objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 21. november 2015 ob 07:01

Spet ta Sašo Papp. Lovili so ga rubežniki, dokler ni passata na leasing vrnil sam.
Napol bankrotirani bivši radijski voditelj in mariborski politik ostal brez najetega avtomobila, znancem pa lažno razlagal, da je avto prodal, ker bo raje hodil peš, saj naj bi bilo treba več migati.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Pred dnevi smo poročali o nekdanjem radijskem voditelju in mariborskem politiku Sašu Pappu, ki je padel v finančne težave in se znašel z blokiranimi transakcijskimi računi, potem ko mu župan Andrej Fištravec ni hotel dati službe poklicnega podžupana, pa je zapustil njegovo svetniško skupino ter ustanovil svojo - Aktivni Maribora.
Danes pa razkrivamo zgodbo o tem, kako so ga rubežniki preganjali zaradi najetega passata na leasing, ki ga ni plačeval.
Finančne težave Saša Pappa so se začele kmalu po tem, ko je moral zapustiti Radio Center, katerega lastnik je Marko Kolbl. Papp se je namreč soočil z velikim upadom rednih prihodkov, a temu ni hotel prilagoditi svojega življenjskega sloga. Izterjevalci in rubežniki so ga, kot pravijo naši viri, začeli obiskovati že pred dvema letoma, ko so se pri Pappu pojavili prvi večji problemi z denarjem.
Obiski rubežnikov so se nadaljevali prejšnjo jesen, tudi ko je bil Sašo Papp izvoljen za mestnega svetnika na Listi župana Andreja Fištravca. Šlo je pa za passat, ki ga je Papp vzel na leasing pri družbi Porsche Maribor na Šentiljski cesti 128a. Mesečne obroke je zelo neredno plačeval, tu in tam kakšnega, zato se mu je dolg začel kopičiti. Tudi dogovorov o tem, kdaj bo kaj plačal, se ni držal. Sicer je Sašo Papp znan po tem, kot pravijo naši mariborski viri, da "veliko govori, dogovorov se pa ne drži". Agonija se je vlekla do začetka letošnjega leta, ko je bil Papp prisiljen vrniti avto, sicer bi mu ga fizično zaplenili.
Najetega passata je vrnil točno 17. februarja letos, mesec kasneje pa je, spomnimo, pisal županovim ljudem, naj ga zaposlijo kot podžupana!
Ker Sašo Papp javno rad nastopa nastopaško in se dela finančno močnega, je moral odvzem avtomobila nekako prikriti, zato je naokoli razlagal, da je avto prodal, ker je ugotovil, da ga ne potrebuje, saj naj bi po novem raje hodil peš, ker je treba več migati. Toda ljudje mu - kot slišimo - niso verjeli, saj se je že nekaj časa govorilo, da je bankrotiral, čeprav si tega noče priznati.

PAPP JE KRONIČNO NEZVEST, VSAKEMU OBRNE HRBET

Sicer pa se veliko govori tudi o njegovi značilni kronični nezvestobi, češ, Pappova zgodovina se samo ponavlja. Zahrbtno je zapustil Miša Hoelbla, lastnika mariborskega Radia City, ki mu je odprl karierno pot na radijsko sceno.
Druga velika osmoljenka je bila njegova zdaj že nekdanja žena Lenja Faraguna. Po desetih letih jo je zapustil zaradi njene najboljše prijateljice Ane Trampuž, z njo pa ima zdaj dojenčka. Nekateri znanci bivših zakoncev Faraguna-Papp pravijo, da je Sašo Papp zapustil Lenjo tudi zato, ker naj bi bila preveč ambiciozna za njegove standarde in bi ga lahko zasenčila. Tako naj ga "zelo bolelo", ko je ona magistrirala, on pa naj bi z velikim naporom končal le srednjo šolo.
Zadnji poznani, ki mu je Sašo Papp nezvesto obrnil hrbet, pa je mariborski župan Andrej Fištravec. Še lani je Papp veselo poziral na Fištravčevih volilnih plakatih, nekaj mesecev kasneje pa mu je po neuspešnem fehtanju službe obrnil hrbet in zdaj se gre njegovega največjega nasprotnika ...

 

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Spet ta Sašo Papp. Lovili so ga rubežniki, dokler ni passata na leasing vrnil sam.