objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sobota, 7. november 2015 ob 06:12

Vojsko trese škandal leta. Slovenski častnik (ali celo dva) domnevno posilil ameriško častnico.
Posilstvo naj bi se zgodilo v enem od znanih ljubljanskih hotelov po uradnem sprejemu za diplomante West Pointa in drugih ameriških vojaških akademij na Ljubljanskem gradu.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Slovensko vojsko pretresa prikriti vojaško-diplomatski in kriminalni škandal leta, gre pa za informacije, ki so bile doslej strogo zaupne. Ko smo, denimo, včeraj dopoldne pristojnim v Slovenski vojski in na ministrstvu za obrambo tudi uradno posredovali nekaj vprašanj, povezanih s primerom, nam je eden od tiskovnih predstavnikov Slovenske vojske presenečeno odpisal: "Ta je pa huda ..."
Žal je zgodba resnična.
Zgodilo se je letos poleti. Ameriško veleposlaništvo je v eni od restavracij na Ljubljanskem gradu pripravilo sprejem za diplomante West Pointa in drugih ameriških vojaških akademij iz držav Srednje Evrope, častni pokrovitelj dogodka pa je bil novi ameriški veleposlanik v Ljubljani Robert Hartley.
Po doslej zbranih informacijah naj bi eden od slovenskih častnikov po sprejemu skupaj z ameriško častnico odšel v lokal Guinness Pub, kjer naj bi se zabavala (in pila) naprej. Potem naj bi jo spremljal v enega od znanih ljubljanskih hotelov, kjer naj bi se kasneje zgodilo posilstvo.
Po drugih informacijah naj bi častnico (spet domnevno) posilila dva slovenska častnika. Ameriška častnica pa naj bi, tako vsaj naši viri, posilstvo prijavila šele čez nekaj mesecev.

PREISKUJEJO: JAG, VOJAŠKI KRIMINALISTI IN PU LJUBLJANA

Primer, vsaj po naših dosedanjih informacijah, trenutno preiskujejo slovenski vojaški kriminalisti, ki naj bi ravno prihodnje dni začeli zasliševati vse vpletene častnike, predstavniki ameriškega vojaškega tožilstva JAG (Judge Advocate General) in kriminalisti Policijske uprave Ljubljana.
Da ameriške oblasti "sodelujejo pri preiskavi", nam je včeraj dopoldne uradno potrdilo ameriško veleposlaništvo v Ljubljani, za več informacij pa so nas napotili na slovenske pristojne organe.
Toda Slovenska vojska je bila z odgovorom zelo skopa, pravijo le, da je bila z "omenjeno zadevo sredi oktobra s strani PU Ljubljana, sektorja kriminalistične policije, seznanjena vojaška policija SV". In prosijo, naj se ... "za vse informacije v zvezi s primerom obrnemo na pristojno Policijsko upravo Ljubljana".

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Janez Kepic-Kern

2019-10-15 18:28:35


O KPS STALINISTIČNEM STRATEGU dr. D. - ZA PREVZEM OBLASTI . Pričevanje: leta cca 1973. sem kot ob delu šolajoči se in planinec pomagal nekemu oskrbniku neke sindikalne planinske koče v Kamniških - MARKIRATI neko novo planinsko pot. V tisti planinski koči sta se za par dni nastanila dva starejša gospoda - pardon "tavarišča" preko 6o let stara. Eden od njiju je bil malo znani,a realni STRATEG PREVZEMA STALINISTIČNO-KOMUNISTIČNE OBLASTI V SLOVENIJI - realni dr. D.. Ker je bilo tiste dni vreme v hribih nad Golnikom - slabo, smo se v koči - na toplem - veliko pogovarjali. Visoki starec dr. B. - je meni tedaj mlademu Janezu - pripovedoval, kako je med vojnama uvajal v politiko "žal" naše - najbolj znane KPS STALINISTE: ogromno malo znanih realnih detajlov, karakteristik stalinističnih KPS oseb - mi je - - povedal sam od sebe. Imel sem občutek, da se IZPOVEDUJE. BIL JE - globoko žalosten - glede vsega. Naslednje jutro so bilo po radiu nekaj neveselih pesmi klasika - V. VODOPIVCA. Dobro se spomnm, da mi je dr.D. rekel:"KO BI TA VODOPIVEC PIL KAJ DRUGEGA KOT - VODO, bi skladal manj žalostne - bolj VESELE PESMI. Janez - daj ugasni radio" TUDI STALIN KOMUNISTIČNA " STRATEGIJA" se je dr. D-ju - SKVARILA: NIHČE "STALIN-TITO- KARDELJ - KOMUNIZMA" - ni maral ! Naslednje leto - je visoki stalinistični starec dr. D - UMRL. Ker ima dr. B veliko čisto ok živečih potomcev, polnih podatkov - o dr. D.-ju - ne bom zapisal. Eden od njegovih sinov - je storil - samomor drugi pa večino življenja ni bil redno zaposlen. NE MI, NA PROSIM PISATI O KOMUNISTIČNO STALINSKIH POLIT STRATEGIJAH: globoko negativne so.
Henrik Stanjko

2019-10-15 17:54:13


Vsi govorite o "desnici".... A je SDS desnica? A je NSi desnica? So malo bolj desno usmerjeni levičarji. SIcer pa kakor ugotavljate, da na našem območju ni desne stranke... pa je, pa je nihče ne voli ali podpira, iz vedno enakih ali istih razlogov: ja pa ta je ta in ta, pa mu gre samo za denar, mu gre samo za oblast, pa ima ljubico, pa.... Vedno se najde nekaj. Ker Slovenci nismo za ekstreme, razen v športnih panogah seveda. Smo narod, ki potrpi in čaka.... v medčasu pa se znajdemo oziroma se poskušamo znajti po balkansko (kar smo se pač v peteklih desetletjih naučili a očitno še ne obvladamo dovolj teh spretnosti). Zato pa smo tam, kjer smo: ker nimamo že desetletja nihče ne udejanja naše narodne identitete (kulture,jezika,tredicije,...). Zakaj so nas v bivši skupni državi in tudi po svetu imeli vedno za pridne,veste,delovne, zaupanje vredne delavce in ljudi? In ne mi replicirat iz razloga, da so nas lažje molzli in vlekli za nos... Zakaj pa smo danes samo še senca tistega, kar smo enkrat bili: slovenski ponos in borbenost se je nekje izgubil... Sami neki spletni kavčni "hujskači", komentatorji in ... In ponovno mi ne replicirat, da so za to odgovorni drugi ali vodilni ali oblast.... Riti usrane! Enkrat za vselej: Janša,Mesec, Kangler,Podobnik, Kučan,.... mi je vse eno... SEM SLOVENEC in ME SKRBI ZA SLOVENIJO! In še to: še nobena diktatura ni sestopila z oblasti prostovoljno ali na volitvah. Upam, da se strinjate. In lep primer takega razmišljanja imamo v g.Požarju&co;..... Pa tudi oni imajo nekaj za bregom in delajo napake, pa ne vem kaj.... in: vseeno, nekaj naredijo in tudi veliko tvegajo... Zato pa jih veliko podpira.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Vojsko trese škandal leta. Slovenski častnik (ali celo dva) domnevno posilil ameriško častnico.