objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 21. november 2015 ob 07:01

Spet ta Sašo Papp. Lovili so ga rubežniki, dokler ni passata na leasing vrnil sam.
Napol bankrotirani bivši radijski voditelj in mariborski politik ostal brez najetega avtomobila, znancem pa lažno razlagal, da je avto prodal, ker bo raje hodil peš, saj naj bi bilo treba več migati.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pred dnevi smo poročali o nekdanjem radijskem voditelju in mariborskem politiku Sašu Pappu, ki je padel v finančne težave in se znašel z blokiranimi transakcijskimi računi, potem ko mu župan Andrej Fištravec ni hotel dati službe poklicnega podžupana, pa je zapustil njegovo svetniško skupino ter ustanovil svojo - Aktivni Maribora.
Danes pa razkrivamo zgodbo o tem, kako so ga rubežniki preganjali zaradi najetega passata na leasing, ki ga ni plačeval.
Finančne težave Saša Pappa so se začele kmalu po tem, ko je moral zapustiti Radio Center, katerega lastnik je Marko Kolbl. Papp se je namreč soočil z velikim upadom rednih prihodkov, a temu ni hotel prilagoditi svojega življenjskega sloga. Izterjevalci in rubežniki so ga, kot pravijo naši viri, začeli obiskovati že pred dvema letoma, ko so se pri Pappu pojavili prvi večji problemi z denarjem.
Obiski rubežnikov so se nadaljevali prejšnjo jesen, tudi ko je bil Sašo Papp izvoljen za mestnega svetnika na Listi župana Andreja Fištravca. Šlo je pa za passat, ki ga je Papp vzel na leasing pri družbi Porsche Maribor na Šentiljski cesti 128a. Mesečne obroke je zelo neredno plačeval, tu in tam kakšnega, zato se mu je dolg začel kopičiti. Tudi dogovorov o tem, kdaj bo kaj plačal, se ni držal. Sicer je Sašo Papp znan po tem, kot pravijo naši mariborski viri, da "veliko govori, dogovorov se pa ne drži". Agonija se je vlekla do začetka letošnjega leta, ko je bil Papp prisiljen vrniti avto, sicer bi mu ga fizično zaplenili.
Najetega passata je vrnil točno 17. februarja letos, mesec kasneje pa je, spomnimo, pisal županovim ljudem, naj ga zaposlijo kot podžupana!
Ker Sašo Papp javno rad nastopa nastopaško in se dela finančno močnega, je moral odvzem avtomobila nekako prikriti, zato je naokoli razlagal, da je avto prodal, ker je ugotovil, da ga ne potrebuje, saj naj bi po novem raje hodil peš, ker je treba več migati. Toda ljudje mu - kot slišimo - niso verjeli, saj se je že nekaj časa govorilo, da je bankrotiral, čeprav si tega noče priznati.

PAPP JE KRONIČNO NEZVEST, VSAKEMU OBRNE HRBET

Sicer pa se veliko govori tudi o njegovi značilni kronični nezvestobi, češ, Pappova zgodovina se samo ponavlja. Zahrbtno je zapustil Miša Hoelbla, lastnika mariborskega Radia City, ki mu je odprl karierno pot na radijsko sceno.
Druga velika osmoljenka je bila njegova zdaj že nekdanja žena Lenja Faraguna. Po desetih letih jo je zapustil zaradi njene najboljše prijateljice Ane Trampuž, z njo pa ima zdaj dojenčka. Nekateri znanci bivših zakoncev Faraguna-Papp pravijo, da je Sašo Papp zapustil Lenjo tudi zato, ker naj bi bila preveč ambiciozna za njegove standarde in bi ga lahko zasenčila. Tako naj ga "zelo bolelo", ko je ona magistrirala, on pa naj bi z velikim naporom končal le srednjo šolo.
Zadnji poznani, ki mu je Sašo Papp nezvesto obrnil hrbet, pa je mariborski župan Andrej Fištravec. Še lani je Papp veselo poziral na Fištravčevih volilnih plakatih, nekaj mesecev kasneje pa mu je po neuspešnem fehtanju službe obrnil hrbet in zdaj se gre njegovega največjega nasprotnika ...

 

nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Spet ta Sašo Papp. Lovili so ga rubežniki, dokler ni passata na leasing vrnil sam.