objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 24. december 2015 ob 06:49

Ekskluzivno. To je skrivnostna farmacevtka, ki lahko uniči Zorana Jankovića.
Gre za temnolaso Katarino Ravnikar, ki dela v ljubljanski Lekarni Šiška. In sodeč po včerajšnjih uradnih odzivih javnega podjetja Lekarne Ljubljana so Ravnikarjevo pred novinarji tako rekoč skrili ...
Bojan Požar

Odpri galerijo

Katarina Ravnikar in Janković. Na policijskem zaslišanju naj bi že povedala, da je bila z županom.
Skrivnostna ljubljanska farmacevtka, od katere naj bi po trditvah policije oziroma Nacionalnega preiskovalnega urada ljubljanski župan Zoran Janković zahteval (in tudi dobil!) spolne usluge za stalno delovno mesto v javnem podjetju Lekarna Ljubljana, je temnolasa Katarina Ravnikar. Dela v Lekarni Šiška, dostop do nje pa je vodstvo Lekarne Ljubljana, ki jo vodi nekdanji Jankovićev tesni sodelavec iz uprave Mercatorja Marjan Sedej, po izbruhu afere tako rekoč blokiralo, no, pravzaprav so jo skrili.
Ko smo jo včeraj dopoldne poskušali dobiti na telefon, nas je kadrovska služba Lekarne Ljubljana prepričevala, da gre za "varstvo osebnih podatkov", pri čemer se v kadrovski službi javnega podjetja Lekarna Ljubljana nihče ni hotel predstaviti po telefonu. Ko smo končno le dobili lekarno v Šiški, pa nam je vodja lekarne Robert Vičič dejal, da je Ravnikarjeva "do nadaljnjega odsotna", saj naj bi bila na dopustu. Tudi Vičič se je komajda predstavil, morali smo ga dvakrat prositi, bil je v hudi zadregi, saj naj bi bila Katarina Ravnikar po nekaterih informacijah do včerajšnjih novinarskih telefonskih klicev še v službi, potem pa umaknjena.
Na vsa pisna vprašanja, povezana z njihovo farmacevtko Katarino Ravnikar, v Lekarni Ljubljana odgovarjajo, da "postopki v tej zadevi še tečejo", zato na nobeno vprašanje ne morejo odgovoriti niti ga komentirati.

PRED KRIMNALISTI POTRDILA, DA JE BILA Z JANKOVIĆEM

Katarina Ravnikar, ki naj bi diplomirala leta 2008, na spletni strani Lekarne Ljubljana pa je mogoče zaslediti njen članek o hemoroidih, naj bi bila v Lekarni Ljubljana sprva zaposlena za določen čas, kasneje pa naj bi dobila pogodbo o zaposlitvi za nedoločen čas, ki naj bi jo potrebovala za nakup stanovanja. Po navedbah naših virov naj bi na zaslišanju pred kriminalisti NPU potrdila ugotovitve iz tajnih policijskih prisluhov in povedala, da je "bila z Jankovićem".
Policijske obtožbe zoper Zorana Jankovića, da naj bi za službo v javnem podjetju zahteval (izsiljeval) spolne usluge, so izjemno hude in Jankoviću po kazenskem zakonu grozi celo do osem let zapora. Predkazenski postopek zoper župana Jankovića v tej zadevi sicer vodi znana državna tožilka iz specializiranega državnega tožilstva Blanka Žgajnar.

PRI CLINTONU IN BERLUSCONIJU GLASNI, ZDAJ PA NIČ ...

Prvič v zgodovini samostojne Slovenije se je tudi zgodilo, da je vrhunski slovenski politik javno in celo uradno osumljen takšnih hudih kaznivih dejanj. Zoran Janković sicer vse - pričakovano - zanika, je pa skrajno nenavadno, da se nihče od mainstream medijev ali pa - predvsem samooklicanih - raziskovalnih novinark tipa Anuška Delić niso niti potrudili priti do Katarine Ravnikar in pridobiti njene verzije policijskih obtožb zoper Jankovića. Takšne obtožbe ali afera bi skoraj povsod v tujini, zlasti pa v zahodnih demokracijah in tudi na Balkanu, postale prva medijska tema, pri nas pa celo tisti mediji, ki so pred leti skoraj orgazmično poročali o aferi Monice Lewinsky in Billa Clintona ali pa o seksualnih eksapadah in posledično kazenskih procesih bivšega italijanskega predsednika vlade Silvia Berlusconija, okoli Jankovića preprosto ne delajo nič in molčijo. Čeprav gre za temo, ki je v prvovrstnem javnem interesu.
To je čudno tudi zato, ker je Zoran Janković eden od tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame Ivanke do vnuka in vnukinje, večkrat neposredno izkoriščal v politične namene (se predstavljal kot izrazito družinski človek) in z njimi paradiral na političnih shodih.
Njegova žena Mija Janković je hodila celo na kongrese Pozitivne Slovenije in tam glasovala za moža Zorana.
To je ta neverjetna patologija slovenske medijsko-politične scene.

				Janković je znan tudi kot eden tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame do vnukov, večkrat neposredno izkoriščal v politčne namene, se predstavljal kot izrazito družinski človek ter z njimi paradiral na političnih shodih.<br>
			Janković je znan tudi kot eden tistih slovenskih politikov, ki je svojo soprogo Mijo Janković in celotno družino, od svoje mame do vnukov, večkrat neposredno izkoriščal v politčne namene, se predstavljal kot izrazito družinski človek ter z njimi paradiral na političnih shodih.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Katarina Ravnikar Marjan Sedej lekarna ljubljana Robert Vičič Blanka Žgajnar Anuška Delič Monice Lewinsky bill clinton silvio berlusconi Mija Janković Pozitivna Slovenija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

borut rojc

2019-08-17 08:09:24


Če bi na oblasti bila desnica, ko je bila, so omenjene televizijske hiše kar tekmovale, kdo bo naredil bolj udarni pogovorni spektakel na temo politične scene. Zdaj, ko smo spet zaplavali v režim enoumja, so kot nekoč, takšne oddaje precej moteče in zato nezaželene. Nikomur niti v starih komunističnih časih, ne bilo pretirano všeč, da bi nekdo brskal in razkrival zločine gozdnih razbojnikov, imenovanih partizani. Danes ni nič drugače, privilegiranci režima so nedotakljivi in nad vsemi zakoni, zakaj bi jim potem neki novinarji nastavljali zrcalo in postavljali neprijetna vprašanj. Nekoč dobri kadri tipa Uroša Slaka, danes veseli, da imajo službo, poročajo o novih pridobitvah v zivalskem vrtu in kulinaričnih izzivih. Servilni režimski novinarji kot je bil Slavko Bobovnik ,sta Igor Bergant, pa tisti slinasti Pucer, ustavijo vsakega, ki bi kritiziral oblast, oblastnikom pač vprašanja ljubeznivo servirajo vnaprej. Predsednik vlade je vajen tega, saj je že v srednji šoli, ko je popravljal negativne ocene, najprej dobil pravilne rezultate in šele nato naloge. Le tako mu je uspelo...V smislu ustvarjanja in lažnega vzbujanja blaginje ter pozitivizma v deželi ,televizijske hiše posiljujejo ljudi z neumnimi resničnostnimi šovi in številnimi ničvrednimi serijami tipa žlahtne štorije. Kot, da je v deželici, kjer ugaša upanje v prihodnost že med mladimi, vse lepo in prav, polno smeha in brezbrižnosti. Že Šarec kot igralec ni bil vreden pol pizde hladne vode. Mladi val slovenskih glumačev je več ali manj na njegovi ravni. So izjeme, a zelo redke. Klovni zato sledi, ki jih za sabo puščajo razbojniki, ne morejo zabrisati. Niso kot divje svinje. Te so bolj inteligentne.

Prijatelji

Sašo Lapnaprimer JanezNika PercHiše Natura Ludvik Romšak s.p.Dejan GavrilovićAna VukovičAlenka MedičGoran GerasimovićStefania BojićErnest SkrjanecLaščan ZlatorogBranko GaberTV3 Medias

NAJBOLJ OBISKANO

Ekskluzivno. To je skrivnostna farmacevtka, ki lahko uniči Zorana Jankovića.