objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 25. november 2015 ob 06:11

Baričiča boli k. On se je pršu sam zajebavat. Zdaj pa se govori celo o vrnitvi Vrhunca.
Bojan Požar

Odpri galerijo

Po ponedeljkovi seji sveta UKC Ljubljana, kjer sta predsednik sveta Tomaž Glažar, sicer generalni direktor direktorata za ekonomiko zdravstva na ministrstvu za zdravje in generalni direktor kliničnega centra brez soglasja vlade Andrej Baričič odstop slednjega s funkcije direktorja označila za novinarsko raco, je Baričič včeraj dopoldne potem spet nepreklicno odstopil. Kar so ponovno, enako kot prejšnji teden, uradno potrdili na UKC, no, tokrat pa je Baričičev odstop sprejela tudi ministrica za zdravje Milojka Kolar Celarc.
Toda "kdo bi to vedel pri takšnem kljukcu", kot je Baričič, pravi eden od naših virov, Aljuš Pertinač, nekdanji državni sekretar na ministrstvu za šolstvo in šport ter vidni politik Socialnih demokratov, pa je na Twitterju ob tem zapisal, da Baričiča "Boli k. On se je pršu sam zajebavat".

NOVI BARIČIČI: GLAŽAR, VRHUNEC, ČERNELČ, TAVČAR?

Burleska UKC Ljubljana pa gre očitno naprej, zdaj bo namreč zelo zanimivo videti, koliko držijo govorice, da naj bi za vršilca dolžnosti generalnega direktorja UKC Ljubljana svet zavoda postavil kar Tomaža Glažarja, torej Glažar samega sebe, kar se je razširilo že pred ponedeljkovo sejo sveta. Ker smo takšno informacijo takoj (prehitro) objavili na Twitterju, naj bi zaradi našega tvita - Glažarjev - načrt padel v vodo, tako vsaj zatrjujejo nekateri naši viri.
Zdravniški sindikat Fides sicer zahteva Glažarjev odstop z mesta predsednika sveta UKC (pa tudi odstop drugih članov sveta zavoda!), kar je itak napovedal tudi Glažar sam, če vlada ne bo potrdila Baričiča za generalnega direktorja UKC. Je pa zdaj, znotraj te burleske, tudi čisto možno, da bo Glažar bizarno trdil, da je Baričič odstopil sam, zato njemu - Glažarju - pač ni treba odstopiti, saj vlada "kljukcu" Baričiču tehnično gledano ni odrekla soglasja?!
Pojavljajo se tudi govorice, da naj bi Glažarjev svet zavoda za vršilca dolžnosti generalnega direktorja nazaj spet postavil Simona Vrhunca?! Hm, če to drži, imamo nov dokaz, da medicinski "old boysi" ljubljanskega kliničnega centra preprosto ne dajo iz rok.
Med novimi imeni za direktorsko funkcijo, ki so zaokrožila včeraj, sta tudi Peter Černelč, predstojnik hematologije v UKC, in Matjaž Tavčar, poslovni direktor Kirurške klinike UKC Ljubljana. Prvega, Černelča, naj bi omenjali v Cerarjevi Stranki modernega centra, drugega, Tavčarja, ki nam je svojo kandidaturo že potrdil, pa naj bi kandidirali zaposleni v UKC.
Predsednik vlade Miro Cerar pa medtem potuje po Kitajski ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Igor Hvala

2019-11-17 13:19:25


Zapisali ste in bi se strinjal z vami, da gre razumeti neprepričljive komentarje glavnega tajnika stranke Dejana Levaniča, ki v morebitnem padcu Hana očitno vidi priložnost za lastne kadrovske apetite. Dodati bi bilo, kot se zelo naglas govori znotraj sd v sodelovanju z Klemnom Žibertom, ki še vedno ni pojasnil izvora pridobljenih sredstev s katerimi si dobesedno kupuje podporo in manipulira znotraj stranke. Vidi se na mestu generalnega sekretarja stranke, Dejan Levanič pa naj bi se pomeril z Jernejem Pikalom. Minogrede kaj pa je pikalo naredil znotrraj sd tako dobrega. Veliko boljša je Andreja Katič v tem primeru. Ima vsaj nekaj znanje.Matjaž Nemec je neprepričljiv. Stranka naj najprej uredi probleme znotraj lastnih vrst in ne išče krivcev zunaj. V mnigih vladah so se imeli možnost dokazali in pojasnijo kaj so naredili za Slovenijo. Mimogrede Klemen Žibert sedi na ministrstvu Jerneja Pikala. Je kdo preveril kaj tam zares počne. Naj bi dobil za uslugo nepremičnine, provizijo za stanovanje Belle vie Tivoli. Do Anje Kopač se lahko sprehodi v copatih.Na Mesarski ulici pa naj bi tudi imel stanovanje.Glede na srednješolsko izborazbo in delovno dobo preverite izvor kapitala. Preverite in naredite revizijo na Ministrstvu za delo 2014 – 2018 kaj v tem obdobju počel Klemen Žibert pri Kopačevi. Povprašajte pri zaposlenih kako naj si je kupil nepremičnine. Alenka Bratušek ga ni želela v svoji vladi in je nemudoma spregledala situacijo in odreagirala. Hloda Žiberta prekladajo iz enega mesta na drugega.Nihče dejansko ne ve posebno vrednost kadra, kot je Klemen Žibert oz. si ne upa javno povedati saj mamut non stop grozi, maipulira in zastrašuje člane, kot lastne talce. Novemberska operacija Žiberta in Levaniča ni uspela, da bi nastavila in zamenjala kompletno vodstvo SD in začasno izrabila Pikala tako se znotra baze širi.
borut rojc

2019-11-17 09:47:37


Ne gre za antijanša koalicijo, pač pa protislovensko, izdajalsko. Vse delajo proti narodu, proti naravi, proti zdravemu človeškemu razumu...Človek, ki se zdi normalen, živi od svojega dela, ne more resno jemati zombijev. To so lahko, kot oni sami, le tisti, z dvema levima rokama, prevaranti, nakladači in bleferji. Takšen, predvsem neuravnovešen tip človeka, mi deluje tudi Vodeb, živeč v nekem svojem svetu... Levica nikoli ne bi izstopila iz pozicije nadkoalicijske stranke, če Šarec ne bi imel zagotovljene podpore drugih strank.Njihovo vlogo je prevzel stari prevarant Jelinčič, ki potrebuje pomoč globoke države v sodnem boju z mlado gospo za njuno skupno premoženje. Kanglico, četudi gratis, vedno rad pristavi tudi Tonin... Le kaj bi ob padcu vlade, zombiji počeli v življenju? Bi moral Mesec še naprej študirati? Kdo bi Tomički poplačal dolgove? Kam bi lahko šel jebiveter Kordiš ali trčeni gospod že po priimku, kateremu Janša leze ven že iz vsake paštete ?Zombiji vseskozi blefirajo. Takšni so večinoma tudi vsi tisti, ki jih podpirajo. Radi živijo lagodno in na račun drugih. V Sloveniji je takšnih, brezskrbno živečih brez obveznosti, vse več...O vaških posebnežih iz LMŠ, tokrat ne bi. Stranka SD ima med vsemi temi, ki kakor vladajo, edina tradicijo, čeprav krvavo. Po logiki razmišljanja partije, bi morali zavladati. Vendar, zločin v očeh stricev iz ozadja je med ljubitelji totalitarnih režimov in simbolov, nadomestila bebavost, mentalna zaostalost, vsesplošna nesposobnost članov. Predsednik Židan je srečen že, ko je sit. V pomanjakanju inteligence in splošne razgledanosti je nujno potrebno aktivirati nekaj zločinskih genov, če hočete, norosti. To se zdi dobitna kombinacija v mafijski deželi. Imamo nekoga, ki združuje te lastnosti.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Baričiča boli k. On se je pršu sam zajebavat. Zdaj pa se govori celo o vrnitvi Vrhunca.