega mandata generalni sekretar zveze Rašo Nesterović, ki naj bi se zavzemal za novega selektorja, tujca, menda iz Srbije. Zato Nesterović, tako naši viri, razmišlja, da bi zapustil delo na zvezi in prevzel ljubljanski klub Slovan, kot menedžer in sponzor
Spomnimo, predsednik košarkarskega kluba Slovan Miloš Paravinja, sicer nekdanji igralec Uniona Olimpije, je - kot veliko presenečenje - za strokovnega vodjo vseh klubskih selekcij pripeljal slavnega "upokojenega" trenerja Zmaga Sagadina.
Slovan, ki igra v drugi slovenski ligi, je bil včasih zamišljen kot podporni klub Uniona Olimpije, no, zadnja leta je vodstvo Uniona Olimpije za svojo kadrovsko filialo postavilo Košarkarski klub Škofja Loka.

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Mira žugeljSašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Zdovcu še štiri leta in 600 tisoč evrov. Nesterović proti, zato menda zapušča zvezo.